Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Jimny Arka Kampana Disk Dönüşümü
Kaliperin üstünde ki bağlantı demiri değişti. Onun dışında teli olduğu gibi kullandık sıkıntısız gayet güzel çalışıyor.
Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme)
Dün aracımı Özcan ustadan almaya gittiğimde portallı jimny oradaydı ve benim 4'' yükseltme kitli aracım yanında ufacık kaldı. Ben çok beğendim, L200 leride daha önce orada görmüştüm. L200 ün ön aksı salıncaklı olduğu halde portal uygulaması...
Off road sonrası el freni ayarının bozulması, 2-3 off road gezisi sonra balata değiştirmek ve bu gibi sıkıntılardan dolayı arka kampanaları diske çevirdik. Disk olarak ön disklerin aynısı kullanıldı, kaliperler megane2 arka kaliper. El freni teli revizyonsuz aynı şekilde çalışıyor. Fren...
Ynt: 2005 2.7 Crd Yakıt Problemi
Enjektörlerde kaçak olup olmadığını kontrol ettirin. Tüketimi çok etkiliyor. Bu araçlarda silindir kapağı üstünden terleme ve kaçak olabiliyor.
Ynt: Akademi Offroad Son Dakika Cilginlar Gezisi
Çok güzel bir gezi olmuş. Foto'lar da gayet olayı anlatır karelerden oluşuyor. Paylaşım için teşekkürler.
Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı
Merhaba Derya,
Sizin bu geziler artık klasik oldu. Çok keyifli gözüküyor, tebrikler. Birde ben 4,5 Defender sayıdm! :D
Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.
Selam Derya,
İlgi ve gıpta ile takip ediyorum. :) Vakit ayarlaması yapamadığım için çok istememe rağmen uzun rotalar yapamıyorum. Sayenizde gitmiş kadar oluyoruz. ;)
Hayırlı yolculuklar.
Ynt: Neden Dacia Duster?
Maalesef Yavuz Bey bu türler hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Benim bildiğim yaptığım en doğrusu diyorlar. İnsanların beklentileri zevkleri ve burada tartışılanın ne olduğu hiç umurlarında değil. İşin ilginci de bu davranış biçimini insanları uyarmak (yanlıştan döndürmek)...
Ynt: Neden Dacia Duster?
Neyse ki ülkemizde sık ormanlar ve engebeli araziler yok. Her taraf uçsuz bucaksız çöl! Mog la rahat rahat off road yapıyosunuzdur. ;)