Arama sonuçlarınız

1. C

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Arkadaşlar rica etsem aşağıdaki bağlantıları inceleyerek fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-telsiz-sabit-telsiz-president-valery-40-kanal-am-fm-cb-halk-bandi-telsiz/detay/...

2. C

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, heralde telefon ile sizi rahatsız edeceğim...
  3. C

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? ben de çok merak ediyorum bu özelliklere sahip bir konfigürasyonun minimum özelliklerini...

4. C

Halk Bandı Telsiz Kullanmak için Lisansa gerek varmı ?

Ynt: Halk Bandı Telsiz Kullanmak için Lisansa gerek varmı ? Teşekkürler Nejat Bey, tavsiye edeceğiniz cihaz varmı ? President ve Midland markaları üzerinde duruyorum ama tecrübesizlikten kaynaklı çelişkiler yaşıyorum. Nasıl bir cihaz işimi görür ve nasıl bir anten kullanmalıyım ?
  5. C

Halk Bandı Telsiz Kullanmak için Lisansa gerek varmı ?

Merhabalar, arazi aracıma bir telsiz takmayı planlıyorum, daha önce hiç telsiz kullanmadım ve bu konuya çok yabancıyım. halk bandından görüşme yapmak içinde lisans almak gerekiyormu ? yada lisans gerektirmeyen bir telsiz sistemi varmı ? Teşekkürler .

6. C

Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt.

Ynt: Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt. Merhaba bidonlar satıldı mı acaba? Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri