Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri
bence duster tarzı araç arıyanlar bu araçlarada göz atsın derim . (29-33 bin TL )ikinci el hyundai tucson - kia sportage almak bana daha mantıklı geliyor dusterdan fazlası var eksiği yok 4wd lock esp ısıtmalı deri koltuk 2.0 crdi motor otmatik vites vs
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
ben aracı caravelle sanıyordum şase ise klima butonları vs değiştirilmiş ve türkiyede 4 motion şase t5 olduğunu bilimiyordum yalnız caravelle ve transporter getirildi diye biliyordum
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
adam aracı katletmiş siz ne diyorsunuz .. şaseli transporterda değil 4 motion caravelle( klima sisteminden belli )
kesmiş biçmiş ama gözümdeki değeri 0 iç dizaynı desen dizayn değil tipi desen tip değil ...
Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması
hocam bir çok yeni 4x4 te bu sistemler mevcut ama askıda kaldığında bu sistem kadar etkili olmuyor . bu tarz fren sistemiyle daha hızlı ve daha garantili olur diye düşünüyorum .
el freni ile yapılanlara fiddle brake deniyor önlere nasıl yapılıyor frenleme ne şekilde oluyor . touareg santafe gibi araçların el freni yok bu tür araçlarada yapılabilirmi kimler yapabilir ? sayıglar.
Ynt: Bir ekol westfalia volkswagen işbirliği
Bende dehler hastasıyım adamlar o yıllarda neler neler yapmışlar .çok kompakt vip tarzında modelleri var, ülkemizde hiç görmedim bu araçlar hakkında bilgisi olanlar varmı
http://www.ig-dehler.de/Ur-Profi/ur-profi.html
süper çalışma yurtdışında örnekleri varsa ismi nedir ön tekerleklerede uygulanıyorsa harika olur emeğinize değmiş .
Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi
hocam artık dusterlarda diff lock yapılabilir ( çakma diff lock ) :) forumda bazı arkadaşlar el frenini kullanarak askıdan kurtarılabildiklerini söylemişlerdi . Çekiş sistemi dusterla aynı olan XTRAİLdede bu sistemi kullanan bir arkadaşımız yapmıştı . bu...