Arama sonuçlarınız

1. tibetiset

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker takip

2. tibetiset

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Dodiklerin ikinci tadilatı da nihayet bitti..Araba artık boyaya hazır..
  3. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Evet bugün bende hissettim, güzel olacak...

4. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail Bey lastikler dodikleri baya bir doldurdu, öyleki biraz fazla bile doldurdu dodiklerden ve kaportadan almamız gerekecek:)
  5. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Bende merak ediyorum doğrusu..Ama jantlardaki offsetle beraber yaklaşık 10 cm dışarı çıkacak lastikler şimdiki halinden..

6. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Sanayide işler çok yavaş ilerliyor, dodiklerin uygulanması yeni bitti.Bugün snorkeli monte edecekler inşallah..

7. tibetiset

Yıldırım Fotoğrafları

Ynt: Yıldırım Fotoğrafları Başkanım fotoğraflar çok güzel...
  8. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Teşekkürler Ersan Bey, lastiği bugün siparşi verdim Federal 30/9,5/15 MT jant ise çarpışantürk te yapılacak..Ama Bugün Arif Çarpışantürk ile konuşmamda jantın 6,5 inch olacagını söyledi bu lastik için biraz dar gibi geldi bana..
  9. tibetiset

30 X 9,5 X 15 bir adet good year mtr lastik ( sıfır )

Ynt: 30 X 9,5 X 15 bir adet good year mtr lastik ( sıfır ) 3 adet daha bulabilirsem alabilirim..

10. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Dodikler kare kasa cherokee nin dodikleri..İstanbuldan Eyüp ustadan aldım..Fiyat yazmam doğru olmaz.Ama Kargosu 75 tl ve tadilatına 250 lira verdiiğim için biraz tuzlu oldu bana..

11. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Şu an için pek fotoğraf yok..Yapım aşamasında fotoğraf çekme şansım olmayacak sanayi ile mesafem biraz fazla..Ama yapılacaklar şöyle, Araba olduğu renge boyanacak ama beyaz kısmını mat siyah yapacağız..Dodik, snorkel tepe sis lambası, ofset jant ve mt lastik...
  12. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Dodikler ve snorkel geldi, dodikler bayağı uğraştıracak ama snorkel de sorun yok gibi...

13. tibetiset

Nissan PATROL Yükseklik ve Eğim Ölçer

Ynt: Nissan PATROL Yükseklik ve Eğim Ölçer Daihatsu feroza da kullanacağım..Mitsubishi içinolanın linkini verirseniz sevinirim..
  14. tibetiset

Nissan PATROL Yükseklik ve Eğim Ölçer

Ynt: Nissan PATROL Yükseklik ve Eğim Ölçer Işıklandırması varmı acaba, rengi grimi kahverengimi
  15. tibetiset

Toyota LC 70 kasa için Eğim ve yükseklik göstergesi

Ynt: Toyota LC 70 kasa için Eğim ve yükseklik göstergesi Takip

16. tibetiset

Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi...

Ynt: Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi... sanırım bu uygun...Bu jant offsetmidir.. http://www.yilmazlastik.com/DEVINO-511-16X80-5X1397,PR-2309.html bu resimdeki siyah jant ta güzelmiş...
  17. tibetiset

Ynt: Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi... Çok teşekkürler, aramadığım yer kalmadı bu numaraları...
  18. tibetiset

Ynt: Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi... Alican Bey bende bayağı merak ediyorum, ama daha çok iş var, tampon imalatı ve vinç montajı var..Tepeya takmak için 4 lü sis lambası bulamadım henüz..birde 16 inch jantllardaki numaraları anlayamadım.Aşağıda linkte aynı model jant için birkaç...

19. tibetiset

Ynt: Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi... teşekkürler, 205 genişlik yeterlimidir?. 235 lerden bahsediliyordu başka bir konuda..Dodikler arabnın genişliğini yaklşık 6-7 cm artıracak..
  20. tibetiset

Ferozanın dodikleri takılınca standart lastikleri ve jantları çok içerde kalacağı için jant ve lastik masrafı çıktı şimdi birde.. Jantları 16 jant takmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar 16' jant numarası ve 16 ' Mt lastik ebatı söyleyebilirserse çok makbule geçer..Bir de lastiğin dışarı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri