Arama sonuçlarınız

1. Aliço

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Yukarıda ki yönetmelikte, ceza yazılacak kişiler olarak, 'Gönderen' ve 'İşleten' olarak iki ayrı yere yaptırım uygulanmaktadır. Gönderen ve İşleten ticari eşya taşıyan araçlar için söz konusu olmalıdır. Moto karavan gibi ticari olmayan araç kullanan sürücüler bu sınıflara girmemektedir. Yine bu...

2. Aliço

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Hepimizin atladığı basit bir nokta var. Kuralı yönetmeliğinden okumak.'' Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Yük Taşıma Yönetmeliği'' Resmi Gazete, 11.06.2009 -27255 Yönetmeliğin, Birinci Kısım, Birinci Bölüm: Amaç,Kapsam,Dayanakve Tanımlar başlığının 'Kapsam' maddelerinin sıralandığı bölümde...
  3. Aliço

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Mutluluklar dilerim.

4. Aliço

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Sn.teranos ilgilerinize teşekkürler, 260 Tl. yılda bir iki kez kullanılacak bir cihaz için yüksek bir fiyat. Ancak yeni akü alım süresini anlamlı bir şekilde uzatacağı düşünüldüğünde de gerekli bir cihaz. Yurt dışından alabilmeyi deneyeceğim. Yurt...
  5. Aliço

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Merhaba,Desülfatör ile ilgili kullanım deneyimlerimi, sizlere bir fikir vermesi için aktarmak istedim. Aktarımım teknik bigiden daha çok yıllara dayanan kullanım gözlemi ve volt metre ile yapılan ölçüm sonuçlarına dayanmaktadır. 2008 yılında...

6. Aliço

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Haşmet Bey, Mehmet Bey kendini kanıtlamış bir usta. İsabet olmuş. Bir an önce karavanınıza kavuşmanızı dilerim.

7. Aliço

Karavanda Duş Çözümleri

Ynt: Karavanda Duş Çözümleri Hikmet Bey'in yaptığını ben biraz daha basitleştirdim. Araya hiç şohbeni koymadan ocakta kaynattığım suyu direk depoya dökerek depoda ki suyu ısıtıyor ya da ılıtıyorum.
  8. Aliço

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Karavanınız birçok yeni karavanı cebinden çıkarır. Kazasız, neşeli gezilerde kullanmanızı dilerim.
  9. Aliço

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ankara dan imrenerek izliyorum.Neşeli toplanmalarınızın devamını dilerim.

10. Aliço

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Hava sıcaklığı gece -15 civarındaydı. İkinci denemede gündüz -5 idi. İlk dağa ulaştığımda yani 12 saaat ısıtıcı çalıştığında , ısıtıcı Ankara dan başlayarak çalışır durumdaydı. Isıtıcı temizlendikten sonra ki denemede ısıtıcıyı dağ da çalıştırmaya...

11. Aliço

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Arif Bey. 2009 yılı eylül ayında monte edildi. 1855 mt de 12 saat çalıştıktan sonra sustu. Onarıldığı akşam Kastamonu da tüm gece sorunsuz çalıştı. Yeniden denediğim 1855 mt de bu sefer 5 saat çalıştı. Bu arada kurum bağladığı için alçak irtifada da...
  12. Aliço

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Cavit Bey, 1855 mt.

13. Aliço

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Hafta sonu gittiğim Ilgaz Dağında , Eber D2 Oksijen azlığından çalışmadı. Kastamonu ya inip oluşan sorun giderildi. Yeniden Dağ'a çıkıp denedim. Sonuç başarısız. Özellikle yüksek rakımlarda kamp yapmayı düşünenler dikkatli seçim yapmalı. Truma çok...
  14. Aliço

Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti

Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti Ülker Hanım.Yavuz Bey, Haşmet bey, Hüseyin Bey ve sizlerin gezi anıları ile Karadeniz'e gitmiş kadar oldum. Anılarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Sizlere sağlık içerisinde yeni geziler dilerim.
  15. Aliço

Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Pencere Fotoğrafları Nihat Bey Merhaba, İstediğiniz ölçülerde camı bulamazsanız siparişle yaptırmanız mümkün. Ankara Şaşmaz da adını hatırlamadığım bir oto camcı aracılığı ile Bursa da ki bir imalatçıya ya sipariş vererek yaptırmışdım. Fiyatı da oldukça makuldu. Kolay...

16. Aliço

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Levent Bey Merhaba, Şahsımla ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim .Hüseyin Bey'e yeni sayfa düzeninde yer ayrılması da beni ayrıca sevindirdi. Hüseyin Bey'in sayfasını meşgul etmemek ve onu yormamak için konuyla ilgili hassasiyetimi daha...
  17. Aliço

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Sn. Öztürk, Tam da sizin dediğiniz gibi, emeğe ve büyüklerimize saygı için ve konuyu daha iyi ifade etmek için bu şekilde yazmayı uygun buldum.
  18. Aliço

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Hüseyin Bey, size ve eşinize sağlık ve mutluluk içinde yeni geziler bizlere de bu gezileri keyifle izlemenin gerçekleşmesini dilerim. Saygılarımla, Not. Bu arada Alternatif bayram gezisi nin... Pardon, 1. Antalya Kamp Karavan Derneği Şenliği'nin...

19. Aliço

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Cem Bey, Eberspacher D2 kullanmaktayım çok da memnun değilim. Benim kullandığım ısıtıcıda sağa sola döndürülen ve üzerinde çokdan aza doğru yönlendiren bir işaretin olduğu yuvarlak bir düğme var. En yoğun çalışan bölümde her zaman sorunsuz çalışıyor...
  20. Aliço

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Sn.Rüzgar, Perde de ''SON'' yazıyor ama ben hala koltukta oturuyorum. Salondan çıkasım gelmiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri