Arama sonuçlarınız

1. A

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım çok iyi olur ya şimdiden saol

2. A

Arkadaşlar benim bir tane jeep willy aracım var, araçta gayzer 4 ileri şanzıman var, şanzımanda sorun var, 2.vitese alırken gızık bir ses çıkarıyor, sorun ara dişli olan senkromeç dişlisi değişmesi gerek ve ben bu dişliyi bir türlü bulamıyorum, bana yardım edermisiniz
  3. A

Arkadaşlar benim bir tane jeep willy aracım var, araçta gayzer 4 ileri şanzıman var, şanzımanda sorun var, 2.vitese alırken gızık bir ses çıkarıyor, sorun ara dişli olan senkromeç dişlisi değişmesi gerek ve ben bu dişliyi bir türlü bulamıyorum, bana yardım edermisiniz

4. A

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum ben aracıma çok büyük ve geniş lastikler takmak istiyorum, araç yeterince büyük olsun yerden fazlasıyla yüksek olsun istiyorum, o yüzden bana cj defransiyel lazım ön ve arka tam set, ve tabiki lastikler ve jantlarda lazım, araç kaportası çürük, ön panjur ve sağ...
  5. A

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

arkadaşlar, ben yeni bir jeep topluyorum, elimdeki jeep willy (tuzla jeep), araçta bmc leylant motor, gayzer şanzıman vs var, ben araba için büyük geniş lastikler, uygun jantlar düşünüyorum, ama arabanın defransiyelleri buna yeter mi bilmiyorum, o yüzden bana en büyük lastiği takabileceğim ön...

6. A

Acil Yardım, Jeep Willy

Arkadaşlar benim elimde jeep willy var ve uzun şase, ben aracı yenilemeyi düşünüyorum, aracın kaportası çok çürük, kaportayı sıfırdan yaptırmam gerek, araçta bmc leylant motor mevcut ve gayzer 4 ileri şanzıman var, ben motoru ve şanzımanı değiştirmek istiyorum ama birbirine nasıl uyacak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri