Arama sonuçlarınız

1. mustafa_arslan

Ege Bölgesinde Kimsenin Olmadığı Kamp Alanı

Merhaba, Ege bölgesi ve yakın civarda tek başına 1 hafta boyunca kalabileceğim ateş yakıp , su kaynağı olan yer seçimi konusunda yönlendirmede bulunabilecek arkadaşlardan bilgi ve tavsiyelerini rica ediyorum

2. mustafa_arslan

Ohrid gölü hakkında bilgilendirme bekliyorum

Arkadaşlar eğelnceli bir yer gibi geldi gezi hakkında ön bilgi yapabilecek dostlarımız ilgilenirse sevinirim
  3. mustafa_arslan

fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ?

Merhaba arkadaşlar fethiyede kamp kurabileceğimiz bir yer araştırıyorum deniz kenarında olmasını istiyoruz 2-3 gün kamp atabileceğimiz bir yer yada yakın çevresinde kimsenin olmadığı kafa dinleyebileceğimiz bir öneriye ihtiyacımız var?

4. mustafa_arslan

son zamnlarda hangi şarkıyı dnliyorsun (yada film müzikleri)

ilk ben başlıyım bölecce yeni müzikleri keşfetme fırsatı buluruz Everybody's Got To Learn Sometime - Beck Long Nights de Eddie Vedder Radiohead - Everything in Its Right Place The Pixies : Where Is My Mind
  5. mustafa_arslan

Haziran Ayında Başlayacak Türkiye Turuna Arkadaş Arıyorum

Ynt: Haziran Ayında Başlayacak Türkiye Turuna Arkadaş Arıyorum bir aksilik olmazsa düzceden başlıycam malum festivale katılımayı çok istiyorum oradan start almak daha iyi olur.karadeniz konusunda haklısınız deep de çok iyi bir rota hazırlamış şu an herlşey yaklaşık bütçe ortalamasında bunları...

6. mustafa_arslan

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? endişelenmene gerek yok orada köpekler olursa kendi aralarında rekabet halinde olucaklar

7. mustafa_arslan

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? kendini saldırmaya adamış köpekten banamı denk geliyo nedir sormayın bir tane şizofren köpek var bildiğim sadece ondan korkuyorum diğerlerini çok severim
  8. mustafa_arslan

Olasılıksız

Ynt: Olasılıksız (kitabın arka kapağından alıntılar) yazılanlara bakarak fikir belirtmemek gerekir. bu kitabı okumak tan vazgeçmemin sebebi bu olmuştu rafta çok dikkatimi çekmişti oysa bilgi için teşekür ederim.
  9. mustafa_arslan

E-Kitap Okumayı Sevenler

Ynt: E-Kitap Okumayı Sevenler tebrik ediyorum nasıl e kitap okuyabiliyosunuz internette bu kadar kaynak var ama bn monitörden okuyamıyorum illede kitap alime deyicek dokunucam gıpta ettim bazı zamanlar forumdaki yazılarında çıktısını alıp söleşileri okuyorum

10. mustafa_arslan

Olasılıksız

Ynt: Olasılıksız bn katılamıycam bu konuya secret olasılıksız gibi kişsel gelişim devşirmesi kitap ların okumaya değer olduklarını sanmıyorum tolstoy j.londan dostyevski gibi yazarlar varken hayatınızın son zamanlarda en çok eleştirdiğim konu aolunca yazma gereği duydum tabiki gene saygı duyuyorum

11. mustafa_arslan

Haziran Ayında Başlayacak Türkiye Turuna Arkadaş Arıyorum

10 haziran da egeden akdeniz g.doğu d.anadolu karadeniz kıyıları yada sizinde önerilerinzii dikkate alırım yolculuğu otostop ve ucuz harcamalarla uzun tutma niyetindeyim 25 yaşınadayım yaş sınırlaması yapmıyorum maceracı ve gezgin ruhlu arkadaşların fikir öneri ve ilgilerini bekliyorum doğa ya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri