Arama sonuçlarınız

1. vwcaravelle

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri hocam 2000 cc ama vergisi dacia dan çok değil yaş dolayısıyla daha düşük. yakıtıda çok fazla fark yok

2. vwcaravelle

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri bence duster tarzı araç arıyanlar bu araçlarada göz atsın derim . (29-33 bin TL )ikinci el hyundai tucson - kia sportage almak bana daha mantıklı geliyor dusterdan fazlası var eksiği yok 4wd lock esp ısıtmalı deri koltuk 2.0 crdi motor otmatik vites vs
  3. vwcaravelle

Nissan X-Trail için Offroad Modifiye

Ynt: Nissan X-Trail için Offroad Modifiye hocam müthiş bir inceleme aracınızın videolarını ve çakma diff locklu videoları görsek çok seviniriz

4. vwcaravelle

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım ilandaki vw t4 sanırım carthago türkiye getirildimi bu araçlar ilk kez görüyorum ?
  5. vwcaravelle

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım ben aracı caravelle sanıyordum şase ise klima butonları vs değiştirilmiş ve türkiyede 4 motion şase t5 olduğunu bilimiyordum yalnız caravelle ve transporter getirildi diye biliyordum

6. vwcaravelle

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım adam aracı katletmiş siz ne diyorsunuz .. şaseli transporterda değil 4 motion caravelle( klima sisteminden belli ) kesmiş biçmiş ama gözümdeki değeri 0 iç dizaynı desen dizayn değil tipi desen tip değil ...

7. vwcaravelle

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan hocam saolun
  8. vwcaravelle

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan hocam sakıncası yoksa karavanın iç detaylarınıda görebilirmiyiz arazi perfomansını test ettinizmi ?
  9. vwcaravelle

10 dkda Portatif , duşlu tuvaletli mutfaklı camper

Ynt: 10 dkda Portatif , duşlu tuvaletli mutfaklı camper Umarım biri hayata geçirir :)

10. vwcaravelle

VW T5 Camper Mobilya Örnekleri

Ynt: VW T5 Camper Mobilya Örnekleri portatif mobilya kendi tasarımım . umarım birisi hayata geçirir :)

11. vwcaravelle

Kısa Şasi VW T4 Syncro Kamper İç Dizayn Planları

Ynt: Kısa Şasi VW T4 Syncro Kamper İç Dizayn Planları camper .
  12. vwcaravelle

10 dkda Portatif , duşlu tuvaletli mutfaklı camper

Uzun zamandır tasarlamaya çalışıyorum camper yapmak isteyenler için çözüm olabilir . Kendi çizimim

13. vwcaravelle

Kısa Şasi VW T4 Syncro Kamper İç Dizayn Planları

Ynt: Kısa Şasi VW T4 Syncro Kamper İç Dizayn Planları yapabileceklerinizin sınırı yoktur.kaliteli bir camper yapmak 5-max 25 bin harcatır .
  14. vwcaravelle

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması hocam bir çok yeni 4x4 te bu sistemler mevcut ama askıda kaldığında bu sistem kadar etkili olmuyor . bu tarz fren sistemiyle daha hızlı ve daha garantili olur diye düşünüyorum .
  15. vwcaravelle

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması el freni ile yapılanlara fiddle brake deniyor önlere nasıl yapılıyor frenleme ne şekilde oluyor . touareg santafe gibi araçların el freni yok bu tür araçlarada yapılabilirmi kimler yapabilir ? sayıglar.

16. vwcaravelle

Bir ekol westfalia volkswagen işbirliği

Ynt: Bir ekol westfalia volkswagen işbirliği Bende dehler hastasıyım adamlar o yıllarda neler neler yapmışlar .çok kompakt vip tarzında modelleri var, ülkemizde hiç görmedim bu araçlar hakkında bilgisi olanlar varmı http://www.ig-dehler.de/Ur-Profi/ur-profi.html
  17. vwcaravelle

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması süper çalışma yurtdışında örnekleri varsa ismi nedir ön tekerleklerede uygulanıyorsa harika olur emeğinize değmiş .
  18. vwcaravelle

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi hocam artık dusterlarda diff lock yapılabilir ( çakma diff lock ) :) forumda bazı arkadaşlar el frenini kullanarak askıdan kurtarılabildiklerini söylemişlerdi . Çekiş sistemi dusterla aynı olan XTRAİLdede bu sistemi kullanan bir arkadaşımız yapmıştı . bu...

19. vwcaravelle

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması hocam bu sistem her araca uygulanabilirmi ?
  20. vwcaravelle

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. yeni mercedes kangoo pardon mercedes citanda kullanılan teypten :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR