Arama sonuçlarınız

1. dturan

Satılık Land Rover Mont

Ynt: Satılık Land Rover Mont O delik hiç kapanmaz Yavuz abi [emoji16][emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk

2. dturan

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL 2 kez depo delen biri olarak depo korumayı bende düşünebilirim. [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. dturan

Bahcesehir aktivite offroad kamp

Ynt: Bahcesehir aktivite offroad kamp Emre, Tafa anlatsın son girdiğimiz yerleri. 11 de ormana girdik 5:30 du çorbacıdaydık. 1 i kayıp 3 dodik, 1 şnorkel başlığı1 far koruma. Yol yol değil ama napalım Gönül oraya kayıyor [emoji2][emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk

4. dturan

Ynt: Bahcesehir aktivite offroad kamp Ben bozdum kafayı önede kilit takıcam. Sonrasında motor atıcam. Arkadaşımda rn380 var onu alıp akuple 1 takım motor şanzuman yedekte duracak. Ya mahruti değişecek yada lastik 35 olacak. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. dturan

Ynt: Bahcesehir aktivite offroad kamp Az kaldı Süpermen geliyor [emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk

6. dturan

Ynt: Bahcesehir Aktivite Offroad Kamp İzmit tarafına servisimiz yılbaşına doğru başlayacak kardeş ;D

7. dturan

Ynt: Bahcesehir Aktivite Offroad Kamp Ekibi kurduk ama araç yok :) şimdilik sadece Oğuzhan la bende araç var. Ben 2 günde bir kırmazsam rahat edemiyorum zaten. :D murat yeni aldı gelecek, tarık toplatıyor bitecek, burak abi yükseltiyor az kaldı. Diğerlerinden ses yok :)
  8. dturan

Defender merkezi kilit ?

Ynt: Defender Merkezi Kilit ? Valla bozulup aküyü yiyeceğine anahtar kontakta kalsın daha iyi :D Emre Biliyosun arazide anahtarsız bir A6 çalıştırmışlığım, birde focus kapısı açmışlığım var. :D Gerçi sende alıştın kaşıkla kapı açmaya :D :D
  9. dturan

Defender merkezi kilit ?

Ynt: Defender Merkezi Kilit ? estağfurullah :D bu arabanın en çok çektiğim şeyi 1- debriyajıydı (hallettim şükür) 2- merkezi kilidi. ben çektim sen çekme :D

10. dturan

Defender merkezi kilit ?

Ynt: Defender merkezi kilit ? Oğuzhan boşver, zaten 2 kapın var [emoji3]elle aç kapat dert alma başına. Her yıkamadan sonra bozulacak. En fazla 6ay dayanıyor. Benim 3. değiştirişim c.tesi yine elektrikçiye gidicem. Motorlardan biri ıslanıp kısadevre yapıyor sonra aküyü yiyiyor. Çift akü...

11. dturan

Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Detaylı bilgi için teşekkürler. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. dturan

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Hepinize teşekkür ederim. Henüz istanbula geldim, umarım güzel vakit geçirmişsinizdir. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. dturan

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Benim vinç tablasına dayandı sağ tarafı. O yüzden kısaltmak zorunda kaldım. Sonra komple tampon değiştirdim :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. dturan

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Cenazemiz var Burak abi, haftasonu izmitte olmamız gerekli. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. dturan

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Ürün bu, bende Fatih den almıştım. 2-3 kere sağlam vurmama rağmen hiç sıkıntı olmadı. Gerçekten sağlam. Resimdeki yamukluk montaj sırasında bizim yaptığımız bir hata yüzünden ayağın birini kısaltmak zorunda kalmamızdan. Sent from my iPhone...

16. dturan

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Satıldımı Taha? Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. dturan

Ynt: Bahcesehir aktivite offroad kamp Kurtarma hizmetimizde var ;) Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. dturan

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Çektik çektik :) bildiğin inşaat çukuruna burun üstü düşmüştü. Arka tekerler havada duruyodu :) Sent from my iPhone using Tapatalk

19. dturan

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Yok kardeş yağmur yağmasını bekliyorum ben :D araba falan yıkatmayacam artık, 1 saat sonra aynı hale geliyo nasıl olsa ;D dün gece oğuzhan la çukura düşen bir ranger kurtardık, gene battı her yeri :D gelince senin yıkamacı da alt yıkatır yağlarına baktırırım, 2 sene idare...
  20. dturan

Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

Ynt: Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar Buradan yazmayı unutmuşum, bende sağlam bir şekilde ertesi gün teslim aldım. torpidodaki karışıklığı tamamen kapatacak. en kısa zamanda monte edip buradan paylaşacağım. ilginize teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri