Arama sonuçlarınız

1. Bekbar60

Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva Estağfirullah küfür ne demek,hatta açığına destek bile çıkarız.ama port bağaj olmadan olurmu niva nın lüksü o zaten.Off-Road için bi 5-6 da sen masraf yaparsın vinç falan kafana göre bi ilanda sen patlatırsın (ULTRA LÜX DONANIMLI) diye...

2. Bekbar60

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva ilan hala güncelmiş hayret halbuki bu araç hemen alıcı bulmalıydı ;nede olsa kol dayamaları var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  3. Bekbar60

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı evet ali bey aynen öyle

4. Bekbar60

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Hayırdır İhsan Bey,benim Dustere bir sürü laf ettin eşşek diye noolduda fikrin değişti.
  5. Bekbar60

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı arazi şanzumanına gerek yok önüne saman koy ne çamlıbel dinler nede yağdonduran

6. Bekbar60

Duster stepne

Ynt: Duster stepne vazgeçtim yav takmıyorum,hemde bu şeddeli eşek muhabbeti sona ersin. >:( >:( >:( >:(

7. Bekbar60

Sıfır Lada Niva Fiyatı Hakkında

Ynt: Sıfır Lada Niva Fiyatı Hakkında Eyvallah,sırf kliması üç beş parça ucuz aksesuarı var diye 45.bine almayalımda ::) ::) ::) ::) ::)
  8. Bekbar60

Duster stepne

Ynt: Duster stepne Baytarımız eşşek ten anlıyo
  9. Bekbar60

Sıfır Lada Niva Fiyatı Hakkında

Arkadaşlar 2011 model nivaların fiyatı nedir bileniniz varmı

10. Bekbar60

Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2

Ynt: Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2 alana satana hayırlı olsun niva fiyatına full off-road aracı.

11. Bekbar60

Ynt: Sonunda Bunu da Gördüm. 45.000'e Lada Niva Yav arkadaşlar bende yılların nivacısıyım şimdilerde duster kullanıyorum o başka,önemli olan 45.000 tl değil allah malına pazar versin ne diyelim.Ama insanların zekasıyla dalga geçmesi,yok efendim özel güvenlik görevlisi eşliğinde test sürüşü,ya...
  12. Bekbar60

Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme evet Ümit bey neredeyse herşey var,flanş ve vinç montaj kiti gibi zannediyorum on line siparişle gönderebilirler ama biraz pahalı gibime geldi.

13. Bekbar60

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme yapan yaptıran gören bilen varmı,birde Kaner ustanın görüşlerini almak lazım.
  14. Bekbar60

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme Evet çok daha güzel olmuş,gizli olmsı muhtemelen muayenedede sorun çıkarmaz
  15. Bekbar60

yeni kullanıcı

Ynt: yeni kullanıcı Kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun

16. Bekbar60

Bu da benim teke

Ynt: Bu da benim teke Güle güle kullanın Allah nazardan saklasın hiç te 86 gibi durmuyor
  17. Bekbar60

Duster stepne

Ynt: Duster stepne Ayrıca arkadaşlar resimdeki dusterde bulunan bütün aksesuarlar fransada renault aksesuarı satan yerlerde bulunabiliyormuş.Kayınbiraderim Fransada o bilgi verdi,en kısa zamanda katalog fiyat listesi gibi teferruatları bana ulaştıracak buradan paylaşırım.
  18. Bekbar60

Duster stepne

Ynt: Duster stepne Anadoluda bir laf vardır,herkes bilir.öküzüm güzel olsunda varsın çekmesin

19. Bekbar60

Duster stepne

Ynt: Duster stepne muhakkak otomotiv ince hesap işidir,ama görüntü insanı cezbediyor.elimde değil.
  20. Bekbar60

Duster stepne

Ynt: Duster stepne Bunun gibi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk