Arama sonuçlarınız

1. kılıç78

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim dostumm sen herşeyii tamamlamamışsınn bence.tek yapman gereken arkana bile bakmadan kampa gitmen..ii kamplarr

2. kılıç78

Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması

Ynt: Uyku Tulumsuz Gece Konaklaması yansıtıcı ateş mantıklıı gibi.bunun dışında siperde kazılabilir.tabi bu çokk yorucu olacaktır.Siz en iisi tulumunuzu yanınıza alın. :D
  3. kılıç78

Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz..

Ynt: Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz.. hani biz çadırcılara yer yok mu ?? ???

4. kılıç78

Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010) arkadaşlar çok güzel bi etkinlik olmuşş.fotolarda çok harika.paylaşım için teşekkürler.. ;)
  5. kılıç78

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? farklı açılarıyla güzel bir paylaşımm olmuşş..ellerinizee sağlıkk ::)

6. kılıç78

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres hakkı bey teşekkürlerr..papalinayı çok merakk ettimm açıkça...

7. kılıç78

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ve aleykümm selam :D .arkadaşlarr hoş geldinizzzz...
  8. kılıç78

Gezenbilir Kimlik Kartı

Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı kartları sabırsızlıklaa bekliyoruzz ;D
  9. kılıç78

Cunda (Alibey) Adası

Ynt: Cunda (Alibey) Adası alibey adası çok güzel bi yer.bu yaz inşallah orda kamp yapma imkanımda olcakk.böylelikle daha ii tanımışş olacağımm bu güzelim yeri

10. kılıç78

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) süper bi fetivall olmuşş.oraya gidememenin pişmanlığını bşr kez daha yaşadımm :-[

11. kılıç78

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres evet arkadaşlar bu yaz yedigöller ve cunda adasına gitmeyi düşünüyorumm.ayrıntılı bilgi verirmisiniz.ateş yakılırmı,ücretler nasıll..
  12. kılıç78

Doğada Kamp Yerleri

Ynt: Doğada Kamp Yerleri bu yaz bolu yedigöller ve abant kampıı hemen ardından cunda adasında bi kamp yaptıktan sonra buralarla ilgili daha detaylı bilgilerim olcakk.:D

13. kılıç78

Doğada Çadırda Kamp Hayatı

Ynt: Doğada Çadırda Kamp Hayatı DR GORDON. arkadaşımm yorumlara bi göz gezdirdim (tek başına kamp olmaz) diye bi tabir oluşmuşş.benim sana önerim yanına alacağın tek şeyin cesaretindir...öncelikle gideceğin yeri belirle ve araştırmanı yap.o kadar da ince düşünmene gerek yokk.gezenbilir...
  14. kılıç78

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar merhabaa.ben emrahh .aranıza samsun'dan katılıyorumm(sanki yarışmaya katılıyorumm gibi oldu) aslen karabüklüyümm.balık avı,dalmak ve çadır kampıı hobilerimm arasında.bu siteyi yeniii keşfettimm ve bu yaz kamp kurmakk içinn bir bahanemm daha...
  15. kılıç78

Gezenbilir Samsun Grubu

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ad - Soyad: Emrah Mangaltepe Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanı: Not: MERHABALARR.1982 karabük doğumluyumm.samsun alaçam ilçesinde öğretmenimm ancakk samsun da ikamet ediyorumm.genel olarak balık avı,dalmak ve çadır kampıı hobilerim arasında.bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri