Arama sonuçlarınız

1. A

Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında

Ynt: Baba-oğul Karavan İle Avrupa Yollarında tkp

2. A

Jeep Wrangler Buggy 2014

Ynt: Jeep Wrangler Buggy 2014 tkp
  3. A

800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım TKP

4. A

X-treme Liners Kaplama Malzememiz İle Araçlarınızı Yeniliyoruz...

Ynt: X-treme Liners Kaplama Malzememiz İle Araçlarınızı Yeniliyoruz... fiyat nedir
  5. A

Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz?

Ynt: Paris-disneyland İçin Tur Şirketi Tavsiye Eder Misiniz? tura gerek yok bence kendiniz gidin, çok zor değil. yanlış hatırlamıyorsam paristen trenle çok kolay gidiliyor.

6. A

1987 Toyota Landcruiser BJ60 özellikler ve son fotolar

Ynt: 1987 Toyota Landcruiser Bj60 Özellikler Ve Son Fotolar bir yerde çok yanlışı var diye okumuştum

7. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi yeşil vadi kolay diyordunuz yanılıyormuyum?
  8. A

Cunda'da Nerede Kalınır?

Ynt: Cunda'da Nerede Kalınır? sarımsaklıda kalınıp cundaya balık yemeye gidilir bana kalsa
  9. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi fiyatlar çok uygun geldi

10. A

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi http://www.youtube.com/watch?v=wwSJj7beqTA&app=desktop

11. A

Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!

Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!! güzel hikaye diyeceğim olmayacak tkp diyelim
  12. A

99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum

Ynt: 99-2001 Otomatik Vitara Arıyorum bu benimn fikrim olmakla birlikte süper durumnda az km yapmış bulunursa 20 den fazla verilebilir araç üzerinde ekstra donanım varsa verilebilir ama standart 150-200binkm yapmış bir jlx e bu para verilmez 25 ona vereceğime 30-35e 2004-2005 arası alınır

13. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi 1. araç aşırı pahalı 2. araç pahalı ikisindede yükseltme kiti yok(becce, calmini vs) 2. araçta aynamhruti yok buda %15-20 yüksek yakıt düşük güç demek ben ikisinide almazdım yinede alan bilir
  14. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi şöyle anlatayım; hangisi olduğundan emin değilim ama bunlardan bir veya bir kaçı eski sistemi patlatıyor sistemde su bırakmıyor sırf bu yüzden conta yakanlar var, iyice araştır derim.
  15. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bu yaşlı radyötörleri hortumları delen antrifiriz yeşilmi pembemi?

16. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi bu aracın astarı yüznden pahalıya geldi
  17. A

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi geçmiş olsun, bu atık yağı neyapacaksınız?
  18. A

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? bence araç alırken araçta çıkabilecek olumsuzluklar için ortalama bir tutarı araç fiyatı olarak düşünüp aracı öyle almak lazım sanırım bu tutar subaru için oldukça büyük bir rakkam.

19. A

Duster Mazot Bitti.

Ynt: Duster Mazot Bitti. bu duster kaç yaşında araçki pislik gitsin, hem bu araçların filtresi vs si var niye gitsin? bence başka bir şeyi olmalı
  20. A

Duster Mazot Bitti.

Ynt: Duster Mazot Bitti. pompa var demişarkadaş havasını alırım demiş bence yakıt koyup hava varsa alıp çalıştırsın bir şey olmayacaktır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri