Arama sonuçlarınız

1. mrdnmz

Defender 130-135 Restorasyon

İçi de bu halde idi.

2. mrdnmz

Araç ilk geldiğinde.
  3. mrdnmz

Arka kasanın ust kısmı puturlu boya ile alt kısmı ise gövde renginde boyandı. Kapı pandizorları 0 alındı. Kullandığımız urunlerin bir çoğu Birttpart ya da Otokar ın.

4. mrdnmz

Imzasız olamayacağı için logomuzu da kaput ustune yerleştirdik. Arka kasa içinde gerçekten çok titiz çalışan dostlarımıza tekrar buradan da teşekkur ediyorum.
  5. mrdnmz

Tekrar merhabalar. Uzunca bir dönem ara vermişiz. Ancak bu zaman zarfında boş durmadık tabi. Defender 130-135 için kolları sıvadık ve yine gönlumuze göre bir araç yapmaya çalışıyoruz. Aracımızı Adana'dan Huseyin BAŞER'den aldık. Komple yapalım derken vakit darlığından önceliğimizi yollarla...

6. mrdnmz

Defender Toplama Planı

Bu konuda sizinle aynı fikirde değilim. O ölu dediğiniz araçlara henuz sanayi eli değmediğinden hem toplaması daha kolay ve zahmetsiz hem de aracın orjinalliği açısından daha değerli oluyor. Bize gelen araçlar içinde en çok karşılaştığımız sorun mesela led bar takılan araçların en basit işi 1...

7. mrdnmz

300 Tdi Özel Overland Yapım

sat bunu sen sat :D
  8. mrdnmz

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Bu arada sizden aldığım gaz ile de bizde kendi aracımızın hikayesini paylaşalım :) Esasen paylaşmayacaktım ama sizin konunuzdan sonra fark ettim ki bu biraz bencilce bir davranış olacak.
  9. mrdnmz

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

vay be. uzun zaman olmuştu zaten Gezenbilir e gelmeyeli ama geldiğime de memnun oldum ayrıca. Aracınızı çok özel bir şekilde toplamaya çalışıyorsunuz ama eldeki imkanları sizde fark etmişsiniz zaten. Gerçi son zamanlarda aranılan ne var ise artık guzel ulkemizde de bulabilmek mumkun yeter ki...

10. mrdnmz

Hayırlı Olsun - Lr Defender Servis/garaj - Kocaelİ

çok teşekkurler.

11. mrdnmz

Maden Koyu /Olympos / Antalya

Tabela vs yok idi en son gittiğimde. Tekirova'dan girecekseniz eğer yolun sonuna kadar gidip Lyka Yolu tabelasını görunce orman yoluna sapmanız yeterli. Ancak yağmur mevsimi artık yolların zorluk derecesi her an değişebilir hazırlıklı olmakta fayda var.
  12. mrdnmz

Lr Defender Servisi -- Kocaelİ

Defender konu başlığında da açmıştım ancak doğru yeri burası sanırım. Zira yapılan iş tamirat - tadilat. Kocaeli / Gölcuk ilçesinde "sadece" Defender araçlarımız için bir garaj açtık. Daha doğrusu zaten 1,5 senedir açıktık ancak fırsat buluyorum paylaşım için. Tum ihtiyaçları tek bir...

13. mrdnmz

Sağolasın Sedat. İlla ki bekliyorum... Selamlar.
  14. mrdnmz

her zaman bekleriz. Akşamları genelde 2100 e kadar dukkandayız.
  15. mrdnmz

Land Rover Özel Servis

Land Rover Özel Servis

16. mrdnmz

Eksik olma :D beklerim her zaman...
  17. mrdnmz

Selamlar Cem Bey. Haftaya göruşmek dileklerimle.
  18. mrdnmz

Sağolasın Servet. Evet Başiskele Sepetlipınar Sanayi deyiz. Blok 25 N:13 Beklerim.

19. mrdnmz

Haluk Bey çok teşekkurler. Yol Yardımı 7/24 arayabilirsiniz. Elimizden gelen ne ise yapıyoruz. Cep telefonumu eksik yazmışım heyecandan sanırım. 0544 236 00 34 Emre Göruşmek dileklerimle.
  20. mrdnmz

Şenol ne zaman yolun duşerse beklerim. En kötu çayımız kahvemiz var. Göruşmek dileklerimle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri