Arama sonuçlarınız

1. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Vay Ufuk abim Transalp de ne yakışır sana be. Sevindim bu kararına, güzel haberlerini bekliyorum. ;) Ha unutmadan DL 650 enduro değildir. ;D

2. Sada

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Ufuk Abi çok büyük geçmiş olsun. Kabus gibi. Nedense senin motosikleti görene kadar kazayı başka birinin yaptığını ve senin olayı bize alıntıladığını sandım. Sinan'ın dediği gibi uçurumlardan daha sakat bu yollarda motosiklet kullanmak. Seval o...
  3. Sada

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Ben de enduroyla başladım. Bunu nasıl açıklarsınız demişsiniz sizin için kısaca " hayat çamurda." :) Yazdıklarınız beni de keyiflendirdi. Nice çamurlanmalara...

4. Sada

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Benim içinde sakıncası yok. ;)
  5. Sada

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Haberdar olursam büyük bir keyif alırım. :) Bu iki ayaklı gps sanırım Kaz Dağının rehberlerinden. ;) İki ayaklı gps size söyleyecektir dağa motosiklet girişi yasak ne yazık ki. :( Biz de dağa girerken hep bu yasağı unutuveriyoruz nedense. :o ;)

6. Sada

Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009) Siz harikasınız yav. ;D

7. Sada

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Daha önce bildiğiniz yollar herhalde buraları gece bile yol almışsınız, helal olsun. Gps kullanıyor musunuz bu gezilerde? Dalaksuyu dışında o civarları hiç bilmiyorum. Merak ettim açıkcası. :) Kaz Dağları civarında gezilerinizin devamını bekliyorum...
  8. Sada

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) Fotoğraflar muhteşem. Ellerinize sağlık. Güzergahınızı merak ettim? Sanırım Mehmetalan tarafından giriş ama gerisi ??? Yangın kulesi hangi yangın kulesi?
  9. Sada

Taşıdıklarınız Taşımaya Değer mi?

Ynt: Taşıdıklarınız Taşımaya Değer mi? Hiç bir ağırlık yapmadan sevgiyi yanında taşıyabiliyorsun. Şahane bir yazı ellerinize sağlık.

10. Sada

TMF Enduro Şampiyonası 5. Ayak Yarışı Fotoları

Ynt: TMF Enduro Şampiyonası 5. ayak yarışı fotoları Ayyy hiç sevmeeeem pis pis çamurlara bulanmışlar. ;D

11. Sada

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hakikaten tam tanışma platformu oldu burası. :) Ne diyeyim ki ; kimi erken kimi geç, kimi başlar başlamaz, kimi sonda herkes bir gün endurocu olacak. ;) (dillerde dolanan bir klişe halini alsa da bu ifade, gerçek işte.) ;) Bu arada unutmadan...
  12. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Zaten hard kros yapacak endam yok be bende. :) Hep dediğim gibi senden farklı değil benimde tarzım. Senin ne kadar ilgili ve araştırmacı olduğunun farkındayım ve eminim XL'den ayrılmak istediğinde kendin için en iyisini bulacaksın. Muhakkak...

13. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Daha takılmadı lastikler ama teşekkür ederim Murat Hocam. UFUKK abi burnunu çamura sokacağının sinyallerini vermişti, Kuroscu'ya uyarsa sadece burnunu sokmakla da kalmaz. :D Ne diyelim, hayırlısı olsun. ;) (yukarıdaki mesajda "dedikodu" lafıyla...
  14. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Sevgili arwin, evet burası tanışma sayfası. Bizde tam olarak bu muhabbetleri yaparak bir birimizi tanıyoruz. Seni de tanıdık mesela motosikletten vazgeçebilen bir arkadaşımız olarak. ;D Virajlara gelinceeeee. :) Haklısın benim DR-Z şu an üstündeki...
  15. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Abi zaten benim virajda motosikleti yatırmakla işim olmaz. ;) Dişli lastikleri de takayım hele artık asfaltta viraja girerken motosikleti yatırmak bir yana, durar gibi alırım virajları en şahanesinden. :) Ufuk abimin dedikodusunu yapmayın lütfen ayrıca. ;D

16. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Şok açıklama yaptım Ahmet abi senin için. ;D ;D ;D
  17. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ;D Motosikletin normal pozisyonunun yere dik olduğunu düşünürsek 90 derece yatmak pek hoş bir olay değil zaten. ;D Zira bu durumda yer çekimi kurallarına göre havada da olamayacağından, motosiklet yerde yatıyor pozisyonda olması lazım. ;D Aman Allah...
  18. Sada

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Reklama girer mi bilmem ama yukarıda da açık adresler verilmiş, motosiklet eğitimde de Honda Güvenli Sürüş'ün üstüne tanımam. Sadece bisiklet kullanabilen, motosiklet kullanmayı hiç bilmeyen birini bile 2 günlük sıkı eğitim sonrası motosiklet...

19. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Teşekkürler Ufuk Abi.... ;)
  20. Sada

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Eyvallah abi teşekkür ederim ama abartmışsın. Tekrar söylüyorum "olmaya çalışıyoruz daha "ham"ız." Saygılar....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri