Arama sonuçlarınız

1. phobios

Yeni Gezginimiz, ADA

Son 9 aydaki her GB etkinliğini kaçırma sebebimiz Ada Hanım, nihayet 02 Ekim 2009 sabahı aramıza katıldı. Amcalarına ve Halalarına duyurulur :D :D Kendisi yaklaşık 9 ay dalışta bulunup sıfır deko ile yüzey yapmıştır. :D :D :D

2. phobios

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Bu kış ızgara yapmazlar umarım onu da :(
  3. phobios

CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt

Ynt: CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt Dalış tüpüne doldurulabilir ama gerek yok, CNG tankları daha büyük hacimli ( bu da daha çok km demek) ve birim maliyeti daha düşük. Garajda dolum yapan kompresörler mevcut, ancak şu an maliyeti biraz yüksek gibi, ve dolum güçleri de bir...

4. phobios

Ben Dalamıyorum

Ynt: Ben Dalamıyorum Benim anladığım, ağırlık kullanmıyorsunuz ve kulak eşitlemesi yapmıyorsunuz. O yüzden batmak için debelenip enerji ve havanızı harcıyor ve birkaç metre batınca da kulak eşitlemediğinizden dolayı rahatsız olup çıkmak zorunda kalıyorsunuz. Elbise ve kilonuza uygun doğru...
  5. phobios

Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum

Ynt: Barcelona İçin Öneriler Bekliyorum Masanın yoldan kaçıncı sırada olduğuna göre farklı fiyatlı menü geliyor bazı yerlerde. Ona dikkat. Bir de akvaryum u görün mutlaka.

6. phobios

Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası

Ynt: Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Ortaokulda bir okul gezisinde bir çift almıştım. Kol saati kadranı kadarlardı. Bir tanesi o kışı çıkaramadı. Diğeri ise geçen sene öldüğünde tatlı tabağı boyuna ulaşmıştı :D :D

7. phobios

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Süper t-shirt'ler, yazın serin, kışın sıcak tutuyor :D
  8. phobios

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız... Kuru elbisenin kullanımı ayrı bir eğitim gerektirir, maliyetlidir, daha çok profesyonel dalıcılar tercih eder. Sportif dalış için biraz fazla gibi. Hem ıslanmadan da dalınmaz ki :D :D
  9. phobios

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Tartışılacak birşey yok benim gözümde. Medeni her ülkede olması gereken bir uygulama. "Herşeyimiz tam bir bu eksik" diyenler çok, ama bu sözü emniyet kemeri cezalarında, emniyet şeridindeki kameralarda, vs. herşey için duyuyoruz zaten.

10. phobios

1-2-3 Yıldız Pratik Eğitmen El Kitabı

Ynt: 1-2-3 Yıldız Pratik Eğitmen El Kitabı Gerisi federasyonda.

11. phobios

Sharm El Sheikh Dalış Gezisi (6 - 14 Temmuz 2009)

Ynt: Sharm El Sheikh Dalış Gezisi (6 - 14 Temmuz 2009) Kıskanıyoruz ama. :D
  12. phobios

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir Tüm ailenizin başı sağolsun :(

13. phobios

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Süper, ama gebelikte scuba dalışa izin vermeyecektir doktor malesef. :( Not: Nerden mi biliyorum? Bizimki de ekim ayında doğacak kısmet olursa da oradan :D :D Buradan haberini de vermiş olayım konuyu dağıtmadan :D
  14. phobios

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Selma Hanım bebek mi bekliyorsunuz?
  15. phobios

Güvenli Dalış Kuralları

Güvenli Dalış Kuralları Aletli dalış, kurallarına uygun yapılması ile güvenli ve zevkli hale gelecektir. Aletli dalış ile ilgili bütün teorik eğitim bu bölümde anlatılan güvenli dalış uygulamaları ile işlerlik kazanacaktır. Açık deniz dalışı: Havuzda korunaklı bir ortamda dalışı öğrenmeye...

16. phobios

Kulak Eşitleme Teknikleri

Kulak Eşitleme Teknikleri Dalışın değişik safhalarında değişen çevre basıncına uygun olarak, orta kulak hava basıncının da değişmesi ve çevre basıncına eşitlenmesi gerekir. İnsanlarda, çok yavaş alçalma ve yükselmelerde doğal olarak oluşabilen bu eşitlenme, dalış koşullarında sıklıkla...
  17. phobios

Nefes Regülasyonu

Tüplü Dalışlarda Nefes Regülasyonu Az hava harcamak için nefes tutmak ne kadar tehlikeliyse, sualtında nefes alış verişlerini bilinçli olarak kontrol etmeye çalışmak, yani derin ve yavaş nefes almaya çalışmak da o kadar tehlikelidir. Vücutta biriken karbondioksiti atmak için nefes alış...
  18. phobios

Amatör Dalıcı Muayenesi

AMATÖR DALICI MUAYENESİ Yazan: Şamil Aktaş Kaynak : Deniz Magazin Dergisi SAĞLIK MUAYENESİ ŞART MIDIR? Bu sorunun yanıtı sualtı ortamının fiziksel şartlarında ve insan fizyolojisi üzerine olan etkilerinde saklıdır. Teknoloji alanındaki gelişmeler dalışları daha kolay ve bir çok insan için...

19. phobios

Sualtında Kadın Hakları ve Farkları

SUALTINDA KADIN HAKLARI ve FARKLARI Dr. Akın Savaş TOKLU Deniz ve Sualtı Hekimliği A.D., Çapa-ISTANBUL Yaklaşık 35-40 yıl öncesine kadar çoğunlukla erkekler tarafından yapılan dalış sporu karşı cinsin de ilgisini çekmiş, günümüze kadar da sualtının güzelliklerini erkeklerle paylaşan bayan...
  20. phobios

Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) Ben İç Anadolu bölümünde, Bozcaada'nın ne işi var diye bir an tavşan moduna geçtim :D :D Sonradan içerikte uyandım konuya :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri