Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Merhaba, ben bu ölçümü şu şekilde yapıyorum. Depoyu pompa atana kadr dolduruyorum, genelde aynı pompadan alıyorum. 650km civarı yol alıp tekrar dolduruyorum. Alan lt kadar harcamışım demekki diyorum. Bu da bazen 8 bazen 9 a yakın çıkıyor. Uzun yol şehir içi...

2. TemPesT

Gazdan Çekince Gelen Ses Hk.

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. Merhaba, Arazide çok duymazsınız. Hız düşük olacaktır. Ve muhtemelen 50-60km nin üzerinde rahatsız edici bir şekilde çıkar ses. İlk akla gelen diferansiyel, dişlileriniz aşınmış, bilyalarınız bozulmuştur. düşük bir ihtimal de bilyalar. Geçmiş olsun
  3. TemPesT

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

4. TemPesT

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ln65 moon visor?
  5. TemPesT

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ben hala ihaleden alınan aracın uygun olacağına imanıyorum. Öyle olmasa bukadar taliplisi olmazdı sanırım. Kaldı ki sizde bu araçların peşindesiniz.

6. TemPesT

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor 1630kg 115 hp 280n.m http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=1137 Aslında değerler çok kötü değil. İnternette biraz gezince elektronik olanlara chip tunning yapanlara rastladım. Ayrıca yakıt tüketimi 9.1 ortalama. Çok iyi gibi :)

7. TemPesT

Toyota lara ozel yikama :)

Ynt: Toyota lara ozel yikama :) Sayfaya ulaşılamıyor uyarısı alıyorum hocam linkten.
  8. TemPesT

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel motor yerine benzinli motor Motorun detaylarını bilmiyorum, belki modifiye etmek sizi rahatlatabilir. Daha ucuza mal olabilir. Benim toyota düz dizel, turbo yok. Aynı problemler bende de var. Bir turbonun çözeceğini düşünüyorum. Sıra gelirse denemeyi düşünüyorum. Sizde daha büyük...
  9. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri En temizini yapmışsınız :)

10. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri En temizini yapmışsınız :)

11. TemPesT

S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Eski jantlar dar ve içerde durdu sanırım :)
  12. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ben bir hülux aldım, kaporta boya kilit lastik jant tampon onbinden fazla harcadım. 5 binlik defender a da harcasaydım aynı olurdu bence :)) Oğuzhan bey de almıştı sanırım defender, neleri düşündü planları neler bize de fikir verir yol gösterir...

13. TemPesT

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 5 bin araba, 10 bin de yese etti onbeşbin. Bence değer. Değmese ihalede fiyatlar bukadar yükselmezdi heralde.
  14. TemPesT

Botaş İhale

Ynt: Botaş İhale Katılan yahut bilgi alan oldumu acaba?
  15. TemPesT

Alınık LN65 far sinyal kolu

Ynt: Alınık LN65 far sinyal kolu Güncel

16. TemPesT

S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant

Ynt: S 100 Dodge Ye 33 9,50 16 Mt Lastik Ve Jant Hayırlı olsun Araçta resimlerini de koyarmısınız. Meraknettim :) Birde nekadara aldınız? Bize de bilgi olsun.
  17. TemPesT

Alınık LN65 far sinyal kolu

Merhaba Aracımın sinyal kolu pek hoşuma gitmiyor. Değiştirmeyi düşünüyorum, sıfır elinde olan varmı? Yada uygun fiyatlı bir satıcı bilen?
  18. TemPesT

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Ln65 2.4lt diesel 8-9lt/100km 4.55 diff oranı / 33-12.50-15 lastik

19. TemPesT

Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Sanal pazar 60tl N11 60tl Gittigidiyor 60tl Lsd lerde çok iyi yorumları var birde :))
  20. TemPesT

Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur Gitti gidiyor da yada n11 de gördüm sanırım. Ayrıca daha alacaksanız mobil 1 ankarada bidondan doldurma usülü ile 20tl/lt, toyota 100tl/4lt. Bu yağları da sorabilirsiniz orada

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri