Arama sonuçlarınız

1. tibetiset

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan Bey, tüm riskleri alıyorum zaten iki gün sonra sonucu bildiririm diye ekledim yazımın sonuna..Uymaz ise burada dodikleri uyduracağımız polyesterci arkadaşla uydururuz bir şekilde, siz töhmet altında kalmayın...

2. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Konuyu takip edenler için yazmakta fayda görüyorum, Ersan Bey in verdiği bilgi doğrultusunda (Safari Kare kasa cherokee snorkelin Feroza ya uyması) Huma oto dan Snorkel buldum..Bugün sipariş verdim iki gün sonra sonuçları bildiririm...
  3. tibetiset

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı Tampon çok güzel, aynısını yaptırmak istiyorum..Planı yada ölçüleri varsa verirseniz çok makbule geçer..Yoksa da fotoğraftaki ölçüler yeterli olur sanırım...

4. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan Bey, evet Kare kasa olan snorkeli uyarlamak yada İsmail Bey'in söylediği gibi imal etmek malezyadakini almaktan daha mantıklı..Dodik meselesini de aynı şekilde halletmeye çalışacağım..Bugün Eyüp ustadan kare kasa Cheeroke için dodik aldım onu uyarlayacağız..
  5. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Kesinlikle sizinki güzel olmuş ismail Bey..

6. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Evet burayı da Dodik ve snorkel için aradım fakat feroza için hiçbir sey yokmuş..

7. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Ersan Bey cevabınız için teşekkür ederim.. Sizin snorkel ile ilgili mesajınızı daha önce okuyup safari snorkeli araştırmıştım zaten.. Ama karşıma 475 avro gibi bir fiyat çıktı.. Malezyadaki snorkel fiyat olarak makul ama nakliyesi 100 dolar tutuyor.. Nakliye...
  8. tibetiset

Daihatsu Feroza için Dodik ve snorkel

Ynt: Daihatsu Feroza için Dodik ve snorkel Evet satıcı ile irtibata geçtim, 100 dolar nakliyesi tutuyor..Normal posta yolunu araştırıyorum..
  9. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bir kaç tane daha

10. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Arkadaşlar ben Gürhan 91 yılından beri 4x4 araç kullanıyorum.. Suzuki Samurai, Vitara,Grand Vitara, Opel Frontera, nissan terrano II, Skystar, Landrover frelander bugüne kadar kullandığım araçlar..Şimdilerde Frelander a biniyorum fakat eski aşkım Feroza ya...

11. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza için Dodik ve snorkel Dodikler güzelmiş...
  12. tibetiset

Ynt: Daihatsu Feroza için Dodik ve snorkel Evet çok güzel, Türkiye ye gönderiyorlar mı acaba?

13. tibetiset

Daihatsu feroza için Dodik ve Snorkel arıyorum, elinde olan veya yapabilecek olanlar lütfen irtibata geçelim... Gürhan 532 291 07 77
  14. tibetiset

Maraş' ın Doğası

Ynt: Maraş' ın Doğası Mehmet Bey güzel fotoğraflar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri