Arama sonuçlarınız

1. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler abi takvime yazdım :D:D:D bütün takvimler aynı değilmi ya :d düzeltelim :D

2. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72729.msg901648#msg901648 pazar gününe yazdım gelicek arkadaş olursa burayada ekleme yapıcam .
  3. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler abiler pazar günü sabah saat 9:30 altunzade önünde üsküdar tarafından gelicek arkadaşlar buluşalım karşı tarafa geçince bekleme yeri uygun olarak 4.levent metroyu geçince sanayi var alt geçide girmeden orada buluşalım istikametimiz kısır kaya kum +toprak eğer uyarsa Ayazağa...

4. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler abi pazara bırakmayalım cumartesi gidelim dersem kaç abim gelir takvimede yazarım bi kaç kişide görürse ordan gelir cumartesi hava güzele benziyor :D kabak teker sorun değil girilecek yere girersin çıkamassan çamur oluruz ne olcak :D ufakta bi mola verdikmi tamam...
  5. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler abi ben sarıyerliyim oraları azçok biliyorum kısırkaya güzel yer abi az çok rehberlik yapabilirim. ben üsküdarda oturuyorum üsküdardan gelicek arkadaş varsa buradan beraber çıkabiliriz . saygılarımla. :D

6. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler iki önerim var kilyos kısırkaya yada bildiğinizi düşünerek veya yeni keşif olsun diye şile olabilir :D talebinize bıraktım saygılarımla .

7. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler tabi kürşad abi bi düzenleme yapmaya çalıstım ama olmuyor tekrar başlık açmak gerek bunu ben biraz yaymaya çalışıcam :D
  8. hiperaktif

sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler

Ynt: sarıyerli ve boğaziçili gezenbilirciler abi sarıyer şifadan. ufakları kabul ederseniz katılmak isterim :D
  9. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler Kürşad Hacıhamzaoğlu abime aynen katılıyorum ve sölediklerini desteklyorum yaş önemli değil mühim olan ruhumuzdaki gençlik :D:D:D cumartesi uyar bölge tercihi sizindir sarıyer tarafında her türlü yardımcı olurum ama istenilen bölgeyede hayır demem :D abim sitenin...

10. hiperaktif

Gençler

Ynt: Gençler Büyük aracı olupta gelen alursa hayır demeyiz ama bizim zorlanacağamız yerden o normal bi şekilde geçerse bi tat alamaz :D mühim olan 2-3 yıldız araçlarla kendi belamızı bulmak :D

11. hiperaktif

Gençler.

Ynt: Gençler. maksat gezip eğlenmek ama birlikte olmak daha iyi yeni fikirler kalabalık güzel olur diye tahmin ediyorum :D bisiklet olması şart değil :D
  12. hiperaktif

Gençler

Genç ve acemi yada tecrübeli genç arkadaşlar istanbul bölgesinde kendi başımıza fazla zorlu bi etap olması gerekmeden ucunda mangal + makara yapabileceğimiz çamura girmekten veya tek başına gitmekten çekinen arkadaşlar bişeler planlasak kendi belamızı bulsak . 4x4 araçlarla ufak bi...

13. hiperaktif

2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011) Nasipse bidahakine yağmur yağmasada denizden su taşırız abi Sıkıntı yok :D
  14. hiperaktif

2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları Görselleri (9-10 Nisan 2011) Tek kelime muhteşemdi ! Etap biraz daha zor olabilirdi :P :P :P
  15. hiperaktif

Gençler.

Genç ve acemi yada tecrübeli genç arkadaşlar istanbul bölgesinde kendi başımıza ucunda mangal + makara yapabileceğimiz çamura girmekten veya tek başına gitmekten çekinen arkadaşlar bişeler planlasak kendi belamızı bulsak . gezi yeri ortak bi kararla belirlenirse kaç kişi gelir ...

16. hiperaktif

En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :)

Ynt: En Çok Nefret Ettiğiniz 118 Reklamı Hangisi? :) 33 üzerine tanımam :D
  17. hiperaktif

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) Abiler yarışa girmeyen kampa gelebilirmi gelebilirse yanımızda neler getiricez :D saygılarımla :D
  18. hiperaktif

Nükleer Enerji Eylemine Katılım

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Reis noktayı koydun tebrikler :d İnsanların önyargılarını kırmak atomu parçalamaktan daha zordu. saygılarımla :D

19. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Sende haklısın abi şimdi ben mıknatıs kuvvetlerinin itiş güçleri üzerinde araştırma yapıyorum nasipse 1sene içerisinde bitiririm Allah büyüktür ama benim sevdiğim bir hacam demiştiki Sen bulmadan onlar bulur piyasaya zamanla sürer büyük yatırımlar...
  20. hiperaktif

Ynt: Nükleer Enerji Eylemine Katılım Sevgili abicim İzmirli emekli bir emniyet amirinin geliştirdiği makinenin videoları var incelemeleri var yorum yapmadan birazcık kurcalarsan interneti görebilirsin . yani bilirsin buharlı arabalar varken benzinli araba olurmu dediler oldu uzaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri