Arama sonuçlarınız

1. E

İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz özelden yazmış olduğum ileti sanırım henüz okunmuş olarak işlem görmedi olumlu yahut olumsuz bir cevap gelmedi.

2. E

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz Özelden iletide bulundum evet ilan günceldir.
  3. E

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz İlan günceldir..

4. E

Ynt: İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz İlan günceldir..
  5. E

Satılık temiz ve az kullanılmış "İntek M-150 Plus Programlanabilir CB Telsiz" *240*TL Genel Özellikler : - Çok yönlü devre dizaynı - Tüm avrupa bandları - 3 dijit band/kanal ekranı - Sabit veya ayarlanabilir susturma ayarı - Roger Beep Tonu - Yüksek kaliteli kondanser - 4 pinli ve sabitlenen...

6. E

İntek M-150 Plus CB hakkında öneri lütfen..!

Merhaba arkadaşlar; Elimde "İntek M-150 Plus CB 27 MHz AM/FM MOBILE TRANSCEIVER" model bir cihaz var. Ben bu cihazı, anten tertibatını kurduktan sonra evimde kullanabilirmiyim? Daha önce hiç CB tecrübem olmadı. Araca takabilme olanağım şu zaman için yok. O yüzden başka ne şekilde...

7. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 cihaz devredilmiştir, ilan silinebilir ..
  8. E

Satılık Yaesu Pmr Telsiz

Ynt: Satılık Yaesu Pmr Telsiz eyvallah
  9. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 Evet sanırım elinizdeki cihaz "NKT R-3" şematik yapı olarak "Yaesu VX-3" ile benzerliği var, bahsettiğiniz gibi cihazın sıfır bedelide #150#/#170#_TL dolaylarında. Fakat elinizdeki cihazın bu olduğu düşüncesi ile cevap veriyorum ; Bu cihazla takas düşünmüyorum. Yinede...

10. E

Satılık Yaesu Pmr Telsiz

Ynt: Satılık Yaesu Pmr Telsiz merhaba http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58270.0;topicseen linkinde göstermiş olduğum cihaz ile takas düşünürmüsünüz ?

11. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 vermiş olduğunuz msn adresini akledim fakat önerilen cihazın marka ve modelini vede varsa resmini eklememişsiniz msndende denk gelindiğinde görüşme sağlanabilir fakat cihazınızın marka-model ve resmini eklerseniz memnun olurum
  12. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 Elimde mevcut bir tane (yerli) UHF bandında çalışan telsizim var fakat dediğiniz gibi 400/470 aralığı kadar geniş değil. Sizin önerdiğiniz cihazın model ve resmini ekler iseniz görmeyi isterim.

13. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 ilan günceldir
  14. E

Eskişehir Konaklama

Ynt: Eskişehir Konaklama Eyvallah abi :)
  15. E

Eskişehir Konaklama

Ynt: Eskişehir Konaklama Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Ramazan ayı sonrası çeşitli araştırmalar yapmak üzere asgari 2-3 gün kadar (gerek duyulursa bu süre oldukca uzyabilir) Eskişehir'de kalmayı planlıyorum. Eskişehir, konaklama, ve benzeri konularda bilgi ve yönlendirme...

16. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 ..ilan günceldir..
  17. E

Satılık Amatör Telsizler

Ynt: Satılık Amatör Telsizler Merhaba, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58270.0 linkindeki satışa koyduğum ürün ile "KENWOOD TH F7 DUAL EL TELSİZİ"ni takas düşünürmüsünüz ? Düşünür iseniz bu konudaki kalan bakiye fikriniz ne olur ?
  18. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 > ilan günceldir <

19. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 efehan1111@mynet.com mail adresinden iletişim kurabiliriz
  20. E

Yaesu Vx-150

Ynt: Yaesu Vx-150 ilan günceldir..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri