Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aussie Locker Veya Powertrax Kullanan Var Mı?
ben kilidi alırken bu yazıları görmemişim =)
başka bir başlıkta kilit Aussie locker ın aynısı olan lokka leocker dan bahsettim, arkaya taktım öne henüz takmadım, ön keçeleri beraberinde değiştirmeyi düşünüyorum, keçeleri üşenmeyip aldığımda...
Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi
bu konuyu incelemek gerek bence, karda diferansiyel kırıldıysa bütün suçu kilide atmamak gerekebilir. ve arazi araçlarında önde hub önemli bence, kilitli yada kilitsiz hub olsaydı 25sn de devreden çıkardi diferansiyel
Ynt: Lokka Lock Right Diferansiyel Kilidi
yeni konu açmak istemedim,
bende ln65 toyotam için öne v arkaya lokka locker getirttim, arkaya taktım, öne takmak için yeni keçe almayı bekliyorum.
elektronik mühendisiyim ama takmak beni hiç zorlamadı, kendim takabildim.
şimdiye kadar ki...
Ynt: Güvenç Göleti
ben binek otoyla gittim, pek ilerleyemedim tabii ama beni cezbetti. güvenç göletinin bent tarafında kalan alan da ve o civarda off road yaplacak çok güzel alanlar mevcut. bu hafta toyota ile ziyaret etmeyi düşünüyorum bende.
Ynt: Hilux Arıyorum Yardım
Beruch merhaba,
internette var ivedikte 12bin 13bin TL fiyatlar yazıyor, 6 bine ben alıp toplayabilirim.
tam olarak neresi satıyor, nasıl alabiliriz, yardımcı olabilir misin?