Arama sonuçlarınız

1. Ö

Öfke Yönetimi Semineri (06 Ocak 2007)

Kendinizi bir durumu savunurken yakalarsanız eğer, nedenini açıklarken veya herhangi bir şeyin doğruluğunu kanıtlarken, bu yenilmişsiniz demektir... Bir başkasının bakış açısını veya yanılacağınızı kabul edememişsiniz demektir. Korku zihninizi ve kalbinizi fethetmiştir. Savunmadasınız ve...

2. Ö

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz volksder ;)
  3. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Bilemedi bilemedi ;D

4. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Burası neresi :)
  5. Ö

Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Ynt: Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi Nasıl yani :(

6. Ö

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ee nerede kalmıştık :)

7. Ö

Güney Marmara Turu

Ynt: Güney Marmara Turu Güzel geçmesine çok sevindim... :D
  8. Ö

Güney Marmara Turu

Ynt: Güney Marmara Turu Hoşgeldiniz Mesrucuğum..Nerelerde kaldınız?
  9. Ö

Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Doğruluğuna kesinlikle inanıyorum ve ilk işim denemek olucak ...bu güzel bilgi için kutluyorum ophtha .. ;)

10. Ö

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda İyi yolculuklar

11. Ö

Bugün Doğan Üyelerimiz

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... İYİKİ DOĞDUNUZZZZ......
  12. Ö

Menekşe Yaylası Trekking Turu Fotoğrafları (17 Aralık 2006)

Ynt: Menekşe Yaylası Trekking Turu Fotoğrafları (17 Aralık 2006) Teşekkürler Balum ;)

13. Ö

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin Arno :D
  14. Ö

Menekşe Yaylası Trekking Turu Fotoğrafları (17 Aralık 2006)

Ynt: Menekşe Yaylası Trekking Turu Fotoğrafları (17 Aralık 2006) Ellerine sağlık İbrahimcim bu fotoğrafların büyük halini yükleyebilir misin ? minikler pek anlaşılmıyor da :(
  15. Ö

Motoshow 2007

Ynt: Motoshow 2007 ne güzel beraber gideriz o zaman...

16. Ö

O Şimdi Asker

Ynt: O Şimdi Asker İnsanlar şaşırabilirler :) ehliyet hocam sağa sinyal ver diyor şaşırıyorum sola veriyorum ne olmuş ki :) heyecandan oluyor heyecandan ;D
  17. Ö

Spor Psikolojisi

SPOR PSİKOLOJİSİ İnsan vücudu, bilindiği gibi fizyolojik, psikolojik ve sosyolojik bir saç ayağı üzerinde iç ve dış dengesini kurmuştur. Bu ayakların her biri, insanın sağlıklı bir yaşam sürmesini ve sağlıklı davranışlar sergilemesine neden olmaktadır. Aşağıdaki satırlarda spor psikoloji ile...
  18. Ö

Sporda Kısaltmalar Sözlüğü

SPORDA KISALTMALAR SÖZLÜĞÜ Bu bölümde spor alanında, spor basınında, spor bilimlerinde veya spor hekimliği alanında kullanılan bazı kısaltmaların açılımlarını bulacaksınız. Bazı kısaltmalar günümüzde kullanılmayan eski kısaltmalardır. A AA : Anadolu Ajansı AAA : Amateur Athletic...

19. Ö

Spor ve Yaralanma

SPOR VE YARALANMA Spor yaralanmaları sıklıkla doğrudan hekimi ilgilendiren bir konudur. Bu nedenle bu bölümde sadece bazı istatistik ve temel bilgileri ve de tanımları bulacaksınız. Unutulmaması gereken bir spor yaralanması veya sakatlığı durumunda ilk yapılması gereken uzman bir...
  20. Ö

Kayak Cenneti İsviçre

KAYAK CENNETİ İSVİÇRE İsviçre, ‘kayak cenneti’ sıfatını tam anlamıyla hak eden ender ülkelerden biridir. Yüksekliği 4 bin metreyi geçen 100’den fazla zirvesi vardır. Her sene yüz binlerce kayak tutkununu tesislerinde ağırlamaktadır. Aşağıda sayacağımız bölgeler, kayak merkezlerinden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri