Arama sonuçlarınız

1. Belonni

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ümit bey öncelikle merhaba. Düzenli olarak ailemle Akyaka da kamp yapıyorum geçen yıl bebeklerim olduğu için gelemedik bu yıl için hazırlık yapıyordum ama kamp ihalesi hakkında yazdıklarınızdan sonra askıya aldım şu an için. Bir değişiklik yada gelişme olur ise buradan yada mesaj ile bilgi...

2. Belonni

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

teşekkürler
  3. Belonni

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Bende isterim uygun bir zamanınızda yollarsanız sevinirim.

4. Belonni

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (2 Mart 2013)

Balıkları görünce insan orada olmak istiyor.
  5. Belonni

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Bu fotoğraflara kaçıncı kez bakışım hatırlamıyorum :). Fotoğraflara bakınca kıskanmamak elde değil. Umarım benimde gitme ve gezme şansım olur listeye aldım bakalım artık ne zaman kısmet olacak.

6. Belonni

Türkiye' de İzcilik

Ynt: Türkiye' de İzcilik Bende uzun bir süre izcilik yaptım Diyarbakır Çağrı İzci Grubunda. Selam olsun.

7. Belonni

Tırazlı Kavacık Arası Bir Yer(İzmir)

Ynt: Tırazlı Kavacık Arası Bir Yer(İzmir) Benden yoğun biri yoktur sanırım :) ama işim gereği tatil için olmasa bile iş gereği çok fazla yer geziyorum. Umarım daha çok vakit bulur ve daha çok faaliyet içinde bulunursunuz.
  8. Belonni

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Slm, Tekrardan hayırlı olsun. www.gezenbilir.org adresi pasif durumda şu an bilginize.
  9. Belonni

Kamp Yapacaklara Öğütler :))))

Ynt: Kamp Yapacaklara Öğütler :)))) Güzel bir yazı olmuş. Yazan arkadaşın ellerine sağlık.

10. Belonni

Aydın Sisi Çadır

Ynt: Aydın Sisi Çadır Teşekkür ediyorum ilginize. Cevabınızı bekliyorum.

11. Belonni

Aydın Sisi Çadır

Slm, Konuyu burayamı Aydın sayfasınamı açma konusunda kararsız kaldım ve buraya açmaya karar verdim umarım doğru karar vermişimdir. İzmirden karayolu ile Aydın üzeri Muğlaya gidecem giderken Aydındaki sisi çadıra uğramayı ve aile tipi çadırlara bakmayı istiyorum. Tabi bulabilirsem :) bana sisi...
  12. Belonni

Diyarbakır Karpuzu

DİYARBAKIR KARPUZU

13. Belonni

Diyarbakır Yemekleri

Ynt: Diyarbakır Yemekleri DİYARBAKIR'IN ÖNEMLİ YEMEKLERİ Diyarbakır'da en fazla pişirilen yemekler "tencere yemekleri" olarak tanımlanan etli sebze yemekleridir. Sebze yerine bazen meyve da kullanılmaktadır. Elma, erik, ayva, çağla gibi meyvelerden etli yemekler yapılmaktadır. Diyarbakır'a özgü...
  14. Belonni

Diyarbakır Gezi Grubu

Ynt: Diyarbakır Gezi Grubu Oluşturma şansımız var sanırım ama forumda kaç diyarbakırlı var acaba?
  15. Belonni

Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz?

Ynt: Çocukluğunuzda Ne Olmak İsterdiniz? Çocuk ken degilde orta yaşlarda diyelim gazeteci olmak istiyordum. Bunuda başardım sanırım.

16. Belonni

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Sigara içmeyenler kadar içenlerinde hakkı var. Sigara içilen alanlar istiyorum :)
  17. Belonni

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? Çok güzel bir şiir teşekkürler.
  18. Belonni

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Gündelik yaşamda kullanılan alanlardan(mesire yeri gibi) uzakta ama bölgedeki jandarma ve emniyet birimlerinin bilgisi dahilinde bir alanda konaklamak ve olası tacizlere karşı serin kanlı ve doğru tavır sergilemek lazım. Unutmamak lazım ani yapılan...

19. Belonni

Seyrek - Havuz Mevkii Kampı (25-26 Temmuz 2008)

Ynt: Seyrek - Havuz Mevkii Kampı (25-26 Temmuz 2008) Güzel paylaşım olmuş teşekkürler.
  20. Belonni

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Bilgi için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri