Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanda Buz Makinesi ile İlgili Görüşleriniz?
Özellikle Gökova Körfezinde konaklanacak ancak elektriği olmayan çok yer var, Buralarda daha rahat ve bağımsız konaklayabilmek için sizin düşündüğünüz buzdolabı sisitemini kullanmak amacıyla camper'a monte ettirdim. Yukarıda söz ettiğim buz...
Sayın Karavan1, tüm inverterler değil, energy safe modu olan Sinüs inverterlerde böyle bir özellik var. Çıkışları kontrol ederek kendisine bağlı olmayan cihaz olduğunda inverter devrelerini çalıştırmıyorlar. Bu 2 sene önceki öğrendiğim bilgi...
Sayın Karavan1 1200 W inverteri buzdolabı ile beraber tv vb. cihazlarıda birlikte çalıştırabilirim diye düşündüm. Sinüs inverter benimde ilk tercihim idi ancak camper'ı yapan firma elindekini kullanmış. Gereksiz yüksek güçteki inverterlerin...
Sayın karavan1,deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Çok kullanamayacağım buz makinesini almama gerek kalmadı.Oysa tanıtımlarında ki veriler çok iyi idi.
Yazınızda bu tür cihazlar için siinüs inverter'e gerek olduğundan söz...
Ynt: Doğa - Gezi - Ekipman - Karavan - Kapı Dışı Sporlar ve Diğerleri için İnternet Adresleri
Merhaba,Yurt dışında ki sitelerden alış veriş de sorun oluyormu? gümrük gibi.
Merhaba, İnternette değişik alış veriş sitelerinde , karavanlarda taşınması ve depolanması uygun boyutlarda (34x41x36) 24 olan 24 saattte 12-15 kg buz yapabilen 6-12 dakikada büyüklüğüne göre 8 adete kadar buz üreten çeşitli marka (Hıcon.Amana,Kale vb.) buz makinelerini (300YTL dolayında)...
Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler
Merhaba Arkadaşlar,
Kendi karavanını yapanlar bir araya gelip klüplerini kurmuşlar. www.sbmcc.co.uk sitesinde de yaptıkları karavanlarını ve yapım aşamalarını
fotoğraflamıışlar. İlgilerinizi çekeceğini umuyorum.
Sevgilerimle,
Hüseyin Ekmekçi
Merhaba,
Mail adresime gönderdiğiniz aktivasyon mesajını okumada zorlandım. Görünüm-metin kodlama da da gerekli ayarları yapmaya çalışmama karşın başarılı olamadım.
Öteki karşılaştığım sorun da 'iletişim' sayfasına ulaşmama karşın kutucuklardan sadece mail adresi kutusu yazımı kabul ediyor...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, 1987 yılından bu yana eşim ve oğlumla birlikte kampçılık yapmaktayım. Doğa sporları, kampçılık ve deniz ilgi alanlarımdan. Bir gün biryerlerde karşılaşmak umuduyla..