Arama sonuçlarınız

1. K

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar haklısınız hocam, pratik ve başarılı, sonuçtan memnunum.. tek bir sıkıntım kaldı; garmin oregon'a Atlas ile hazırladığım 20 adet harita parçacığını attığımda, açılışta "çok fazla özel harita var, bir kısmı yüklenecek" gibi...

2. K

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Mobile Atlas Creator ile Google Earth üzerinden oturduğum mahalle için bir deneme yaptım, gayet güzel çalışıyor. Şimdi alanı büyütüyorum...
  3. K

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker ben sabredemeyip kendi dakar logomu kendim yaptım beyaz dc-fix kullanarak... :)

4. K

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Mehmet Kocaali Doğum Tarihi: 1982 Semt: Ataevler İlgi Alanı: fotoğraf, seyahat, doğa gezisi, kamp Araç: Suzuki Jimny, Alfa Romeo 156
  5. K

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker hocam dükkan bursa'nın neresinde, gelip görüşmek isterim, birkaç sticker talebim olacak..

6. K

1986 Model - Değerlendirilmesi Gereken Bir Toyota Hilux 4x4 - SATILDI

Ynt: 1986 Model - Değerlendirilmesi Gereken Bir Toyota Hilux 4x4 - SATILDI alana satana hayırlı olsun..

7. K

orjinal kapalı kasa Samurai

Ynt: orjinal kapalı kasa Samurai araç satılmıştır. yeni sahibine hayırlı olsun.
  8. K

Ynt: orjinal kapalı kasa Samurai teşekürler hocam, ilanını göremedim ve derhal kendisine aracı ile ilgili bir mesaj attım..
  9. K

Yapılı 2004 Suzuki Jimny

Ynt: Yapılı 2004 Suzuki Jimny hocam araç hala satılık mı?

10. K

Ynt: orjinal kapalı kasa Samurai yorumlarınız için teşekkür ederim, gerçekten özel bir araç, umarım değerini bilecek birine kısmet olur..

11. K

Ynt: orjinal kapalı kasa Samurai teşekkür ederim abi, hiç kıyamıyorum ama karar verdik bir kere..
  12. K

Ynt: orjinal kapalı kasa Samurai

13. K

Jimny almak için Samurai'mi satmaya karar verdim, off-road'a gönül vermiş birilerine gitmesini istediğimden burada da duyurmak istedim. İlanımın linki aşağıdadır. 1992 model orjinal kapalı kasa benzin/LPG yarım off-set jantlar üzerinde yeni OK144 lastikler özel yapım off-road ön tampon (orjinal...
  14. K

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları ben de dün Uludağ'daydım.. Karinna civarına kadar yol açık ancak yoldan çıkıp oturmuş bir ATV'yi çekmeyi denerken 4 çekeri batırmayı başardım, 1 metreye yakın kar var, Bakacak tarafını deneyecektim ancak çıkmak için çok zaman kaybedince geri döndüm...
  15. K

4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı

Ynt: 4 adet 6.5 inch Ofsetli Off road jantı hocam jantlar 15 mi 16 mı?

16. K

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları teşekürler hocam..
  17. K

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları şu anda Uludağ'da kar var mı acaba, 3-5cm de olsa ayağımızı kara basabiliecek miyiz? yarın gezi amaçlı çıkmayı düşünüyorum da..
  18. K

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi 1- Erdin Öztürk-Bursa- Vitara 2- Ali Özcan-Bursa-Toyota Hilux (Ali lütfen emrivaki olarak alma ;) 3- Oktay Memet-Bursa- Samurai (Seninki emrivaki oldu oki'cim kaçarın yok ;D 4- Mehmet Kocaali - Samurai

19. K

Neden LADA Niva ?

Ynt: Neden LADA Niva ? çünkü çamur yakışıyor kerataya.. :)
  20. K

Bursa Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Bursa Serbest Muhabbet Köşesi 4 çekerle dağlardan ilerleyerek gezmek istiyorum ben o yöreyi bir kez de, ve daha geniş bir coğrafyayı, tabanvayla kısa zamanda çok yer olmuyo malesef :( belki seneye yaza, nasip.. Uludağ'ı ne zaman yapıyoruz abi? tarih var mı kafanda?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri