Arama sonuçlarınız

1. dturan

Telekom 110 Defender Fabrikasyon (otokar) Vincin Tüv'den Geçmesi Sorunu

Ynt: Telekom 110 Defender Fabrikasyon (otokar) Vincin Tüv'den Geçmesi Sorunu Geçmiş olsun. Tüv ün bu gereksiz bürokrasileri bizi daha çok üzecek gibi görünüyor. Şu an için aklıma gelen en basit çözüm vinci sökerek muayeneye gitmeniz ya da başka bir Defender dan vinçsiz standart Defender...

2. dturan

Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey

Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey Kışın miskinliğini attık üzerimizden. Uzun zamandır görüşemediğimiz dostlarımızla hasret giderdik. 3 gün boyunca telefonu sadece resim çekmek için kullandık. O kadar güzeldi ki pazar sabah bastıran sağanak yağmur bile keyfimize keyif kattı. Katılan...
  3. dturan

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü LT77 ile BD30 denemediğim için bir şey diyemeyeceğim ancak.., Benim kombinasyonda (BD30+rn380) 265/75/16 ekstrem lastikle çok tatminkar bir grafiği var. Hızlanması çok iyi. max. devirde (devir saatim bağlı değil henüz tahminen yazıyorum.) 3 viteste...

4. dturan

Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At Güncel...
  5. dturan

Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Güncel...

6. dturan

Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik

Ynt: Satılık 265/75/16 Ziarelli Brutale Ekstrem Lastik Güncel...

7. dturan

Satılık 265/75/16 ziarelli Brutale ekstrem lastik

Ynt: Satılık 265/75/16 Ziarelli Brutale Ekstrem Lastik Güncel
  8. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Güncel
  9. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At Güncel

10. dturan

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Valla helal olsun, elinize sağlık. Ben o torpidoyu o kadar sökmeye cesaret edemezdim :)

11. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT Lastikler Topkapı da depoda. 2012 yılı olması lazım Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. dturan

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Ben bu konuyu kaçırmışım Murat. :) Eline sağlık bayaa uğraşmışsın. ön konsolu kendinmi söküp taktın?? Bu arada yakın zamanda Değirmendere ye uğrayacağım. haber veririm gitmeden.

13. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Ayrılmaz ikili defender ve yağ kutuları :D
  14. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT Güncel Fotoğraflar Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. dturan

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At Lastikler depoda o yüzden gün içinde fotoğraflarını yüklerim.

16. dturan

Defenderım da sadece yazın kullandığım 265/75/16 Bf at satılıktır. 10-11 mm diş derinliği vardır. Yama,Yırtık patlak yoktur. Takım halde her yaz bunları her kış ekstremleri değiştirerek kullanırım. Araziye girmemiştir. Ölçü büyüteceğim için satılık yada sadece 33" ve üzeri iyi durumda MT ile...
  17. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Yapıştır logo yu Oğuzhan. :) bir resmini çek gönder sticker ın
  18. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Teşekkür ederim İlker Bey. RN 380 şanzumanı ve onunla ilgili yapılan işlemleri (şanzumanı sökme takma içerisinden parça değiştirme motora a akuple etmek için araya yapılan ekstra parçalar vs. gibi) saymazsak, 3.750 tl Motor, muhafaza, pleyt, yağ-mazot...

19. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Kanka boya işi şimdilik beklesin zaten. daha 2 sene önce alıp depoda gezdirdiğim camları trimleri fitilleri vs. değiştiricem. :) Değişmeyen tek ön diff. kaldı onun haricinde herşey değişti. parça listesi 2 sayfayı buldu, sırf kayalardan 2600 tl lik parça...
  20. dturan

Ynt: Satılık Defender 2.5 Dizel Motor + Lt77 Şanzuman Parçalar güncel. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri