Arama sonuçlarınız

1. ferhat10

Survivor

Ynt: Survivor Mesaj olarak atmak yerine burada yayınlasanız merak eden herkes görse daha faydalı olmaz mı ? Saygılarımla

2. ferhat10

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Beğenmenize sevindim,ilk siparişimide aldım annem uzun saplı bir kaşık yapmamı istiyor :) yakında başlarım.
  3. ferhat10

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Cevaplarınız için teşekkür ederim.Henüz kullanılmaya hazır değil daha zımpara işlemi bitmedi.

4. ferhat10

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Matkabım yanımda olmadığı için kaşık kısmını derinleştirmek için köz kullandım.
  5. ferhat10

Kaşık Denemem

Herkese merhaba, el becerimi geliştirmek için kuru bir çam dalından kaşık yapayım dedim.Babam matkabı götürdüğü için sadece balta,satır,nacak ve ağaç törpüsü kullandım.Kaşık kısmını törpülerken en istemediğim şey oldu kaşığı deldim(4. fotodaki siyah nokta),odunu uzun kesmiştim diğer tarafın...

6. ferhat10

Malzeme Listem

Ynt: Malzeme Listem yurtdışından getirticeğin mal için gümrükte vergi ödemen gerekebiyor, onu iyi araştır derim,fiyatı Türkiye'den aldığınla aynı yere gelebilir.

7. ferhat10

Malzeme Listem

Ynt: Malzeme Listem Merhaba Yavuz bey , Üyeliğiniz hayırlı olsun, daha önceden dağcılık tecrübeniz varmı listeyi ne tür aktiviteler için hazırladınız bunlardan bahsederseniz size daha kolay yardımcı oluruz.
  8. ferhat10

Paracord

Ynt: Paracord onun için bişey yapmanıza gerek yok ,dış manto ile lifler bağlantılı değil, lifleri asıldığınız zaman çıkıyor
  9. ferhat10

Paracord

Ynt: Paracord http://www.youtube.com/watch?v=f9LYEPbE6iw nasıl yapıldığı ile ilgili bir video

10. ferhat10

Paracord

Ynt: Paracord İnternete 'survival grenade' diye arama yaparsanız içinde bisturi(neşter bıçağı),kibrit,pusula gibi hayati idame malzemelerininde olduğu kolye,anahtarlıkta yapılabilir.

11. ferhat10

Paracord

Ynt: Paracord paraşüt ip imce olsada 90-100 kiloya kadar taşıyabilir yeterince uzun bir iple merdiven şeyler yapılabilir. içindeki lifleri kullanarak barınak yapmada,olta yapmak gibi çeşitli işlerde kullanılabilir.
  12. ferhat10

İlk Kamp Deneyimi

Ynt: İlk Kamp Deneyimi Elbette çift katlı çadırlarla böyle sorunlar olmaz benim bahsettiğim markette satın tek katlı ucuz çadırlardan

13. ferhat10

İlk Kamp Deneyimi

Ynt: İlk Kamp Deneyimi Su geçirmez çadır diyince 3 sene önceki kampımda başıma gelenler aklıma geldi. çadır su geçirmez olduğu zaman dışardan içeri su girmez ama içerdeki nemde dışarı çıkamaz tentenin iç tarafında su damlacıkları oluşur (soğuk havada camda oluşan buğu gibi) ve her hareket...
  14. ferhat10

Everest'e Yapılan Ticari Tırmanışların Açımasız Yüzü.

http://dunyalilar.org/everestte-david-sharpin-olumu.html İnsanların zirveye ulaşma hırsları yüzünden Everest’te David Sharp’ın Ölüme sürüklenişi
  15. ferhat10

5.bozdağ Kayak Merkezi Kar Şenlikleri Denizli/nikfer

02 Şubat 2014'de Denizli Nikfer'de 5.Bozdağ Kayak Merkezi Kar Şenliği yapılacak

16. ferhat10

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Siteyi inceledim kumaşının değerleri daha iyiymiş.Aslında en iyisi paraşut kumaşıda onu bulmak zor hemde fiyatı yurtdışından trap getirmekle aynı olur.
  17. ferhat10

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Mete Bey , ben 3x2=6m2 yaptırmayı düşünmüştüm 1260gr yine pek hafif olmuyor ama brandadan daha mantıklı geldi bana.
  18. ferhat10

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Bende bir kaç kampımda çadır yerine pançomu kullandım,panço biraz kısa geldi yanlardan gelen rüzgarı kesmiyordu. benimde aklıma şemsiye kumaşını kullanmak geldi metresi 210 gr.deneme fırsatım henüz olmadı.Temsili olarak bu siteyi...

19. ferhat10

Amatör Telsizci Olmak İstiyorum

Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/default.aspx?pid=187 2014 YILI BİRİNCİ DÖNEM AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI 19 OCAK 2014 PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR.
  20. ferhat10

outdoor mağaza adresleri

selam ben dağcılığa yeni başladım.giysi ve malzeme almam lazım İzmir veya Antalya'daki outdoor mağazalarının adreslerini verebilirmisiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri