Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az yakan suv zor biraz, kia sorento tavsiye ederim bakımları zamanında yapılmış, hor kullanılmamış her araç güzeldir tercihen düşük km her zaman iyidir
Ben dede sorento, 2005 model var memnunum
6 ay önce kapalı otoparka aylık 150tl veriyordum karavan için şimdi 180tl olmuş
500tl aylık dar gelirli için yüksek bir rakam il ve ilçelerde birsürü açık otopark var 150-250tl ye, sizinki daha cazip olmalı ki rahbet olsun
Balıkçılarda hazır strafor kutular var, çöpe atılıyor birkaçına sorun illa birinde vardır marketlerde buzda bulunuyor 1,5 ila 3 lt civarı buz ile 24 saat dolap ihtiyacı karşılıyoruz
Oto boyacıları yapar el becerin varsa kendinde yaparsın boya malzemeleri satan boyacıdan al bir kutu elyaflı polyester macun çatlak yeri V şeklinde zımpara ile aç youtube de videolara bak para verme tamir için
Bende 2005 sorento var, bende bazen bakıyorum bunlara deli para istiyorlar mantıksız geliyor, hani 50 bin km de müstakil garajından çıkarıp çok orjinal olsa neyse o da yok kişisel fikrim
Uzuuun yıllar motosiklet kullanmış biri olarak yazayım, günde 200km ve üzeri yol yapılacaksa, xciting 500 kullandıktan sonraki öğrendiğim şey : ön cam, gerçekten çok faydalı karşıdan rüzgar esiyor sende 80km hızla gidiyorsun seni geriye iktiren rüzgar müthiş yoruyor. El bilek kalmıyor, ama ön...
Benim karavanda su deposu 45lt ve 3 kişiyiz 1 günde bu su bitiyor ( Melamin tabaklar var günde 3 kere) bulaşıklara el yüz yıkamaya kullanıyoruz akşamdan akşama 40lt mutlaka konuyor wc yok duş yok
3 gün kullansan 150 lt mutlaka gerekli, yani bidon ile doldurmaktan başka çare yok gibi
Çamura saplanmayan araç yok hepsi saplanır önüne vinç koyarsın kalırsa kullanırsın Dif. Kilidi olanlar var
Güçlü araç yakıt demek
Bu ikinci hobby aracımı olucak, öyle olucağı ı varsayarsam
Mercedes unimog tavsiye ederim heryerde girip çıkabileceğin araç