Arama sonuçlarınız

1. defenderr25

Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması onu bende düşündüm ama turbo ısınan bir parça dolayısıyla nasıl olur bilemem ama denemekte fayda var.

2. defenderr25

Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması gökan bey dizele tutbo takmak kolayda bende kendi aracıma taktım bezinliye karbiratörlüde emmeyi ortadan kaldıracagı için nasıl olur bilemem hele tüplü ise hiç çalışmaz tabi enjektörlü motor dan bahsediyorsanız başka.
  3. defenderr25

defendere bir tubo uygulamasıda benden

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden meraba oktay bey erzurumda defender ustası yok otokarın servisi var onlarda modifiyeyle ugraşmazlar zaten toplasan 5 tane defender var biz kendi çabamızla yapıyoruz bazı işleri .

4. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden ali bey öncelikle verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim motor deyişimi hakkında bilgi vermek isterim dizelden dizele motor deyişikligi kolay 0/50 yekadar güç farkına herangibir tes istemiyorlar bir motor deyişikligi tadilat projesi yeterli burda...
  5. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden dogrudur defender devamlı dört çeker benim kastetdigim diflok olarak bilinen çamur takviyesidi amaaa defenderin dört tekerinden biri patanaza tüşerse araç yürümez bunu ön yada arka fark etmez bir lastigini kırikoya kaldırın aracı çalıştırıp hareket...

6. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden ömer bey yag eskitmiyor tek sorun üs kürbüratör kapagında karterdeki basınçtan dolayı yag yıgılmasıydı oda üst yavalandırmadan yag gelmesine sebep oluyodu yandan açtıgımız havalandırmalar sayesinde bu sorunu çözdük araç küçük viteslerde canavarlaştı...

7. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden sizlerle süreci baştan paylaşayım niyetim aracı aldıktan sonra bir puma motor takmaktı tabi evdeki hesap çarşıya uymadı maddi olarak, ilerleyen dönem de daha güçlü bir motor takmayı düşünüyorum ben de elimde olanı güçlendirmek istedim motorda hiçbir...
  8. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden http://www.dailymotion.com/video/xndlot_sany0157_tech
  9. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden vdeo yada fotagraf yüklemek için ne yapmam lazım yükledim geçersiz dosya diyor

10. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden ben ustayım yaptıgım araştırmaya göre bu motorların ayrupada turbolu versiyonları var bilokon eksoz tarafında bir su boşaltım tapası onunda yanında tuboya yag almak için hazır bir yag tapasıvar ardan yagı aldık bu iki tapanın altında buyük bir tapavar...

11. defenderr25

Ynt: defendere bir tubo uygulamasıda benden var aslıda video fotograf hazıllamıştım ama yükleyemedim dosya türünden heralde yüklemeye çelışıçam ben kendim taktım 2.9 fort tıransit turbosu aldım 400 tl geeret marka çin malıdır büyük bir ihtimal topalam 600 tl maal oldu
  12. defenderr25

öncelikle herkese meraba kendi aracımın performansından memnun olmadıgım için turbo taktım 300km oldu şimdiki performansından memnunum sizlerle paylaşmak istedim.[attachment=1]

13. defenderr25

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk bu sıçak karşılama için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
  14. defenderr25

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba benim ismim fatih bende sizler gibi bir doga aşıgıyım hatta bir çam agacıyla çıkıyorum :) :) hobilerim arasında off road avcılık balıkçılık bulunmaktadır bu sitede sizden çok şeyler öğreneceğimi umut ediyorum hepinize selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri