Arama sonuçlarınız

1. hiperaktif

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 345- Enes kütahya.........(Suzuki samurai 96) sarıyer istanbul .

2. hiperaktif

Suzuki samurai 96 model ufak madifiye :D

Ynt: Suzuki samurai 96 model ufak madifiye :D araca sekman attırıyorum çıkınca kabinide yaptırıcam . Ortalama ne kadar abi ön ve arka kabin .
  3. hiperaktif

Ynt: Suzuki samurai 96 model ufak madifiye :D Yazdığın link için saol abi yazları sökebileceğim bi şekilde kabin ise yaptırmayı düşünüyorum .

4. hiperaktif

Ynt: Suzuki samurai 96 model ufak madifiye :D teşekkürler abi kendisine ulaşmayı denicem :D
  5. hiperaktif

Abiler sitedeki hemen her yazıyı okudum istanbulda büyük hayallerle aldığım samurai aracıma pek bi ekleme yapamadım araç normalden makaslar üzerinde yüksek aradığım parçalar --direksiyon kutusu (boşluk var) abi bide bu çamurluklar gördüm Jeep çamurlukları gibi nerden bulabilirim bide böle...

6. hiperaktif

Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli Abi bende 96 model samurai var makasları eğim vermene gerek yok makasların bağlı olduğu yerde yaklaşık 10-15 cm yükseltebilmen için 2ci makas bağlantı yeri var ben yükselttirdim sağa sola dönerken biraz yatıo ama olsun çok güzel ! :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri