Arama sonuçlarınız

1. paramedik

Bu Balığı Gören Tanıyan Var mı?

Ynt: Bu Balığı Gören Tanıyan Var mı? özellikle yeşil rengi çok hoştu.sakin bir balıktı.herhalde sularımızda pek görülen bir balık değil.birkaç balık türlerini gösteren kataloğa baktım ama bulamadım.

2. paramedik

Bu Balığı Gören Tanıyan Var mı?

Ayvalık'ta yaptığım dalış da hani balığının yanındaki balığı gördüm.Bu balığı bileniniz var mı? By aksu09
  3. paramedik

Trakya' nın Derinlerindeki 130 Yıllık Tarih

Ynt: Trakya' nın Derinlerindeki 130 Yıllık Tarih Bilgilendirmen için teşekkür ederim.

4. paramedik

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Merhaba Seval. Ne zamandır Mısır'a gitmek istiyorum.2* Cmas brövem var.Ben de katılmak istiyorum.Oyum 31 Ağustos- 7 eylülle..
  5. paramedik

Pisi Balığı

Ynt: Pisi Balığı Aşağıdaki videoyu Bodrum'da dalış teknesine çıkmadan önce 2 m de çekmiştim.dalış sonu süprizi gibi oldu.İlk ve son kez gördüm :)) http://www.dailymotion.com/video/x9xqzi_untitled

6. paramedik

Kuşadası Ada-Banko Dalış Noktası

Küçük bir kaçamak yapıp ne zamandır uğramadığım adaya gittim.Adabankoda dalış yaptım.videolarını izleyebilirsiniz.Ekipman Canon Ixus 75. http://www.dailymotion.com/video/x9xp13_adabanko1_animals http://www.dailymotion.com/video/x9xp4l_adabanko2_animals...

7. paramedik

Aydın - Karacasu Sırtlanini Mağarası

Ynt: Aydın - Karacasu Sırtlanini Mağarası Bildiğim kadarıyla kuru bir mağara.en azından gidebildiğimiz yerlerde su yoktu ve sesi de gelmiyordu.Bence görülmesi gereken bir mağara.Resmi görevlilerde ilgiliydiler.çünkü turizmin artmasını istiyorlar. ben daha fazla bilgi toplayıp bulabilirsem...
  8. paramedik

Aydın - Karacasu Sırtlanini Mağarası

Aydın'ın Karacasu ilçesinde Sırtlanini Mağarası'na 4 sene önce gitmiştim.Mağaranın girişi dar olasına rağmen 3 metrelik sürünmeden sonra sizi büyük bir hol karşılıyor.Bu büyük holde keramik parçaları ve sırtlanların yakalayıp mağarada yedikleri hayvanların kemikleri mevcut.Zaten adını da buradan...
  9. paramedik

Mesajlara Video Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Video Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Foruma nasıl video ekleyebilirim?Dalış videosu yüklemek istiyorum.

10. paramedik

Hani Balığı

Ynt: Hani Balığı Herhalde fotolar karışmış.Hani balığı ülkemizde dalışlarda gördüğümüz bir balıktır.Yazılı hani türünü çok gördüm.

11. paramedik

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri Mares termic evolotion elbiseyi bu elbiseyi kullanan bir abinin tavsiyesi üzerine almıştım.İçi havlulu,el ve ayak bileği kısmında su giriş çıkışını azaltan gri renkli bantları var.trilastik neopren olması nedeniyle genişleme,bollaşma,sarkma yapmıyormuş.fotoğraflarını...
  12. paramedik

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri 5+5 mm tavsiye ederim.yazın şortiyi kullanır,kışın ikisini de kullanırsın.Ülkemizde 4 mevsim dalış için 5+5 uygun. mares avanti quatro palet kullanıyorum.çok memnunum. bence kıyafetleri deneyerek almakta fayda var.

13. paramedik

Delikanlı Dalgıç :)

Ynt: Delikanlı Dalgıç :) Delikanlı dalgıcın yüzünde dalış bitimindeki o malum gülüş ifadesi olmazzz!!Sert bakar... Bu da benden ;)
  14. paramedik

Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Gezisi İçin (Ağustos 2009 İçerisinde) Yol Arkadaşı Aranıyor ben de niyetliyim lakin sıcaklar yüzünden eylül gib düşünüyoum.
  15. paramedik

Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum

Ynt: Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum Ben de ağaç ev gibi daha alternatif konaklama yerleri arıyorum.netten bulmak yerine daha önce gidenlerin memnun kaldığı yerleri tercih ederim.ağustosun ilk haftası gitmeyi planlıyorum.

16. paramedik

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri ABC malzeme denilen maske,palet,şinorkel ile başlamakta fayda var.Bröveyi yeni aldığınıza göre hijyen bakımından buna elbiseyi de ekleyebilirsiniz.bende mares evolotion 5+5 mm elbise var.çok memnunum.eğer düzenli dalış yapacağınızı düşünüyorsanız kaliteli malzemeye...
  17. paramedik

Barometre-Termometre İlişkileri

Ynt: Barometre-Termometre İlişkileri güzel bir bilgi. hep merak etmişimdir Teşekkürler Seval :)
  18. paramedik

Balık Fotoğrafı Nasıl Çekilir ?

Ynt: Balık Fotoğrafı Nasıl Çekilir ? en önde gitmekte fayda var... bir de makineye iyi hakim olmalısınız...

19. paramedik

Scuba Malzemeleri

Ynt: Scuba Malzemeleri mares evolotionun bilek kısımları düz ve gri renkli.elinize ve ayağınıza poşet geçirdiğinizde çok kolay giyinebiliyorsunuz..
  20. paramedik

Sualtı Görüş Mesafesi

Ynt: Sualtı Görüş Mesafesi esen rüzgarın yönü dalgaları da etkileediği için görüş mesafesini etkiliyor.bir de fotoğraf çekeceğim diyorsanız en önden gideceksiniz.sonra geriye bir toz bulutu kalabiliyor..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri