Arama sonuçlarınız

1. K

Bebek Taşıma Sırt Çantası Aranıyor

Ynt: Bebek Taşıma Sırt Çantası Aranıyor aranan çanta tedarik edilmiştir, konu kapatılabilir... teşekürler...

2. K

800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım sabırsızlıkla bekliyorum...
  3. K

Bebek Taşıma Sırt Çantası Aranıyor

Yaptığımız gezilere 1 yaşındaki oğlumu da götürebilmek amacıyla bebek taşıma sırt çantası arıyorum. Sıfır fiyatları ciddi rakamlar olduğu için makul düzeyde ikinci el düşünüyorum. Elinde olan ve satmayı düşünenler bana özel mesaj veya e-posta (mehmetkocaali@gmail.com) ile ulaşabilirler mi?

4. K

Motosiklet & Bisiklet Taşıyıcılar

Ynt: Motosiklet & Bisiklet Taşıyıcılar motoru alana kadar, takip diyelim...
  5. K

Yol Bilgisyarında Sorun

Ynt: Yol Bilgisyarında Sorun rica ederim hocam, geçmiş olsun..

6. K

Yol Bilgisyarında Sorun

Ynt: Yol Bilgisyarında Sorun teybin kontrol tuşları var ya hocam, hani şu sağdaki yuvarlak 4 yönlü düğme, o çıkartılıp takılabiliniyor hırsızlık önlemi olarak.. onlar iyi oturmamış olabilir, bi kontrol ediverin..

7. K

İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri

Ynt: İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri takip....
  8. K

L200 tampon ve 10000 lık power vinç kampanya

Ynt: L200 Tampon Ve 10000 Lık Power Vinç Kampanya takip...
  9. K

Kayboldum Yardım Gerekli

Ynt: Kayboldum Yardım Gerekli maalesef hocam, programın böyle bir yeteneği yok... zaten çalışma mantığı biraz farklı.. haritayı, üzerinde koordinat bilgisi olan bir resim gibi indiriyor hafızaya.. sonra da gps'in verdiği koordinat bilgisine göre sizi o resmin üzerine konumlandırıyor.. bu...

10. K

Bir GPS/Navigasyon Cihazı: iPhone

Ynt: Bir Gps/navigasyon Cihazı: İphone evet bu GPSKit ile mümkün, defalarca yaptım.. tüm yürüyüşünüzün iz kaydını dahi yapabilirsiniz, toplam mesafeyi, yükseklik farkını vs..... sadece istediğiniz noktaları da işaretleyebilirsiniz.. ikisini aynı anda da yapabilirsiniz.. hatta herhangi iki...

11. K

Kayboldum Yardım Gerekli

Ynt: Kayboldum Yardım Gerekli android cihaz için yorum yapamayacağım ancak iphone/ipad ve GPSKit yazılımı nefis çalışıyor. GPSKit 9,99$ fiyatı olan bir yazılım. Ancak faydası çok. Direk google earth'den istediğiniz bölgenin haritasını istediğiniz detayda download edebiliyorsunuz telefonunuza...
  12. K

Offline Rota Kaydı Yapma Yöntemi?

Ynt: Offline Rota Kaydı Yapma Yöntemi? içinde gps modülü olan bir android cihaz veya iphone ile bunu kolayca yapabilirsiniz.. iz kayıt eden programlar var; ben iphone ile GPSKit kullanıyorum,9,99$ fiyatı var programın, ancak aynı işi yapan ücretsiz programlar da var. iz kaydı yapmak için...

13. K

L200 Navigasyonlu Kameralı Multimedya Sistemi Hk.

Ynt: L200 Navigasyonlu Kameralı Multimedya Sistemi Hk. sanırım cihazınız şu ilandaki cihaz... oldukça güzel görünüyor aracınızda.. geri görüş kamerası da kullanıyor musunuz? ilanda bağlanabildiği yazıyor da.. bir de cihazın montajını yaparken bir yerleri kesip biçmek gerekiyor mu yoksa...
  14. K

Ynt: L200 Navigasyonlu Kameralı Multimedya Sistemi Hk. kritik bir bilgi, çok teşekkür ederim. ancak mevcut bilgisayardaki menzil, tüketim, sıcaklık, basınç, irtifa vs gibi bilgilerden vazgeçebilirim diye düşünüyorum. Bu sıkıntı haricinde başka bir olumsuz yönü var mıdır bildiğiniz?
  15. K

Ynt: L200 Navigasyonlu Kameralı Multimedya Sistemi Hk. örnek cihaz aşağıdaki linklerde görülebilir... http://www.ebay.com/itm/271324776856 http://www.w2audio.com/l200/885-mitsubishi-l200-car-navigation-system-c094-.html

16. K

2007 model L200'üme navigasyonlu, geri görüş kameralı, bluetooth'lu vs. bir multimedya sistemi takmak istiyorum. İnternetten araştırdığımda ekranı ve teyp ünitesi birbirinden bağımsız bazı cihazlar çıkıyor karşıma. Yani teyp ünitesi aracın orjinal teyp gözüne, ekran da mevcut yol bilgisayarı...
  17. K

Mitsubishi Pajero,cj-8,toyota Rav4,freelander,jimny,vitara

Ynt: Mitsubishi Pajero,cj-8,toyota Rav4,freelander,jimny,vitara iki yıl kadar jimny kullandım, o zamanlar aile küçüktü, genelde 2 kişi geziyorduk, arka koltukları yatırdığım zaman oluşan bagaj hacmi de bana rahat rahat yetiyordu kamp malzemeleri için veya uzun gezilerde bavullar için falan...
  18. K

Mitsubishi Pajero,cj-8,toyota Rav4,freelander,jimny,vitara

Ynt: Mitsubishi Pajero,cj-8,toyota Rav4,freelander,jimny,vitara araçtan beklentilerinizi de yazarsanız daha uygun önerilerde bulunabiliriz.. - ne oranda ve ne sertlikte arazi sürüşü yapacaksınız, ne oranda şehir içi veya uzun yol kullanımınız olacak.. - hacim olarak ne kadar büyük bir...

19. K

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum Ayhan bey çok teşekkür ederim, gezenbilir sticker'ım ulaştı :) şimdi L200'ün neresine yapıştıracagıma karar vermeye çalışıyorum :)
  20. K

2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında 2007 model L200 istense lux otomatik vites aracım var. Araçta kilitli diferansiyel yok, ASTC denen elektronik sistem var. ASTC bir düğme ile devreye alınıp cıkartılabiliyor. Bildiğim kadarıyla L200 modellerinde ya ASTC var ya da kilit...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR