Arama sonuçlarınız

1. E

Acil Yardım Ricası: Krank Devir Sensörü Mü?

Selamlar, 1997 model 2.2i Frontera aracım var. Az önce otobanda yüksek devirde aniden çekişten düşme, silkeleme, motor ışığı yakma (neredeyse stop edecek gibi) gibi sorunlar oldu. Devir saati 3bin'i geçince gaz verdiğimde silkeleyip saçmalamaya başlıyor. Çekiş düşüyor. Bu arada motor devir...

2. E

Frontera Get, Spring Spacer, Nalça, Takoz Artık Ne Diyosanız...

Yurtdışında satılanların ölçüsü bu şekilde. Bunu ürettiriyorum, maliyet bilgisi paylaşıcam. Saygilarrr
  3. E

frontera için restore motor onarıçı

Haklısınız benimki de biraz su eksiltiyor :)) Birseyler eksiltmesin de varsın 1lt fazla yaksın. Yağ eksiltmesi çok muydu sizin aracın?

4. E

Katkıdan sonra aracı deneme fırsatı buldum. %70i şehir dışı olmak üzere tam depo (47lt) lpg ile 375km yaptım. Yüksek devirli kullandığım da oldu. 12.5LT'lik bir tüketim görünüyor. Daha önceden 13lt altına düşememiştim. Katkının etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bu arada sizin araçların...
  5. E

Aynen sanırım ayar vidasıyla 2 inch yükseltme sağlıyor. 5.1cm gibi. Fakat benim 20 yıllık arka helezonlar zaten önlere göre biraz düşük. Arkaya da biraz yük bir-iki kişi de oturunca, 60litrelik lpg tankının da etkisiyle burun havada bir görünümü oluyor. Ön ve arka arasinda 1 cm gibi bir fark...

6. E

6cm'lik Get yaptiriyorum yorumlarınız ricasıyla, isteyen varsa yaptırabilirim, maliyetini ve montaj detaylarını paylaşıcam.

7. E

Cherokee Otomatik Şanzıman Ağır Arazide Vitesten Atma

Sekromeçlerde bir aşınma ya da deformasyon olabilir, yavru şanzımanı söktürdüğünüzde göreceksinizdir muhtemelen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. E

30000₺ Hangi 4*4 Alınır

38-40 civarina 4x4 bir Duster alınabiliyor. Sürüş olarak deneyimleme şansım olmadı ancak yolcu olarak binmişliğim var. Konfor açısından Renault Symbol düşünün. Onun biraz yüksek olanı. Eğer ekstra yükseltilmemişse Sandero Stepway içindeymiş gibi hissedebilirsiniz. 1.5dci motorla ve genç bir araç...
  9. E

Radyatör Çatlağı

Sızıntı radyatör kaynaklı ise Würth işinizi çözebilir. Beni 1 seneden fazla idare etti sonra değiştirdim. Yanlış oranda antifriz ya da çeşme suyu zamanla radyatöre zarar verebiliyor. Tamamen antifriz koymak sanıldığının aksine hem donma ısısını düşürür (saf antfriz -13 derecede donar) hem de...

10. E

30000₺ Hangi 4*4 Alınır

Çare Duster :/ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. E

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Manuel hub'larda 4x4'e gecmek icin araçtan inip hub'lari lock konumuna getirmelisiniz. Aksi halde ön shafta gelen hareketi tekerlekler yola aktaramayacaktır. Araçta yavru şanzıman varsa, yani 4x4 low seçeneği mevcutsa, ve araç manuelse hareket halinde arazi vitesine takmaya çalışmak şanzımanı...
  12. E

Wj Lsd Kilit Pullari

Kaçırması normal benim bildiğim. Kırılmaması için zorlanınca bir miktar kaçırıyor demişti usta bana. Bu arada benim aracım da 270 bin km civarında söküldü. Lsd baskı pulları aşınmıştı. Fakat yenisini ya da çıkmasını bulmak mümkün olmadığı için mevcutları çıkarmadan aynı ölçüde düz pullar koyarak...

13. E

30000₺ Hangi 4*4 Alınır

Offroad niyetiniz yoksa ve tek aracınız bu olacaksa xtrail, rav4 hatta outlander işinizi görür sanki. Ek masraf çıkarmasın derseniz mümkün olduğunca genç ve sahibi iyi bakmış bir araç bulmanız lazım, bol şans :) Freelander ya da Frontera da işinizi görür zevkinize kalmış. Tapatalk kullanarak...
  14. E

Motor Arızası

Çalıştı mı aracınız?
  15. E

Aracım 297bin kmde. 1 hafta önce Opet'ten aldığım Rom marka bir katkı koydum. Fiyatı 12TL idi. 0.5lt Motor sıcakken konuyor. Yapış yapış koyu kıvamlı bir yağ. Parafinli olduğu yazıyor üzerinde. İlk çalıştırmada daha erken almaya başladı. Silkeleme sorunu azaldı, kompresyon yükseldi, çekiş arttı...

16. E

94 Frontera Sport Acil Yardım

Aracınızın orijinal fabrika çıkış diferansiyel oranı 4.88'dir. Bu da 8/39'a denk düşüyor. 8/41'in oranı ise 5.13. Ön diferansiyelin oranını biliyor musunuz? Bu arada İstanbul'da iseniz Ümraniye Deniz oto sanayi sitesinde Yeğenler Teknik Diferansiyel belki yardımcı olabilir. Adres: Deniz Sanayi...
  17. E

Amarok Ruhsatta 2h Acil Yardim

"Enter VIN" yazan yere aracınızın şasi numarasını yazıorsunuz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. E

Şuradan bi deneseniz VINFormer :: VIN decoding, Carfax, Autocheck. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. E

Ruhsata çoğu zaman yanlış yazılıyor, faturasını isteyin bence. Şasi numarasından da online sorgulayabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. E

Truma Combi

Bazen uzun yolda benim Frontera için düşünmüyorum değil [emoji28]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk