Arama sonuçlarınız

1. Belonni

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim slm istedigin fıkra olsun birtane yolluyorum umarım verilmemiştir. Bir GS'li, bir FB´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina...

2. Belonni

Genel Bilgiler

Ynt: Genel Bilgiler Herşey gönlünüzce olsun.
  3. Belonni

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? ARASH - "Pure Love"

4. Belonni

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili birbirinden orjinal fotoğraflar paylaşım için teşekkürler.
  5. Belonni

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Gerçekten komik teşekkürler :)

6. Belonni

Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler....

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Tebrikler mutluluğunuz daim olsun. Darısı bekarların başına :)

7. Belonni

Tarihi Estetik Değerleriyle Diyarbakır Surları

Tarihi Estetik Değerleriyle Diyarbakır Surları Doç. Ahmet ATAN*
  8. Belonni

Genel Bilgiler

Diyarbakır ve çevresi tarih öncesi dönemlerden itibaren her devirde önemini korumuş, Anadolu ile Mezopotamya, Avrupa ile Asya arasında doğal bir geçiş yolu, bir köprü görevi yapmış bu nedenle de çeşitli uygarlıkların tarihi ve kültürel mirasını günümüze kadar taşımıştır.
  9. Belonni

Tanıtım Videosu

Ynt: Tanıtım Videosu Selam Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Taşların Gizemi 2 http://video.google.com/videoplay?docid=6913580202356991927&hl=tr

10. Belonni

Tanıtım Videosu

Ynt: Tanıtım Videosu Selam Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Taşların Gizemi 1 [url=http://video.google.com/videoplay?docid=-5546541690522495014&hl=tr[/url]

11. Belonni

Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) Gerçekten güzel bir yer bilgiler için teşekkürler.
  12. Belonni

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres Paylaşım için teşekkürler. Favorim Gökova akyaka

13. Belonni

Ege ya da Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri

Ynt: Ege ya da Akdeniz'de Uygun Kamp Yerleri slm, Biraz geçbir cevap oldu ama olimpos kararınız güzel. Olimposla ilgili söylenecek pek bir söz yok harika bir yer. Sadece ufak bir not iletmek istiyorum, Olimpos da denize giderken her seferinde ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Tarihi bir...
  14. Belonni

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Doğayla bütünleşmiş olan biz kampçıların kene olaylarına maruz kalma ihtimali göz ardı edilmemeli. Piyasada kenelerekarşı bileklik ve sprey mecut. Ama nekadar etkili denemeden belli olmaz.Yinede tedbir almakta faydavar.
  15. Belonni

Gezenbilir Diyarbakır Grubu

Ynt: Gezenbilir Diyarbakır Grubu Ad - Soyad: Erdal Fırat Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Şanlıurfa Memleket: Semt: İlgi Alanı:

16. Belonni

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı uğurlu olsun.
  17. Belonni

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk teşekkürler.
  18. Belonni

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Slm İsmim Erdal Diyarbakır'dan katılıyorum aranıza. Uzun zamandır kampçılık yapıyorum. Asıl meslegim Kameraman'lık kendime ait Bilgisayar firmam var. Güzel paylaşımlar yapmak üzere herkese şimdiden teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri