Arama sonuçlarınız

1. SolakSelim

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye teşekkür ederim abi sağolasin.

2. SolakSelim

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Yazdıklarıma cevap verdiğin için teşekkür ederim abi.ben bu siteyi dalışla alakalı bilgiler için kullanırken önce garaj bölümünü ardından seni,barbaros abiyi,nadir amcayi,yavuz abinin (bu arada hiçbirisiyle tanışmadım :)) teknik bilgilerini keşfettim ve...
  3. SolakSelim

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşat Abi(Abi diyorum daha yaşım 23 :)) siteyi ve garage bölümünü yaklaşık 2 senedir takip ediyorum. Garage bölümünü baştan başa okudum desem yeridir. Senin yaptığın araçlar gerçekten muhteşem oluyor abi. :) bu konuda idolümsün diyebilirim. :) bende...

4. SolakSelim

2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum

Ynt: 2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum teşekkür ederim biliyorum. ben sadece okulumuzun adı yanlış anılmasın diye hem sizleri hemde bu yazıyı okuyan herkesi bilgilendirmek için yazdım.
  5. SolakSelim

1 yıldız 2 yıldız dalıcı kursu

DESSAT son 3 yıldır en çok dalıcı kursu veren Spor Kulübü Derneği Bizim kursumuza başlayanların %70 i 2 yıldız dalıcı kursuna devam etmek istediğinden dolayı 2009-2010-2011 yıllarında geçerli olmak üzere bir paket program uyguluyoruz. Yaz kış açık istediğiniz zaman isterseniz gece dalış...

6. SolakSelim

2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum

Ynt: 2 Yıldız Dalgıçlık İçin Bilgi İstiyorum Öncelikle Emrehan 1500tl ye 2 yıldız kursu diye birşey yok. Kısaca DESSAT kimdir Dalış Kursları ne kadardır düzeltme için bilgi vermek istiyorum. DESSAT son 3 yıldır en çok dalıcı kursu veren Spor Kulübü Derneği Bizim kursumuza başlayanların %70 i...

7. SolakSelim

Değirmendere Spor Su Altı Topluluğu - DESSAT

Ynt: Değirmendere Spor Su Altı Topluluğu - DESSAT Cankurtaran kurslarımız devam etmektedir. Dessat dalış okulumuzda 1,2,3 yıldız dalış eğitimleri,1,2,3 yıldız eğitmenlik eğitimleri,cankurtarma,aram-kurtarma-oksijenli ilk yardım-full-face maske eğitimi,teknik dalış ve daha birçok eğtimi...
  8. SolakSelim

Dalgıç Adayı

Ynt: Dalgıç Adayı Kocaeli Dessast dalış okulunda sizleri de aramıza bekliyoruz :) istediğiniz an istediğiniz saatte ve zaman aralıklarıyla eğitiminizi alabilirisiniz. iletişim:Alpaslan Kulakaç 0505 665 28 41 Selim Turhanlar 0537 768 38 22 www.dessat.org
  9. SolakSelim

Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça

Ynt: Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça arkadaşlar km teli ile gösterge arasındaki parça lazım nerden bulabiliriz acaba? ustamın elinde yok ve buralarda(bursa karacabeyde ve mkpaşada) bulamadık malesef. ustamın bana dediğini aynen yazıyorum. km telinin göstergeye bağlandığı iletildiği parça.

10. SolakSelim

Ynt: Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça sağolun en kısa zamanda fotolarını çekicem. bu sabah marş kömürlerinin değişmesi gerektiğini anladım. :) aracın en lazım olduğu zaman niye böyle şeyler çıkar anlamıyorum :)

11. SolakSelim

Ynt: Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça sağolun çok teşekkür ederim. ufak tefek masraflar var onları halletmeye çalışıyoruz işte.
  12. SolakSelim

Arkadaşlar 1 hafta önce 2000 model mitsubishi aracımı bütün masraflarla beraber 12,700 liraya aldım. resimlerini daha sonra ekleyeceğim. kocaeli gölcükte de ikamet ediyorum. aracım için gerekli olan parçalar var.bunları nereden temin edebilirim mümkünse en uygun fiyatı olanları istiyorum :)...

13. SolakSelim

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum harika bir araç. emeğinize,azminize ve çalışmanıza hayran kaldım. size ve yardım eden herkese helal olsun. güle güle kullanın :)
  14. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? yorumunuz için teşekkür ederim.dediğiniz aracı daha önce incelemiştim şimdi bir kez daha baktım. Dediklerinizin tamamına katılıyorum çok haklısınız. Ancak bu aracı veya alacağım 4 çeker başka bir aracı ağır off-road değil, hafif off-road da bile kullanmayacağım...
  15. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? arkadaşlar yorumlarınız için çok teşşekür ederim.çok yardımcı oldunuz. aracı salı günü görmeye gideceğiz. kafamıza yatarsa alıp geleceğiz. ben kocaeli'deyim araç tekirdağ'da. bi gün de hallederim diye düşünüyorum. aracı daha öncede dediğim gibi iyi ustalara gösterdim...

16. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? biz bu sorunları göz önüne alıp karar verdik zaten. araç motor istiyor evet ama yürümüyor da değil. peki sizce 12,000 lira eder mi bu araç?
  17. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? yorumunuz için teşekkür ederim. siz aracı görmüş olmalısınız. yalnız ben aracı tekirdağdan 3 ayrı arkadaşa sordurdum ve gösterdim ki bu arkadaşlardan bir tanesi mitsubshi servisi şefidir.aracın bana 2.000 lira motor masrafı olduğunu kaporta ve boyanın iyi. 4 çekerin...
  18. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? çok teşekkür ederim yorumlarınız için. 2 gündür satıcıya ulaşamıyoruz :( telefonlara cevap vermiyo. pazartesiye kaldı iş anlayacağınız :(bugün almaya gidicektik. aslında.

19. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? teşekkür ederim.beni motor olarak düşündüren kalitesiz dizel kullanımından bi problem olabilir. klima rulmanı kaça patlar bilmiyorum. satıcı cumartesi geliboluya gidip geleceğini ondan sonra satabilirim dedi. BEKLİYORUZ... :)
  20. SolakSelim

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? önümüzdeki haftaya kadar inşallah gidip göreceğim bi usta ile. işler bu aralar biraz yoğun satıcı ilede görüştüm nasip kısmet artık. teşekkür ederim yorumlarınız için.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri