Arama sonuçlarınız

1. K

Grand Vitara'daki yükseltmeye TÜV'ün tutumu

Ynt: Grand Vitara'daki yükseltmeye TÜV'ün tutumu 2004 model Jimny'mde 10cm get ile yükseltme var, birkaç ay önce muayeneden 1 seferde sorunsuz geçti, yükseltmeye tek kelime etmedikleri gibi aracı da öve öve bitiremediler.. :)

2. K

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

benim jimny satılık bildiğiniz gibi.. telefondaki tavsiyeniz üzerine bu yazınızı ve aracınızı inceledim ancak vitara dopdolu, beni çok aşar ne yazık ki..
  3. K

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

baştan sona heyecanla ve imrenerek okudum, aracınız muhteşem olmuş.. emeğinize yüreğinize sağlık..

4. K

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

bu konuda pek bilgim yok hocam, yardımcı olamayacağım ancak mutlaka konunun uzmanı arkadaşlar cevap verecektir..
  5. K

bu arada benim jimny'de Rescue Team'in snorkeli var, kafası sabit olan tiplerden ancak ağız açısı ve kafa içinde hava giriş kısmı seviyesinin ağız alt sınırından yüksekte olması ve kafa içinde su tahliye deliği olması sebebiyle bugüne kadar çok şiddetli yağışlarda bile hiçbir sıkıntı yaşamadım...

6. K

215x75x15 bf at

Ynt: 215x75x15 bf at takip :)

7. K

hocam aracınız hayırlı olsun öncelikle.. bende 2004 modeli var, üzerinde 235x75x15 Federal Couragia MT lastik var, sizin de bahsettiğiniz gibi çekiş kaybı yaratıyor, ancak MT'nin yeteneklerinin yanında arazide o kayıp çok da can sıkmıyor. Asfalt ve şehir kullanımı için aynı şeyi...
  8. K

Jimny ve Grand Vitara 3k iç mekan

Ynt: Jimny ve Grand Vitara 3k iç mekan jimny'nin arka koltukları yatırın, komple bagaj yapın, 2 kişi heryeri gezersiniz :) daha fazla kişi ile çok eziyet oluyor, ancak kısa mesafe katlanılabilir...
  9. K

Jimny debriyaj balatası..

Ynt: Jimny debriyaj balatası.. Aisin ve Daikin tavsiye ediliyor... ama modelleri bilmiyorum..

10. K

Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar çok doğru ve faydalı bilgiler.. teşekürler üstad...

11. K

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) söyleyecek söz bulamıyorum; muhteşem bir proje, takdir ediyorum her yönüyle.. ellerinize yüreğinize sağlık hocam...
  12. K

Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km

Ynt: Erdek Kapıdağ Tatlısu-Manastır-Manastır-Tatlısu 20 km güzel aktivite olmuş.. yürüyüşünüzün GPS kayıtları var mıdır? paylaşabilir misiniz??

13. K

arazide ipad kullanımı?

Ynt: arazide ipad kullanımı? bildiğim kadarıyla samsung note android işletim sistemli, "alpine quest"i bir deneyin derim :) bedava versiyonu iş görüyor, iz kaydı da yapmak isterseniz full sürümü 3,99Euro.. aşağıdaki sayfalarda detaylı bilgiyi bulabilirsiniz...
  14. K

arazide ipad kullanımı?

Ynt: arazide ipad kullanımı? asus transformer tabletim var, alpine quest adlı yazılım ile arazide konumumu görebiliyorum, hareketlerimi izleyebiliyorum, hatta iz kaydı yapabiliyorum. ayrıca alpine quest internet bağlantısı olan bir yerde açtığınız tüm harita görüntülerini tabletin hafızasına...
  15. K

Uydu Görüntüsü İndirme Programı

Ynt: Uydu Görüntüsü İndirme Programı faydalı bir başlık.. takip...

16. K

Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... ben şu anda tamamen farklı bir yönteme geçtim; bir adet iphone 4 telefon aldım, içine de GPSKit diye bir yazılım satın aldım; 9,99$. Bu programla istediğiniz haritayı kolayca offline kullanacak şekilde telefona indirebiliyorsunuz. Bir GPS kadar da...
  17. K

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... bu arada Mobile Atlas Creator'ın versiyon 1.7'sini kullanıyorum ama google earth görüntülerinde sorun yaşıyorum, 13-14 zoom seviyesinde bile bazı paftalar görünmüyor :( sizde daha eski bir versiyon mu var acaba?
  18. K

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... mobile atlas creator'ı bulunca konunun peşini bırakmıştım açıkçası.. şimdilerde farklı bir çözümle devam ediyorum; android işletim sistemli bir tablet pc aldım,dahili gps modülü de var, 4€'ya da Alpine Quest adında bir program yükledim, internet...

19. K

Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar... uzunca bir zaman önce ben de yazılımı satın almış, kullanamamış ve Garmin ile iletişime geçmiştim; farklı bilgisayar ve farklı internet bağlantısı altında denememi önerdiler ancak sonuç değişmedi.. alternatif olarak Mobile Atlas Creator adlı...
  20. K

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları harika başlık, daha önce nasıl görmemişim, şaşkınım şu an.. rotalar için herkese teşekürler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri