Arama sonuçlarınız

1. fbmy

Suzuki Jimny Arka Kampana Disk Dönüşümü

Ynt: Suzuki Jimny Arka Kampana Disk Dönüşümü Ayrıntılı dökümü alamadım, bu gün yarın derken kaldı aldığımda cevaplayacağım.

2. fbmy

Ynt: Suzuki Jimny Arka Kampana Disk Dönüşümü Kaliperin üstünde ki bağlantı demiri değişti. Onun dışında teli olduğu gibi kullandık sıkıntısız gayet güzel çalışıyor.
  3. fbmy

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) Öz Yakuplar Oto Özcan Usta : 216.314 50 61

4. fbmy

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) Dün aracımı Özcan ustadan almaya gittiğimde portallı jimny oradaydı ve benim 4'' yükseltme kitli aracım yanında ufacık kaldı. Ben çok beğendim, L200 leride daha önce orada görmüştüm. L200 ün ön aksı salıncaklı olduğu halde portal uygulaması...
  5. fbmy

Jimny Off Road Resimleri

Ynt: Jimny Off Road Resimleri Portal akslı Jimny, ve yanında 4'' yükseltme kitli 31'' lastikli jimny. :)

6. fbmy

Off road sonrası el freni ayarının bozulması, 2-3 off road gezisi sonra balata değiştirmek ve bu gibi sıkıntılardan dolayı arka kampanaları diske çevirdik. Disk olarak ön disklerin aynısı kullanıldı, kaliperler megane2 arka kaliper. El freni teli revizyonsuz aynı şekilde çalışıyor. Fren...

7. fbmy

2005 2.7 Crd Yakıt Problemi

Ynt: 2005 2.7 Crd Yakıt Problemi Enjektörlerde kaçak olup olmadığını kontrol ettirin. Tüketimi çok etkiliyor. Bu araçlarda silindir kapağı üstünden terleme ve kaçak olabiliyor.
  8. fbmy

%95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir?

Ynt: %95 Onroad - %5 Ağır Offroad İçin En Mantikli Lastik Seçimi Nedir? Dağ içinde kar tanesi ve m+s ibaresi mevcut!
  9. fbmy

Jimny Off Road Resimleri

Ynt: Jimny Off Road Resimleri ;)

10. fbmy

Akademi Offroad Son Dakika Cilginlar Gezisi

Ynt: Akademi Offroad Son Dakika Cilginlar Gezisi Çok güzel bir gezi olmuş. Foto'lar da gayet olayı anlatır karelerden oluşuyor. Paylaşım için teşekkürler.

11. fbmy

Jeep'i İle Akıntıya Kapılan Yakup Usta

Ynt: Jeep'i İle Akıntıya Kapılan Yakup Usta Eski bir video fakat batış ve kurtarılma görüntüleri 1 bölümde montajlanmış. :)
  12. fbmy

4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı Merhaba Derya, Sizin bu geziler artık klasik oldu. Çok keyifli gözüküyor, tebrikler. Birde ben 4,5 Defender sayıdm! :D

13. fbmy

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy :D
  14. fbmy

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy Anadolu yakasında ikamet ediyorum, yolum düşünce deneyeceğim...
  15. fbmy

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy Hayırlı olsun.

16. fbmy

Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ?

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? + Lastik çaplarınız standart mı? Aştığınız engel tırmanma yönünde küt mü, eğimli mi ?
  17. fbmy

Bit Pazarı

Ynt: Bit Pazarı Sultanbeyli yan yolda eski otogar var, bir bölümüne ve arkasına kuruluyor.
  18. fbmy

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Selam Derya, İlgi ve gıpta ile takip ediyorum. :) Vakit ayarlaması yapamadığım için çok istememe rağmen uzun rotalar yapamıyorum. Sayenizde gitmiş kadar oluyoruz. ;) Hayırlı yolculuklar.

19. fbmy

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Maalesef Yavuz Bey bu türler hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Benim bildiğim yaptığım en doğrusu diyorlar. İnsanların beklentileri zevkleri ve burada tartışılanın ne olduğu hiç umurlarında değil. İşin ilginci de bu davranış biçimini insanları uyarmak (yanlıştan döndürmek)...
  20. fbmy

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Neyse ki ülkemizde sık ormanlar ve engebeli araziler yok. Her taraf uçsuz bucaksız çöl! Mog la rahat rahat off road yapıyosunuzdur. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR