Arama sonuçlarınız

1. TemPesT

Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı?

Ynt: Aussie Locker Veya Powertrax Kullanan Var Mı? ben kilidi alırken bu yazıları görmemişim =) başka bir başlıkta kilit Aussie locker ın aynısı olan lokka leocker dan bahsettim, arkaya taktım öne henüz takmadım, ön keçeleri beraberinde değiştirmeyi düşünüyorum, keçeleri üşenmeyip aldığımda...

2. TemPesT

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi bu konuyu incelemek gerek bence, karda diferansiyel kırıldıysa bütün suçu kilide atmamak gerekebilir. ve arazi araçlarında önde hub önemli bence, kilitli yada kilitsiz hub olsaydı 25sn de devreden çıkardi diferansiyel
  3. TemPesT

Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi

Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi yeni konu açmak istemedim, bende ln65 toyotam için öne v arkaya lokka locker getirttim, arkaya taktım, öne takmak için yeni keçe almayı bekliyorum. elektronik mühendisiyim ama takmak beni hiç zorlamadı, kendim takabildim. şimdiye kadar ki...

4. TemPesT

Ln65 Arazi Şanzumanı 4l Oranını Değiştirmek

Merhaba, ln65 in arazi şanzumanında sadece ağır devir oranını değiştirebilir miyiz?
  5. TemPesT

Güvenç Göleti

Ynt: Güvenç Göleti linkleri tıkladığımda google anasayfası açılıyor, sizde de aynı problem varmı? chrome ve explorerla denedim

6. TemPesT

Güvenç Göleti

Ynt: Güvenç Göleti ben binek otoyla gittim, pek ilerleyemedim tabii ama beni cezbetti. güvenç göletinin bent tarafında kalan alan da ve o civarda off road yaplacak çok güzel alanlar mevcut. bu hafta toyota ile ziyaret etmeyi düşünüyorum bende.

7. TemPesT

Hilux arıyorum yardım

Ynt: Hilux Arıyorum Yardım Beruch merhaba, internette var ivedikte 12bin 13bin TL fiyatlar yazıyor, 6 bine ben alıp toplayabilirim. tam olarak neresi satıyor, nasıl alabiliriz, yardımcı olabilir misin?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri