Arama sonuçlarınız

1. A

Ramazan Bayramında Mısır'a Dalış Turu

Ynt: Ramazan Bayramında Mısır' a Dalış Turu Bugüne kadar hiç dalmadım. ama Mısır'a gidersem tek yapacağım şey bu olacaktır herhalde.

2. A

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 değiştirdim. Amin..... :-X
  3. A

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları harika..... Nefes kesici.......

4. A

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? Uludağğğğğğğğğğğğğğğğ :)
  5. A

BAM TUR

Merhaba Arkadaşlar, Bam Tur ile alakalı olarak yaşadığınız kötü bir tecrübe var mı acaba? Turizm şirketleri ile alakalı şikayetlerimizi burada yazarsak , hangisini ile tatile gideceğimizi daha iyi biliriz değil mi?

6. A

17 Ağustos 1999 - 2009

Ynt: 17 Ağustos 1999 - 2009 17 Ağustos 1999 - Öğrenci olarak bulunduğum Adapazarında, ertesi gün yaz okulunda sınavım olduğu ve ders çalıştığım için ayaktaydım. Saat: 3:02 çok kötü sallandık. Bilenler için söylüyorum İzmit caddesinde tek yıkılmayan binadan çıktım. Zemin katta oturmak mı...

7. A

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Selam, Bundan tam 2 yıl evvel kendi kendime söz verdim. 30 yaşıma girdiğimde bırakacağım diye. Bir yerde okumuştum 30 yaşından sonra bayanlarda özellikle çok kötü etkileri var diye. Veeeeeeee bu yıl 19 KASIM'da 30 yaşıma giriyorum :) Erkek arkadaşım şafak...
  8. A

Ben Bayramda......

Selam Arkadaşlar, Herkes bayramda nereye gideceğini veya ne yapacağını yazarsa, 1) aynı yere gidecekler birbirini bilir fikir alış-verişinde bulunabilirler 2) henüz nereye gideceğini bilmeyenler bizlerden fikir edinebilirler güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle,
  9. A

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Merhaba bende yeni üyeyim. son zamanlarda yakın arkadaşlarımla dalış olayını konuşuyorduk. Tam yerine düşmüşüm desenize :) seneye dalış kursunda görüşmek üzere.

10. A

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) :D

11. A

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) bu siteye neden daha önce üye olmadım diye geçirdim içimden. Keşke bende aranızda olabilseydim. İstanbulu gece gezmek fikri her zaman hoş gelmiştir bana. Yine yapın nolur? Bu sefer bende katılmak istiyorum :(
  12. A

Çatalca'da Genel Bir Gezinti

Ynt: Çatalca'da Genel Bir Gezinti Ramazandan sonra umarım çatalca bölgesinde bir etkinlik gerçekleştirilir. Katılmak için 4 gözle bekliyoruz.

13. A

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade eğer iftara davetli olmasaydık gelecektik Nico ile sahile. Ben patenlerimi zaten hep arabanın bagajında taşıyorum; aman birden bir grup görür hemen dalarım aralarına diye ;D
  14. A

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Nico duydun mu :) bi kek daha bulduk bungee için. şaka bi yana çok saol. hemen üye oldum :) ama umarım gezenbilir de de bir etkinlik yaparız. ::)
  15. A

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Parkinson sniper link için çok teşekkür ederim. B.Çekmecede bile parkur varmış onu öğrendim :) Nico benim arkadaşım sadece şaka yapıyor :) kendisi paten kaymadığı için kıskanıyor bizi :):)

16. A

Paten / Roller Blade

Merhaba Arkadaşlar, Londrada kaldığım süre içerisinde yeni roller balde kullanıcısı olduğum için katılmamıştım ama bazı dönemlerde 100'e yakın rollercı diyeyim buluşup hem de trafiğin içinde polis eşliğinde kayıyorlardı. kırmızı ışıkta durmaları benim çok hoş gitmişti. keşke resim çekseymişim...
  17. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. :)
  18. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Pınar, Henüz çok yeniyim ve siteyi tesadüfen buldum. Ayrıntıları anlamaya çalışıyorum. Yerinde duramayan biri olarak bu siteki aktivitelerden faydalanabileceğimi düşünüyorum. En sevdiğim sporlar: Skating + Yüzme + Trekking....vs Istanbul'da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri