Arama sonuçlarınız

1. cumhurkose@msn.com

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Listemiz 01- Zerrin Yiğiter ......(1 Kişi)........... Binek Araç.......Ankara 02- Cumhur KÖSE & Ömer DİŞDİŞ ....( 7 Kişi).......... Binek Araç (belki 4x4 :) ) .......Ankara 03- Türker Yardımcı...(1...

2. cumhurkose@msn.com

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) ok anlaştık... :)
  3. cumhurkose@msn.com

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Herkese merhaba. Toyota Hilux almak uğruna daha 7 aylık sıfır aracımı bu sabah itibari ile sattım. 2 gün içinde bir araç bulmayı ümit ediyorum... Bulabilirsem sanırım Binek Araç yerine 4x4 yazmamız...

4. cumhurkose@msn.com

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Merhaba Adnan bey, hazırladığınız balıklardan benim ufaklıklara da vereceksiniz dimi ? ;)
  5. cumhurkose@msn.com

Güzelcehisar - İnkum - Mugada - Kızılkum - Safranbolu

Ynt: Güzelcehisar - İnkum - Mugada - Kızılkum - Safranbolu :) Erdem bey cevap bekliyoruz ;)

6. cumhurkose@msn.com

Güzelcehisar - İnkum - Mugada - Kızılkum - Safranbolu

Ynt: Güzelcehisar - İnkum - Mugada - Kızılkum - Safranbolu eheheh... :)

7. cumhurkose@msn.com

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) 01- Zerrin Yiğiter ........... Binek Araç.......Ankara 02- Cumhur KÖSE .......... Binek Araç.......Ankara
  8. cumhurkose@msn.com

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Süper ;)
  9. cumhurkose@msn.com

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Çadırlarımızı deniz kenarında bir kamp alanına mı kuracağız? Ayrıca hava ve deniz müsait olursa deniz keyfi yapabilir miyiz? Ufaklıklar ile denize girebilmeyi isterim ;)

10. cumhurkose@msn.com

2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ?

Ynt: 2.5 dizel hilux almak üzereyim yardım ? Merhaba Çağlar bey, Bende iki araç arasında kararsız kaldım... cihan bey ile tanıştım henüz detaylı sohbet fırsatı yakalayamadım fakat forumda şimdi bakarken sizinde fikirlerinizi almak isterim... 87-93 arasında 23-25 civarı bir hilux yada 99 model...

11. cumhurkose@msn.com

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. aynen katılıyorum... nazar değmesin... aracınız çok güzel görünüyor... iç fotolarını da koyabilirseniz çok memnun olurum... :)
  12. cumhurkose@msn.com

KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010

Ynt: KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010 hoşbulduk... :)

13. cumhurkose@msn.com

KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010

Ynt: KARADENİZ GEZİSİ 24 Temmuz - 1 Ağustos 2010 evet katılıyorum :D
  14. cumhurkose@msn.com

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Merhaba Tümer Bey, Sanırım aracınız 87 model... bu araçlar ile ilgili dezavantaj olarak gördüğünüz şeyler var mıdır? paylaşırsanız çok sevinirim.
  15. cumhurkose@msn.com

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Merhaba Barış Bey, Ben karşı komşunuz... Kamp zamanı soramadım, tanışamadık... Fakat sizi tanıdığım hissine kapıldım... Samsunlu musunuz? Yada bir şekilde Ankara da tanışmış olabilir miyiz?

16. cumhurkose@msn.com

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Herkese Merhaba, Ankara'dan, sivri sinek veya kene kovucu bilekliklerden nereden bulabilirim? Ve birde 3 yaş için su geçirmez çocuk çizme (lastik balıkçı çizmelerinden; belki bilen arkadaşlar vardır, kent partk decathlon...
  17. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba Murat Bey, Lafuma Vanoise model çadır aldım... http://www.hepsiburada.com/Liste/lafuma-vanoise-4-kisilik-kamp-cadiri/productDetails.aspx?categoryid=19102&productid=sporoflft1400 Bu model hakkında bilginiz yada...
  18. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) hehe :) bilekliklerden kullanan arkadaşlar... işe yarıyor mu... sprey den daha kullanışlı olur diye tahmin ediyorum... fikir beyan ederseniz çok memnun olurum ;)

19. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba Esra Hanım, Bu diğer haşereler içinde umarım sivrisinekler de vardır. :) Bileklik olarak kullanılan ürünlerden de olacak mı? Sprey de direkt temas olduğu için, Sprey yerine ben bilekliklerden alacaktım. Hangisi...
  20. cumhurkose@msn.com

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) 1 hafta erteleyebilme ihtimali var mı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri