Arama sonuçlarınız

1. oguzhoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Foruma bir süre ara verdim sevgili arkadaşlar. Zaten önceki mesajımda karavan ya da kamper için 1-2 yıl sürem olduğunu(maddiyat yüzünden) söylemiştim. Bebek yüzünden bu sene hiç hesapta olmayan bir tatil yapmaya karar verdik eşimle. Bebeği anneannesi bakmak isteyince bize de kısa bir tatil yolu...

2. oguzhoca

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kerim Bey, konunuz muhteşem olmuş. Mükemmel bir tur yapmışsınız. Memleketimin güzelliklerini tanıttığınız için de ayrıca teşekkür ederim.
  3. oguzhoca

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları İnşallah yıl sonuna kadar dusterımı alacağım. Umarım yıl sonuna doğru fiyatlar biraz aşağı gelir. Zira fiyatlar bayağı bir şişik.

4. oguzhoca

Giresun Genel Bilgiler

Ynt: Giresun Genel Bilgiler Giresuna selam... ah bu gurbetlik :(
  5. oguzhoca

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bırak bu avamvari hareketleri .. hala üst perdeden konuşuyorsun.

6. oguzhoca

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? orgamstrom dostum. ben SIFIR duster alacağım. ve en az 8-10 yıla yakın kullanmayı düşünüyorum. 5 yılı kesin. benim sorum 4x2 mi 4x4 mü tercih edemiyorum. burada kullanıcıların bana yol göstermesini sebeplerimi açıklayarak istedim. gelmiş vıdı vıdı yapıyorsun yok o para...

7. oguzhoca

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Değerli arkadaşlar herkese merhaba. Bu konuyu günlerdir sayfa sayfa okudum, bilgiler edindim. Babama 2008 yılında 7 kişilik logan almıştık, Allah nazardan saklasın dağ taş bayır yayla cenik gezdi, fındık çay taşıdı, odun taşıdı çamur çorak, ben bu arabanın rutin bakımı...
  8. oguzhoca

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili doğa severler hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım. Bu benim forumdaki ilk mesajım ve bu yüzden biraz heyecanlıyım. 29 yaşındayım, evliyim ve 2 aylık bir oğlum var. Üniversite yıllarından beri içimde olan gezgin ruh artık sınır tanımıyor, doldu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri