Arama sonuçlarınız

1. mrdnmz

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

Kazasız belasız keyifli günler dilerim. Herkes gibi bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. mrdnmz

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Yol da giderken selam verip almaktır Defender. Ötesi yalan dünya... Boşuna tartışmayın. Kamyonla Arazi taşıtı karşılaştırması da pek hoş yani. Dengi araç ya da sınıfında eşdeğer yok tabi. 5 tonluk 404 le karşılaştırması daha cazip.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mrdnmz

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Ekpsedisyon aracı hazırlamak başka hafta sonu dağ bayır gezmek başka. Her iki aracın ihtiyaçları da başka haliyle. Bizim başlangıç noktamız tam tersi idi. Hafta sonu şehirden kaçalım biraz kafa dinleyelim idi. Nerelere geldik. Ekspedisyondan tutunda hafta sonu kamplarına ya da extreme sürüş ve...

4. mrdnmz

Overland Anatolia buluşmasına denk gelirseniz bütün neredeyse bütün varyasyonlara denk gelebilirsin... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mrdnmz

1 sene aradık biz Toma yı. (İlk defenderımız) sonra Sebastian lâ tanıştık. Toma benzinli Sebastian Tdi... İkisi arasında ciddi fark var. Bakım onarım yanınızda taşıdığınız alet edevat vs. Biraderimde de düz dizel vardı sonra Bd30 Nissan motoru attık. Acele etmeyin diyebilirim sadece...

6. mrdnmz

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Lastiğin üzerinde M+S işareti var ise çamur (mud) ve kar (snow) için üretilmiş demektir. Ancak her çamur lastiği gibi asfalta uygun olmayıp dikkatli kullanılmalıdır. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. mrdnmz

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Bushcraft eğitimleri başlıyor... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mrdnmz

Defender Karbüratör Benzinde Gaz Kesince Stop Etme Problemi Yardım

Tomurcuk Oto yardımcı olacaktır. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mrdnmz

2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi

Çok keyifli bir gezi olmuş. Süper... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. mrdnmz

Link burada... Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Şahsi tavsiyem benzinli en sondan sonraki tercihiniz olsun... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. mrdnmz

Defender konularımı okudu iseniz aslında karar vermeniz daha kolay olur. Bir inceleyin isterseniz. .. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mrdnmz

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

fotoğraflarımızı geri istiyoruz...

13. mrdnmz

Iğneada Kampı

Gece beklediğimiz kadar soğuk olmadı. Belkide pastırma gecesinin keyfini sürdük... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mrdnmz

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

İğneada Kampımızı da tamamladık.... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mrdnmz

Iğneada Kampı

☺ SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. mrdnmz

Iğneada Kampı

Kısa zamanda planlayıp gerçekleşen güzel bir kamp oldu. Bundan sonraki artık Kış kampı olur sanıyorum... Fotoğraflar ve videoları da eklemeye devam edeceğim... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. mrdnmz

Bendeki de sağ tarafta idi ve borular dediğin gibi uzundu. Bir dene bakalım sonuca göre devam edersin(z). SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. mrdnmz

Bursa dan bulabiliriz blos u... O eski tip İ takma hali hazırdaki düzenini de bozma derim... Sonra sil baştan ayar gerekecek çünkü... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. mrdnmz

Alkım usta bendeki blos tan alman lazım. Gaz pedalına tepki veren sen gaza bastıkça gazı açan bir blos um vardı. Egoztan zerre koku ya da duman vs çıkmadı. Tüketime de + yönde katkısı vardı. Elektronik ateşleme ve karbüratör ayarı ile performansı da artıyor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk...
  20. mrdnmz

3.9 maalesef çok nadir denk geliyor ve fiyatları da bu nadirliğe sebep okuyor olabilir. 3.5 daha nispeten fazla. Parça ve bakımı da ona göre haliyle. Ama anladığım kadarı ile 2.5 ta uyguladığım sistem in tam karşılığını 3.5 ta alabileceğim. Blos takılı idi ancak karbüratör delik değildi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri