Arama sonuçlarınız

1. ferhat10

Paracord Bileklik

Ynt: Paracord Bileklik Serdar Kılıç büyük ihtimalle kendisi yapmıştır onu.

2. ferhat10

Google Map'den Harita Hazırlıma

Google Map'de yapboz gibi birleştirerek yaptığım 1000lik Denizli Honaz-Burdur Karamanlı haritası. Aslında 23MB izohiplerde görülebiliyor ancak buraya koymak için 87 kb düşürdüm.
  3. ferhat10

Salewa Bivibag Storm I Bivak

Merhabalar , Doğada acil durumlar ve kısa kamplar için Salewa Bivibag Storm I almayı düşünüyorum ancak internet ürün tanıtımları dışında bilgi bulamadım.Bu üründen kullanan var mı acaba? Teşekkürler http://www.dogaspor.net/SALEWA-STORM-1-KISILIK-BIVAK,PR-19529.html Ürün Tanımı: Salewa Storm...

4. ferhat10

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Ynt: Osmanlı Ocağı Nasıldır? Konu eski ama o ocaktan bende kullanıyorum . Kartuşlu ocakların deliğin etrafında plastik conta oluyor. Her kartuş değiştirişinizde yeni conta takmalısınız.O zaman gaz kaçırma sorunu olmaz.(deliğin etrafındaki siyah kısım)
  5. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması Şubat ayında gönderdiğim kask için Torosdan haber geldi sonunda :)köpüğü değiştirmişler,kargoya vermişler yarın gelecekmiş.Kullanıcı hatası demişler, 15 lira masraf çıkardılar.Çok bir miktar değil ama garanti süre bitmeyen bir ürün için masraf çıkarmalarını anlam...

6. ferhat10

Çadır İçin Paratoner Sistemi

Ynt: Çadır İçin Paratoner Sistemi Paratoner kursanız dahi toprağa geçen yıldırım yakın çevresini etkiler bunun çapı yıldırımın büyüklüğüne göre değişir kesin birşey söylenemez . O yüzden en garantili yöntem yıldırım tehlikesi bulunan bölgede kamp yapmamaktır.

7. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması Bir buçuk hafta önce gönderdim hala cevap gelmedi bekliyorum. ne darbe aldı nede kimyasal temas oldu benim aklıma ter geliyor ama 3 sene garantisi olan kaskın 1,5 senede dağılması normal değil.
  8. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması Teşekkürler Serkan Bey ,2012 üretimi 3 yıllık garantisi var.Firmayla daha görüşemedim.
  9. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması yarın görüşeceğim firmayla

10. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağılması ikiside olabilir kaskı aldığım firmayada sorucam( büyük ihtimalle kulanıcı hatası diyip geçiştirecekya ama neyse) kaskları birlikte aldık ama olabilir arkadaşlara bi sormam lazım

11. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağıması .
  12. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağıması .

13. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Ynt: Kask Köpüğünün Dağıması bunlarda fotolar
  14. ferhat10

Kask Köpüğünün Dağılması

Yaklaşık bir buçuk senedir dağçılık ve iple tırmanış/iniş çalışmalarında Petzl Elios Kask kulnanıyorum. Herhangi darbe almadı çantada taşırken kılıf içinde muhaza ediyorum ama kaskın köpüğü parçalanmaya başladı arkadaşlerımda aynı kaskı kullanıyor ama onlarda böyle bir sorun yok. bu neden...
  15. ferhat10

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Teşekkür ederim, yeni bişeyler daha yapıcamda bu aralar yoğunum

16. ferhat10

Kar Sığınakları ve Bivaklama

Ynt: Kar Sığınakları Ve Bivaklama Arkadaşlarla kalıplarla iglo yapacaktık ancak kar toz gibiydi şekil almıyordı bizde yığma kar sığınağı yaptık ve gece içinde yattım.
  17. ferhat10

Kar Sığınakları ve Bivaklama

Ynt: Kar Sığınakları Ve Bivaklama Geçtiğimiz pazar Denizli Bozdağ'da yaptığım Kar tüneli :) yeni başlık açmak yerine buradan paylaşmak daha iyi olur dedim. Niyetim gece burada kalmaktı ama biraz fazla dar yapmışım en azından içinde dönebilecek kadar olsa iyi olurmuş
  18. ferhat10

Yeni Gezginlere Tavsiyeleriniz

Ynt: Yeni Gezginlere Tavsiyeleriniz Foruma hoşgeldiniz, Benim düşünceme göre malzeme alma konusunda aceleci olmayın .Direk kampa gitmek yerine önce doğa sporları dernekleri gibi tecrübeli dağcıların olduğu gruplarla günübirlik gezilere katılın daha sonra yine tecrübeli dağcılarla bir iki kampa...

19. ferhat10

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Eylem Bey, demirciye kaşık iskarpela yaptırmayı düşünürdum ama sizin oyma bıçağınız daha güzelmiş bu tarz birşey yaptırayım.
  20. ferhat10

Survivor

Ynt: Survivor Aslında bu konu daha önce tartışılmıştı linkleride aşağıda; Hayati İdame Ekipmanları http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=289.0 Hayatı İdame Teknikleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=289.msg1269628#msg1269628

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri