Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı
Kamp yerine standart Dodge Nitro gelebilir mi acaba keşif gezisi yapılacaktı durum nedir ? Eğer gelinebilirse kuzeni de davet edeceğim...
Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı
Kesin olmamakla birlikte bizde ailece pazar günü katılmayı düşünüyoruz. Takip ve nasip diyelim...
Çağrı Bey sizin avatar resmi sizle çok özdeşleşmişti şuan ki biraz soft kalmış... :)
Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu
2,7'lerin kompresyonu yüksek olduğu için enjektör diplerinden kompresyon kaçırma yapabiliyormuş. Benim aracımda da birden yakıt tüketimi arttı. Enjektör dibinden kaçak olduğu ortaya çıktı. Kontrolü çok basit motorun üstündeki plastik kapağı çıkarın ve çalışır...
Ynt: Körfez Off Road Ekibi; Mamuriye ve Çenedağ Yollarında (25 Aralık 2011)
Kişisel yorumum şu yöndedir,
-Yardımlaşma olmadan off road olmaz.
- Off Road'da çok fazla alıngan olmamak lazım eylenmeye gidiyoruz.
- Akıl yaşta değil baştadır.
- Aracı olmadığı halde, dostane katılımcılar ve...
Ynt: copper atr veya scorpıon atr
GC WJ'de STT kullanıyorum. 1 takımda michelın latidu tour hp (M+S) var. Kışın komple STT ile kullanacağım yazın tekrar diğerlerini takacağım. Çok zorlu yerlere girmesem de STT'ler arazide beni oldukça tatmin ediyor.Asfaltta biraz uğultu yapıyor ama benim için...
Ynt: ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu
Malum siteden bir LC Prado'yu gözüme kestirdim.Araç çok temiz darbesiz biniciye ibareleriyle satılıktı. Araç sahibini bir kere aradım görmek istiyorum diye sonra araç sahibi beni aramaya başladı. Neyse araca baktırdık.İlanda 140.000 km...
Ynt: isoff pisti ve karadeniz kıyıları.....
Envanter :
Batan araç,
2 Ad Doblo
1 Ad Fiorino
1 Ad İnsignia
Teknik arıza,
1 Ad JCB
Dozerciye abi çekelim mi dediğimiz de adam bizi ciddi zannettiya süperdi. :)
Takviyeyi yaparken dozerciden son dobloyu kurtarma sözü alıp güneş batmadan...
Bu da son foto. Tuluyhan abi de daha baya foto' olması lazım özellikle kurtarma fotoları. :) Hem insanlara yardım ettik hemde araçlarımızda ki donanımları test edip eksiklerimizin farkına vardık !
Teşekkürler, gerçekten sorunsuz çok sert olmayan ama çamurlu dik iniş çıkışları olan güzel ve manzaralı bir gezi oldu... :)
Yol notlarını evde unutmamız da aslında iyi oldu.Hiç bilmediğimiz bir yerden yoldan çıkıp kıyı şeridinde ilerleyip survivor plajına indik. Survivor plajında batan ve teknik arıza yapan 2 araç ve onları kurtarmaya gelen dozeri kurtarıp yolumuza devam...
Ynt: 1999 WJ Difransiyel Sesi Uğultusu
GC WJ 2,7 Crd aracımla çok dik yerlere tırmanırken vites low da olsun olmasın direksiyon düz olsa bile çıt-çıt diye bir ses duyuluyor. Bu ses önde limited slip olduğu söyleniyor unun sesi midir yoksa akslardan biri arıza yapıcak sinyal mi veriyor ?