Arama sonuçlarınız

1. edebiyatçı

Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus...

Ynt: Aynı Haftada Hem Çöl Hem Kum Ve Deniz...tunus... Heyecanla bekliyoruz. Umarım güzel geçmiştir.

2. edebiyatçı

Almanya-hollanda Gezimiz

Ynt: Almanya-hollanda Gezimiz Gezinizi zevkle okudum. Yıllar önce gördüğüm Hollanda'yı özlediğimi de farkettim. En kısa zamanda gezi planlarım arasına ekledim. Paylaşım için teşekkürler.
  3. edebiyatçı

Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Bu gezi yazısını da Fazıl Hüsnü Dağlarca'dan birkaç dize ile bitireyim: "Ne korkuyorsun Uyanıp geceleri Ölüm yaşayacağını yok edebilir Yaşadığını değil" Ölüm gelmeden yaşanmışlarımız çok olsun. İki...

4. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Güneşli bir İspanya tatilinin ardından karlı Almanya ufuklarındayız. Münih aktarmamız yaklaşık 4 saat sonra. Münih hava alanında sıcak içecekler beleş olunca bir de bilgisayardan film açıp evimizin oturma odası modunda yayılıp...
  5. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Sürekli önünden geçtiğimiz bu düşüne boğa ile de bir veda fotoğrafı çekiniyoruz.

6. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Otelimizin bulunduğu ve çok sevdiğimiz Catalunya caddesinden ve Catalunya meydanından hüzünlü bakışlarla son defa geçerek elimizde valizler olmasına rağman üşenmeden pazara bir kere daha uğruyoruz. Son meyve sularımızı da içip...

7. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Tatiller hep çabuk geçer. Aylardır hazırlandığımız ve sabırsızlıkla beklediğimiz gezi bir solukta geçti. Dönüş günü sabahında dolapta kalan son yiyeceklerimiz, akşam pazardan aldığımız mango ve liçili güzel bir kahvaltı hazırladık.
  8. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Bir süre La Rambla'da geziyoruz. Daha önce fotoğrafını çekmeyi unuttuğum bir çeşmeyi akşam da olsa fotoğraflıyorum. Bu çeşmeden su içenlerin Barselona'ya tekrar geleceğine inanılıyormuş. Biz de son gecemizde suyumuzu içtik...
  9. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres trenden iner inmez koşa koşa pazarın sonuna yetişiyoruz ve meyve sularımızı keyifle yudumluyoruz.

10. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Dünya'nın bir çok yerinde festivaller oldukça eğlenceli oluyor.Özellikle Avrupa'da şehirler rengarenk süsleniyor. Bizde bol miktarda bayram olmasına rağmen kutlamallar malesef çok sıkıcı. Bir edebiyat öğretmeni olarak her sene...

11. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Çok şükür sora sora garı bulduk. Bu arada biz muhteşem ingilizcemizle station diyerek garı bulmaya çalışırken İspanyolların da bizim gibi istasyon diye telaffuz ettiklerini öğrendik. 18.45 trenine yetişebildik. Eğer 20.30 gibi...
  12. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Hava kararırken şehre son bir veda bakışı atıp garı aramaya devam ediyoruz.

13. edebiyatçı

Gezen Tohumlar'ın Yolculuğu

Ynt: Gezen Tohumlar'ın Yolculuğu Geziye kendim çıkacak gibi heyecanlandım. Dilerim her şey gönlünüzce olur. Ben ve öğrencilerim zevkle takipte olacağız.
  14. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Öyle güzel fotoğraflar var ki bu kadar yeter diyorum dayanamayıp biraz daha kopyalıyorum.
  15. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres .

16. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres "Temps de Flors" (Çiçek Zamanı)
  17. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres 11-19 mayıs tarihleri arasında Girona'da çiçek festivali oluyormuş. İspanya tatiliniz bu tarihlere denk gelirse Girona'ya mutlaka gidin.Az önce fotoğraflarını paylaştığım kiliselerin önleri çok güzel dekore ediliyormuş. İnternetten...
  18. edebiyatçı

Ynt: Flamenkonun Büyüsünde İspanya: Barselona,girona,figueres Gara dönerken hava karardığı için yolu kaybedince yarım saat kadar şehir içinde dolaşıp durduk. Ara sokakların birinde rasladığımız curracıya sadece uzaktan bir bakış atmak zorunda kaldık.

19. edebiyatçı

20. edebiyatçı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri