Arama sonuçlarınız

1. dturan

Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman

Son vaziyet Motor satıldı şanzuman duruyor [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk

2. dturan

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

Maalesef
  3. dturan

Defender Şanzıman Arıyorum

Ynt: Defender Şanzıman Arıyorum Kamalı mil sıyırmıştır. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. dturan

Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik

Ynt: Satılık 265/75/16 Ziarelli Brutale Ekstrem Lastik güncel
  5. dturan

Overland Turkey Büyük Buluşma

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Binek araçta sıkıntı yok yavuz abi. ama ağaçlık olan alan biraz dar bir alan. herkes sığamaz ise düz tepeye kamp atıcaz. o yüzden biraz gölgelik sıkıntısı olacak gibi. tepede ağaç yok. tente tarp vs. bişeyler gericez ortaya.

6. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Şarj dinamosu 200am/h Bosch takılıydı yanlış hayitırlamıyorsam. 300 e verebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk

7. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Olur kanka. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. dturan

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Tepe mekanı Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. dturan

Ynt: Overland Turkey Büyük Buluşma Bugün yer kontrolünü yaptık. Odun ihtiyacımıZı muhtar ayarlayacak. Alternatif 2 alanımız var, 1 ağaç altı göl kenarı 2 düz ve geniş tepe mevzii. Her türlü sığabilecek durumdayız. Sıkıntı yok herşey yolunda. Tek sıkıntı bol su ihtiyacı olacak Sent from my...

10. dturan

Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT Unutmadan Hummer ların standart lastiğide BF AT ler ona göre kıyaslayın Sent from my iPhone using Tapatalk

11. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT Merhaba. Şehir içi kullanımında sıkıntı yok zaten %85yol lastiği bunlar. Ben Islak asfaltta yada karda hiçbir sıkıntı yaşayanı duymadım (kışın ekstrem lastik kullanıyorum) kılcal damarları olduğu için karda sıkıntı olacağını zannetmem. Konfor anlamında...
  12. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Güncel.

13. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At Son bir hafta
  14. dturan

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Akslara çok yük biner murat. Bende ekstremleri çıkartıyorum artık. iyi desenli 305/75 mt ile devam edicem.
  15. dturan

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Mutlu çocuklar :D

16. dturan

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Selam. Aklınıza takılan küçük çocuklarınız ise biz 1 aylık tan beri çocuklarımızla bu gezileri yapıyoruz. Düzgün ekipmanınız varsa düşündüğünüz kadar zor olmuyor. Bu kampta da yaşları 3 ile 8-9 arasında değişen yaklaşık 10 minik kampçımız vardı ve...
  17. dturan

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Levent abi özledik valla. :) gezenbilir buluşmalarını beklemeyelim artık ;)
  18. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At Güncel. :D :D Bu ay da satılmazsa geri takıyorum arabama. yada oğuzhana vericem o 2 günde satıyor ;D ;D

19. dturan

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey https://youtu.be/lBWQd18lLuQ Üstteki link Yaza merhaba yalıköy kampımızın kamp alanına gidiş videosu ilk buluşma günü konvoyumuz. Buz dağının görünen kısmı sadece. Akşamında ve ertesi gün gelen 15-16 araç konvoya renk kattı :D :D
  20. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Ufak ufak parçaları satıyorum. Direksiyon pompasını verdim. isteyene motoru da parça olarak vericem bu gidişle. dükkanda yer kaplamaya başladı. üzerinde yeni 200 am/h bosh şarj dinamosu vardı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri