Arama sonuçlarınız

1. phobios

Adrenalin Bakırköy Mağazası Açılıyor!. Tüm Ürünlerde %20 İndirim!

Ynt: Adrenalin Bakırköy Mağazası Açılıyor!. Tüm Ürünlerde %20 İndirim! Randevularımıza bakalım, önceden haber verin :D :D

2. phobios

Rize Kitap Kampanyasi

Ynt: Rize Kitap Kampanyasi Burada dile getirmek gayet doğru. Daha önce de benzer çalışmalara katılımlarımız oldu. İşleyiş hakkında daha detaylı bilgi verirseniz eminim çok sayıda katılım olacaktır.
  3. phobios

Adrenalin Bakırköy Mağazası Açılıyor!. Tüm Ürünlerde %20 İndirim!

Ynt: Adrenalin Bakırköy Mağazası Açılıyor!. Tüm Ürünlerde %20 İndirim! Ooooh bizim kulübe yürüyerek 1,5 dakika :D

4. phobios

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme İlle de tandır kebabı yemeden :D :D
  5. phobios

Kırmızı Işıkta Durmaya Korkar Olduk

Ynt: Kırmızı Işıkta Durmaya Korkar Olduk Ben zaten Ankara'da trafik ışıklarının elektrik sarfiyatına yol açmaktan başka bir işe yaradığını görmedim pek :D :D İstanbul'da ise malum, uzaktan bir sarı araç gördün mü, şöyle emniyet şeridine de hafif lastiği değdirecek şekilde kapatarak kırmızı da...

6. phobios

Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi

Ynt: Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi çok büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

7. phobios

Mavi Nokta Sualtı Sporları Kulübü

Ynt: Mavi Nokta Sualtı Sporları Kulübü Dalış merkezi ile ilgili çiçeği burnunda web sitesi http://www.mavinoktasualti.com/
  8. phobios

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? İÜ Sualtı Hekimliği veya bir hiperbarik merkezden, aletli dalış yapmasında sakınca yoktur diye bir rapor almanızı isteyeceklerdir.
  9. phobios

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Önce maske sıkışması olabilir diye düşündüm ama, yüksek irtifada da aynısı olduysa farklı bir durum olabilir. Bir doktora görünmenizde fayda var. Zaten ciddi bir kurs, başlamadan önce sizden sağlık raporu isteyecektir. Daha az ciddi olanlar ise...

10. phobios

Nissan Buluşma

Ynt: Nissan Buluşma Buyurun düzenledim :D

11. phobios

Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım. Alçaltma ile ilgilenmiyorlar pek :D :D Yükselteceğim deseydiniz mesaj yağardı :D :D :D
  12. phobios

X5'in Hazin Sonu

Ynt: X5'in Hazin Sonu Lastiklere dikkat.

13. phobios

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar Var, kemer tak :D :D
  14. phobios

255/75/17 Lastik Aranıyor

Ynt: 255/75/17 Lastik Aranıyor http://www.lastik24.com/ maslak da, 255 75 17 goodyear AT lastik bulup almışlığım var. Ama bir sene oldu.
  15. phobios

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar Nadir Abi, nice güzel senelere :D

16. phobios

Nissan Buluşma

Ynt: Nissan Buluşma Bana kalırsa 1 aydan önce olmaz :D :D
  17. phobios

Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu ve sağlıklı yeni yaşlar dilerim kardeşim :D
  18. phobios

Yeni Gezginimiz, ADA

Ynt: Yeni Gezginimiz, ADA Çok teşekkür ederiz :D :D :D

19. phobios

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı? Biz biraz da tadına bakarak biliyoruz gibi :D :D
  20. phobios

Nissan Buluşma

Ynt: Nissan Buluşma Burdayız :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom