Arama sonuçlarınız

1. ceranus

Gezenbilir; İsteyene Çavundur Yaylası Yürüyüşü, İsteyene Kuzine Keyfi (09 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; İsteyene Çavundur Yaylası Yürüyüşü, İsteyene Kuzine Keyfi (09 Aralık 2012) Teşekkürler Ersincim, size de iyi eğlenceler diliyorum..

2. ceranus

Gezenbilir; Çavundur Yaylası Yürüyüşü, Herkese Kuzine Keyfi (9 Aralık 2012)

9 Aralık Pazar Günü Büyük bir keyifle gerçekleştirdiğimiz, yılın ilk kar yürüyüşümüzü, kuzine keyfimizi, sizlerle bu başlıktan payşalaşacağız, katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum, sevgiler.. Ceranus - Zerrin Yiğiter
  3. ceranus

Gezenbilir; İsteyene Çavundur Yaylası Yürüyüşü, İsteyene Kuzine Keyfi (09 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir; İsteyene Çavundur Yaylası Yürüyüşü, İsteyene Kuzine Keyfi (09 Aralık 2012) Bu faaliyetimize katılacak olan arkadaşlardan, giymedikleri temiz giysilerini poşetleyerek yanlarına almalarını rica ediyoruz, köy sakinlerine destek amaçlı olarak vereceğiz..

4. ceranus

9 ARALIK PAZAR GÜNÜ ÇAVUNDUR YAYLASINDA BELKİ DE YILIN İLK KAR YÜRÜYÜŞÜNÜ YAPACAĞIZ, SONRA KUZİNE BAŞINDA KEYİF , YÜRÜMEK İSTEMEYEN DOSTLARIMIZ HEP KUZİNE BAŞINDA KALABİLECEKLER EEE HADİ SİZ DE BU GÜZEL DOSTLUĞUMUZA KATILIN, BİZ DOSTLUĞUMUZU ...PAYLAŞMAYA HAZIRIZ.. Ceranus - Zerrin Yiğiter...
  5. ceranus

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Haberi ilk duyduğumda ki heyecanımı anlatamam, hepimize kutlu olsun, hepimizi kutluyorum, hepimizin gururu BİRİNCİLİĞİMİZ :)

6. ceranus

Gezenbilir; Fosil Yatakları Yürüyüşü & Mangal & Dostluk (2 Aralık 2012)

2 Aralık 2012 Pazar günü Fosil Yatakları bölgesinde 4 milyon yıllık fosilleri görerek, fosil avcılığı yaparak, orman, dere ve göl kenarında Muhteşem manzaralar eşliğinde adrenalin yaşayacağımız bambaşka bir doğa yürüyüşüne gidiyoruz .. Yürüyüş bitiminde mangalda köfte ile dinleneceğiz...

7. ceranus

Gezenbilir; 22 Kasım Perşembe Yemek & Slayt ve 25 Kasım Pazar Gerede Ormanları Yürüyüşümüz

Ynt: Gezenbilir; 22 Kasım Perşembe Yemek & Slayt ve 25 Kasım Pazar Gerede Ormanları Yürüyüşümüz İlhan Abi merhaba, keşke buralarda olsaydınız, teşekkürler ediyorum, selamlar, sevgiler..
  8. ceranus

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) GEZENBİLİR; 22 KASIM PERŞEMBE YEMEK & SLAYT 25 KASIM PAZAR GEREDE ORMANLARI YÜRÜYÜŞÜ Tüm dostlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.. Gezenbilir Linkimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92921.0 Facebook Linkimiz...
  9. ceranus

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu GEZENBİLİR; 22 KASIM PERŞEMBE YEMEK & SLAYT 25 KASIM PAZAR GEREDE ORMANLARI YÜRÜYÜŞÜ Tüm dostlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.. Gezenbilir Linkimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=92921.0 Facebook Linkimiz...

10. ceranus

Gezenbilir; 22 Kasım Perşembe Yemek & Slayt ve 25 Kasım Pazar Gerede Ormanları Yürüyüşümüz

***** Ö N E M L İ ***** BİLDİRİMLERİNİZ DE YEMEK VEYA YÜRÜYÜŞ VEYA HER İKİSİ DE OLDUĞUNU BELİRTMENİZİ RİCA EDİYORUM ***** Y E M E K ***** Sevgili GEZENBİLİR Dostları merhabalar, Bizleri şimdiye kadar hiç yalnız bırakmadınız GEZENBİLİR DOĞA SPORLARI ruhunu bizlerle birlikte paylaştınız...

11. ceranus

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Renklerin Senfonisine Mengen'de devam ediyoruz, Şirinyazı Göletine gideceğiz, Yürüyüş yapacağız, Fotoğraf çekeceğiz ve Tenekede Tavuk yapacağız, e hadi sizide bekleriz, linkimize buyrun :) Gezenbilir Linkimiz...
  12. ceranus

Gezenbilir; Mengen\'de Renklerin Senfonisi Yürüyüş & Fotoğraf & Tenekede Tavuk (11 Kasım 2012

11 KASIM PAZAR GÜNÜ "SONBAHARDA RENKLERİN SENFONİSİ" İÇİN MENGEN'E GİDİYORUZ ********* GÖRSEL ŞÖLENE HAZIRMISINIZ ********* İSTEYEN TATİL KÖYÜNDE DİNLENİP, KÜÇÜK GEZİNTİLER YAPACAK, İSTEYEN UZUN YÜRÜYÜŞ YAPACAK, İSTEYEN FOTOĞRAF ÇEKECEK, İSTEYEN MANTAR TOPLAYACAK, KISACA "SONBAHARDA...

13. ceranus

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) SERKANEFE merhaba, Ercova kamp alanına kadar binek aralar dahil olarak batmadan rahatlıkla ulaşılabiliyor, ben o bölgede yaptığımız daha önce ki kamplarımıza binek aracımla gitmiştim.. Ceranus - Zerrin Yiğiter
  14. ceranus

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Ankara'dan hepinize selamlar, sevgiler ile tüm GEZENBİLİR AİLESİNE güzel kamplar diliyorum.. Bu yıl Ercova'ya gelemeyeceğim ama kış kampı için koşullarım uygun olursa katılacağım.. Ceranus - Zerrin Yiğiter
  15. ceranus

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. İşlem tamamdır :)

16. ceranus

Gezenbilir; Sonbaharda Renklerin Senfonisi için Karagöl Yürüyüşü + Mangal (04 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir; Sonbaharda Renklerin Senfonisi için Karagöl Yürüyüşü + Mangal (04 Kasım 2012) Facebook linkimiz https://www.facebook.com/groups/240905472622231/members/#!/events/400797466658307/
  17. ceranus

Gezenbilir; Sonbaharda Renklerin Senfonisi için Karagöl Yürüyüşü + Mangal (04 Kasım 2012)

4 KASIM PAZAR GÜNÜ SONBAHARDA RENKLERİN SENFONİSİNİ İZLEMEK İÇİN KARAGÖLE GİDİYORUZ.. ********* GÖRSEL ŞÖLENE HAZIRMISINIZ ********* Ceranus - Zerrin Yiğiter... 05326417532 telefonumdan bilgi alabilir, ...yerinizi ayırttırabilirsiniz.. Yürüyüş parkuru 12-14 km dir. Spor amaçlı olarak hafta...
  18. ceranus

Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık)

Ynt: Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık) İhasan, ben Ankara'da sunum için anlaşması var mı öğrenmek istemiştim..Umarım bir clüp bu düzenlemeyi gerçekleştirir..

19. ceranus

Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık)

Ynt: Gezenbilir Ailesi Davetlimdir (Tunç Fındık) Ankara'da ne zaman yapacak acaba?
  20. ceranus

Gezenbilir; Ankara'dan Yedigöller Yürüyüş & Fotoğraf & Mangal Faaliyeti (14 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ankara'dan Yedigöller Yürüyüş & Fotoğraf & Mangal Faaliyeti (14 Ekim 2012) Ah Adnan Abicim, keşke daha önce arasaydım seni, programı görmüş olacağını düşünmüştüm, bir daha ki sefere diyorum artık..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri