Arama sonuçlarınız

1. S

Defender için Alüminyum Kasa mı - Galvanizli Saç Kasa mı?

merhaba Defender da kasa illa aliminyummu olmalı saç kasa olur ise ve galvaniz kaplanır ise ne olur ? Hem Tv de geçmişte izlediğim bir prograamda fabrikasınnı göstermişlerdi Ld nin ( Ben istanbulda o fabrikanın sokaağında oturuyordum Magirus Fabrikasının ) adamlar aliminyum sacı işleyip bir...

2. S

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Merhaba Duran bey ben sitenin yeni üyelerindenim dün gece sizi buradan sonuna dek takip ettim okuudum öncelik le aracın ilk resmi içinde bomba patlamış gibiydi siz büyük bir sabır ve özveriyle çalışıp aracın 10 numara hale getirdiniz sizi tebrik ediyorum...
  3. S

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasın kullanmanız dileği ile bol çamurlu günler:) Darısı Başımaaaa:)

4. S

Land Rover Defender 110 satın alınır.!

Ynt: Land Rover Defender 110 satın alınır.! Merhaba ben o kayserideki arkadaşın telefonunu alabilirmyi varasa tabi süre geçmiş bayağı üzerinden ama kayserideki arkadaşın telini alabilirmiyim .Teşekkürler
  5. S

Defenderler için Koltuk Dizaynı

Ynt: Defenderler için Koltuk Dizaynı Bence bu koltuklar araştırılırsa burada yaptırılabilir.

6. S

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba Arkadaşlar Dün MKE Ankarayla Telefonda görüştüm ilgili arkadaş ile perakende satışların kaltığını ama OCAK 2012 de ihale olacağını ( jandarmanın araçlarının) satılacağını söyledi şimdiden herkeze hayırlı olsun. Darısı başıma :)

7. S

Ynt: Defenderler için Koltuk Dizaynı bence yeni bir soluk yeni bir hava olur arka ilave koltuklar
  8. S

Merhaba gerçi bir defender im yok ama harıl harıl araştırıyorum ve bu gece bunu buldum dilerim beyenirsiniz.
  9. S

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... Ok ilginize teşekkür ederim gerçi getirtme zor ama bakalım kısmet olmadı buradan ihalelerden yada düzgün bir araç bulursam bakıcam .

10. S

Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Anlaşılan sen okuldada kopya çok çekiyordun :)

11. S

Land Rover Defender katalog

Ynt: Land Rover Defender katalog slm banada yollarmısın o kataloğu arkadaşım şimdiden teşekkürler. haluksuna@gezenbilir.net
  12. S

Özel Harekat Defenderleri

Ynt: Özel Harekat Defenderleri Ok satsammı acaba dyince sormak istedim . Malinın hayrınıgör allah kazasız belesız kullanmayı nasip etsin

13. S

Ynt: Özel Harekat Defenderleri Slm Güzel araba diri duruyor hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Peki satmak istersen ne istiyorsun araca
  14. S

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... okk peki takriben ne kadardır yada almanyada yaşıyan bir akrabam adına getirsem daamıuygun olur
  15. S

Ynt: Özel Harekat Defenderleri Slm resimlerini koyarmısın senin aracın...

16. S

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... Slm arkadaşlar Ben bir şey öğrenmek istiyorum google de aratığımda almanyada çok güzel buradaki fiyatlarda ( 17,000- 22,000 TL ) civarı araçlar var onları trye getşrme şansımız varmı varsa nasıl bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim . Aşşağıda almanya nın...
  17. S

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı Eğer bu bir virüs ise yaa bence çok güzel heyecan verici bir virüs. Ben bu virüs ü sağolun sayenizde burada tam kaptım ah birde Ld yi aldımmı inanın ilacıda o olucak ahhhhhh ahhh:) Bu arada profil resmimdeki araç benim değil ama bir gün benim...
  18. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Arkadaşlar Adım Haluk 1965 istanbul doğumluyum istanbul sarıyerde oturuyorum evliyim 4,5 yaşında bir kızım var kereste ticareti ile uğraşıyorum. OFF-ROAD sevgim içimde hep vardı ama taki bu güzel siteye uğrayıncaya dek bu siteyi buldum içimdeki ateş...

19. S

Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Merhaba Yeni araç ihaleleri hakında bilgiisi olan varmı acaba telekom yada askeriyenin ? Sanırım bir ben kaldım bende alim bari:)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri