Arama sonuçlarınız

1. tr100a

Suv Araç Tavsiyesi

Az yakan suv zor biraz, kia sorento tavsiye ederim bakımları zamanında yapılmış, hor kullanılmamış her araç güzeldir tercihen düşük km her zaman iyidir Ben dede sorento, 2005 model var memnunum

2. tr100a

Karavan Park Alanı

6 ay önce kapalı otoparka aylık 150tl veriyordum karavan için şimdi 180tl olmuş 500tl aylık dar gelirli için yüksek bir rakam il ve ilçelerde birsürü açık otopark var 150-250tl ye, sizinki daha cazip olmalı ki rahbet olsun
  3. tr100a

Al-ko Şasi Perakende Satmıyor?

Adana kandil römork var komple şasi al o1 ve tip onay belgelerde olucak dolayısıyla

4. tr100a

4x4 Kia Besta Panelvan,a Yeni Nesil Turbo Dizel Motor

2008 model üzeri (170hp oluyor) kia sorento motoru mantıklı tabi temiz birşey bulman lazım yazılımla 205 hp oluyor
  5. tr100a

Günübirlik Geziler Için Soğutma Tavsiyesi

Balıkçılarda hazır strafor kutular var, çöpe atılıyor birkaçına sorun illa birinde vardır marketlerde buzda bulunuyor 1,5 ila 3 lt civarı buz ile 24 saat dolap ihtiyacı karşılıyoruz

6. tr100a

Caretta Karavanda Çatlak Tamiri

Oto boyacıları yapar el becerin varsa kendinde yaparsın boya malzemeleri satan boyacıdan al bir kutu elyaflı polyester macun çatlak yeri V şeklinde zımpara ile aç youtube de videolara bak para verme tamir için

7. tr100a

Sorento (tarla Kurtarma Sonrasi) Gaz Kesince Sola Yalpaliyor.

Sorento zayıf bir araç değil şasi kolay yamulmaz belki çekme işlemi ile alakalı olmayan başka bir problem olmuştur
  8. tr100a

ESP NE ZAMAN AÇIK VEYA KAPALI KONUMDA BULUNDURULMALI

Çok eski bir konu bu arazide devre dışı bırakmak zarar etmez bence
  9. tr100a

Çekme Karavan Hareket Öncesi Kontrol Listesi

Kesinlikle aynen katılıyorum, stop sinyal hepsine bakarım yanıyormu diye

10. tr100a

Çekme Karavan Sabitleme

İçinde gezindiğinde sallanmayacak kadar kaldırmak yeterli bence

11. tr100a

Vx100 Tavsiye

Bende 2005 sorento var, bende bazen bakıyorum bunlara deli para istiyorlar mantıksız geliyor, hani 50 bin km de müstakil garajından çıkarıp çok orjinal olsa neyse o da yok kişisel fikrim
  12. tr100a

Uzun Yol İçin Gerekli Motosiklet Aksesuarları Nelerdir?

Uzuuun yıllar motosiklet kullanmış biri olarak yazayım, günde 200km ve üzeri yol yapılacaksa, xciting 500 kullandıktan sonraki öğrendiğim şey : ön cam, gerçekten çok faydalı karşıdan rüzgar esiyor sende 80km hızla gidiyorsun seni geriye iktiren rüzgar müthiş yoruyor. El bilek kalmıyor, ama ön...

13. tr100a

Çekme Karavanda Kaç Litre Su Deposu Olmalıdır

Benim karavanda su deposu 45lt ve 3 kişiyiz 1 günde bu su bitiyor ( Melamin tabaklar var günde 3 kere) bulaşıklara el yüz yıkamaya kullanıyoruz akşamdan akşama 40lt mutlaka konuyor wc yok duş yok 3 gün kullansan 150 lt mutlaka gerekli, yani bidon ile doldurmaktan başka çare yok gibi
  14. tr100a

4x4 Önerisi Yapabilecek Olan Değerli Ağabeylerim...

Çamura saplanmayan araç yok hepsi saplanır önüne vinç koyarsın kalırsa kullanırsın Dif. Kilidi olanlar var Güçlü araç yakıt demek Bu ikinci hobby aracımı olucak, öyle olucağı ı varsayarsam Mercedes unimog tavsiye ederim heryerde girip çıkabileceğin araç
  15. tr100a

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Çok şükür bu günleride gördük 😀 Artık toplanıyor merakla bekliyoruz

16. tr100a

İğneada (beğendik Köyü) Kamp

Etkinlik yaparsanız ben ailemle ve çekme Karavan ile çorludan gelirim bir özel mesaj yeter
  17. tr100a

Çok güzel ve gerekli bilgiler teşekkür ediyorum
  18. tr100a

Bekliyorum

19. tr100a

Ben çok geç kalmışım burayı bilmiyordum rüzgar alıyormu wc varmı nasıl giderim alışveriş yakınlarda nerede yapabilirim
  20. tr100a

Ssangyong Kyron Aldım.......

Salınım arazi aracında olması gereken birşey engebeli arazide darbeyi emmesi için gerekli bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri