Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

İlgiliniz ve alakanız için teşekkürler öncelikle. Umarım en kısa zamanda yapılan etkinliklerinde aranızda bulunma ümidiyle eğlenceniz bol olsun.:) Takipteyim, saygılar.

2. Etkaize

Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı

Ynt: Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı Bir de şu marka/model hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Güzel indirime girmiş sizce almalı mıyım ? http://www.teknosa.com/urunler/145040041/laxon-pmr-lr10-telsiz?term=laxon#f
  3. Etkaize

Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :)

Ynt: Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :) Yaratıcı fikirleri her zaman sevip benimsemişimdir.:) Bu deneyiminizi de seyretmekten keyif alırım. Teşekkürler ilginiz ve alakanız için.

4. Etkaize

Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :)

Ynt: Duster Donmuş Çıldır Gölü Üstünde :) Selamlar; Ben ailenin yeni küçük parçası.:) Kendi ülkemizdeki güzellikleri bile farketmeyecek kadar sıradanlaşmış insanlar varken sizin paylaşımlarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Her zaman takipteyim.
  5. Etkaize

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Selamlar, saygılar, hayırlı karavanlar umarım en kısa zamanda biter ve gezi fotoğraflarınızı bizimle de paylaşırsınız.

6. Etkaize

Belgesiz Kullanılmak Üzere Telsiz Seçimi Yardımı

Öncelikler herkese Merhabalar.:) Belge gerektirmeyen bir telsiz almak istiyorum sizlerin de fikirlerine ihtiyacım var. Almayı düşündüğüm marka/model Aselsan MT-975 fakat ortam koşullarına göre 12 km menzil veriyor. Günlerdir internette araştırıyorum belgesiz kullanılmak üzere bundan daha yüksek...

7. Etkaize

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları Bu yazı sayesinde forum sitesini de kabataslak öğrenmiş oluyorum. Teşekkürler. :)
  8. Etkaize

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

İşte benim için Gezen Bilir Ailesi'yle tanışma fırsatı.:) 1-2 sorum olacak; Öncelikle oraya kişisel araç dışında gelebileceğimiz toplu taşıma araçları mevcut mudur ? Kişisel kamp ekipmanlarım var fakat ekstra bir şey gerekir mi ? :) Not: Üyeliğimi yıllar önce açtım fakat forum sitelerini...
  9. Etkaize

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Öncelikle herkese Merhaba Gezenbilir Ailesi; Yıllar önce üye olmuştum fakat forum sitelerini kullanmayı bilmediğimden etkin değildi üyeliğim. Yavaş yavaş alışmaya başlamak ve yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum. Sizinde dediğiniz gibi ''gezen bilir''...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri