Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1977 cj5
aracın güzelin ötesindeymiş allahım satışını güzel eylesin ancak dışı seni içi beni yakar dememek için sana zahmet iç döşeme ve motor fotolarınıda alabilirmiyiz saygılarımla
Ynt: CJ Almak İstiyorum, Yardım?
vallahi nediyeyim aslında willys vardı bir adet onada abim 3.000 tl diyince yavaş yavaşta bakımını yaptırırım dedim.aslında amacın kısa cj3-5-6 olabilir dedim ama çok paralar istendiği için birşey yapamıyorum birde bu konudan anlaman gerekiyor.geziniyorum bu...
Ynt: CJ Almak İstiyorum, Yardım?
ama bir şekilde buraya atayım ama email yoluylada atabilirim 56 model willys en kısa zamanda atarım fotoları bu arada araç kastamonuda saygılarımla
arkadaslar ben siteye yeni üyeyim ama çok hoşuma gitti ve ilk defa bir siteye bukadar bağlandım aile gibi geldi bana.bir araç almak istiyorum daha doğrusu bir araç var kime göstereyim fotoları mevcut bana yardım edermisiniz nasıl olur alayımmı alırsam ne yapmam gerek düşürülmekte istemiyorum ama...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
MERHABALAR BEN KAHRAMANMARAŞ'TAN UFUK SAYFANIZ ÇOK GÜZEL VE BİLGFİ KÜPÜ MUHABBET ÇOK GÜZEL ASLINDA BEN BİR WİLLYS JEEP ALMAK ÜZEREYİM PEKTE ANLAMIYORUM AMA ÇOCUKLUK HAYALİM SİZLERİN YAZIŞMALARINI GÖRÜNCE İYKİ ARAŞTIRMIŞIM DEDİM.İNŞALLAH YARDIMLAŞIRIZ BANA...