Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Off-road Turkey "türkiye'nin Ilk Off-road Fuarı"

Başarılar dilerim, takip etmekte fayda var.

2. fbmy

Merhaba, Hayırlı olsun öncelikle. Extreme desen lastikler %95 off road - %5 asfalt için...

Merhaba, Hayırlı olsun öncelikle. Extreme desen lastikler %95 off road - %5 asfalt için tasarlanmıştır. Daha konforlu yolculuk istediğiniz de off road kabiliyetinizden ödün vermeniz gerek. MT veya AT sınıf lastik tercih edebilirsiniz. MT lastikler genel olara %60-70 off road - %40-30 asfalt...
  3. fbmy

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

Öncelikle Suzuki grubunun işletme maliyeti ve modifiye parça tedariği açısından iyi bir seçim olduğunu söyleyebilirim. Kullanım tercihiniz ağırlıklı ve öncelikli off road olacaksa jimny almanızı öneririm. Sağlamlık ve kabiliyet açısından bir gömlek daha iyidir. Yok karma kullanacağım uzun yolda...

4. fbmy

2005 Grand Vitara 2.0 Otomatik

Anadolu yakası için önerim, Öz Yakuplar Oto - Özcan Usta Ümraniye-Y.Dudullu (0216) 314 50 61
  5. fbmy

Astronomi Fotoğrafçılığı

Tebrikler, çok güzel kareler...

6. fbmy

Terios 1.3 Turbo' Ya Lastik Secimi Ve Yakit Sarfiyati

Sizin arazi aracı kavramınız ile litaratürde ki ve benimde öğrenmiş olduğum tanım çok farklı. Arazi aracı kabaca tüm aksları motordan tahrik alan araçtır. Dolayısıyla kırılanlar arazi aracı değildir, kırılmayanlar arazi aracıdır tanımı bana göre yanlış bir tanımlamadır. Kaldı ki kırılıp...

7. fbmy

Bana göre uygun olan değişiklik size göre uygun olmayabilir. Ben Hemen body kiti söker atarım. Mümkün olduğunca yükseltir ve iyi bir takım lastik alırım. Tabi ki vinçte şart. Siz öncelikle şunu bilin, asfalt ve arazi 2 si aynı anda çok verimli olmaz. Ne tarafa yaklaşırsanız diğer taraftan...
  8. fbmy

Terios 1,3 Turbo orjinal mi, sonradan mı turbo takılmış? Eskiden bende de terios vardı orjinal hali bile şaşırtacak derecede arazide başarılıdır. Ayrıca mekanik olarak oldukça sağlam bir araçtır. Aracı 4 cm yükseltirseniz ön yakınlaşma, arka uzaklaşma açınız ve orta göbek açısı olumlu yönde...
  9. fbmy

Jimny Diferansiyel Kilidi

Jimny için üretilen parçalar, ithal olanları olduğu gibi yerli imalatlarıda var. Mekanik kilitleri devre dışı bırakamazsınız. Devredışı bırakmak için hava kontrollü olanlardan takmanız lazım. Fakat onlarda yüksek maliyetli olmasının yanında daha teferruatlı bir yapıya sahip olduğu için sorun...

10. fbmy

Suzuki Jimny Koltukları

Ynt: Suzuki Jimny Koltukları Raylı değil ama sırt açısını ileri geri değiştirebiliyorsunuz.

11. fbmy

Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı

Ynt: Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı İş yerim Dudullu'da Modoko civarlarında genelde aracım orada duruyor uygun bir zamanda görebilirsiniz.
  12. fbmy

Ynt: Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı Kalıplar kendilerine ait sipariş üzerine dışarıda döktürüyorlar. Diğer detayları kendilerine danışırsınız.

13. fbmy

Ynt: Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı Tek tarafta 3,5 cm gibi daha geniş. Web adresini bilmiyorum. Özyakuplar Oto İstanbul / Ümraniye (0216) 314 5061
  14. fbmy

Ynt: Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı Rica ederim. Evet ben 4 mevsim kullanıyorum.
  15. fbmy

Ynt: Jimny Fiber Dodik Ve Cam Rüzgarlığı Lastiklerden genel olarak memnunum. Şehir içinde üstündeki lastikler ile kullanıyorum. Offroad da extreme lastik kullanıyorum. Foto'da görmüş olduğunuz lastik AT sınıfıdır. Yani hepsinden biraz (kuru-çamur-kar ve ıslak) karışık bir lastiktir. %50 yol %50...

16. fbmy

Aracıma fiber geniş dodik ve cam rüzgarlığı taktım. Uzun aramalar sonun da cam rüzgarlığını aliexpress ten getirdim. Fiber dodiği de Özcan ustada yaptırdım. İlgisini çekenler için maliyetler aşağıdaki gibi. Cam Rüzgarlığı 80$ Kargo dahil. Dodik 10 Parçadan oluşuyor (kapı ve marşpiyel dahil)...
  17. fbmy

Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...

Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin... Hayırlı olsun, merakla yorumlarınızı bekliyoruz.
  18. fbmy

İlk Off Road Aracım Defender

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Araç önünde ki vincin normalde işli olması lazım fakat muayenede birşey demiyorlar. Mevzuatı bilen bir polisle çok dalaşmadığınız sürece bir sıkıntı olmaz. Ben kendi aracımda vinçimi işlettim. Sizde eğer işletmek...

19. fbmy

Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim?

Ynt: Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim? Keşke yeterli bilgilerinizden en azından başlıkta ki soru için buraya bir iki satır yazsaydınız.
  20. fbmy

Jimny Off Road Resimleri

Ynt: Jimny Off Road Resimleri Sol baştan, standart 4" extrem kit 4" extrem ve portal aks El yapımı jimny

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR