Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Mehmet merhaba pazar günü ben yoğum size iyi eğlenceler dilerim

2. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Barış katılma durumum cumartesi akşam belli olacak katılırsam yerin hazır telefonla haber veririm selamlar
  3. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Erkin profilinde,nerden?konya yazıyor demir çelik konyayamı taşındı?

4. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Menderes Hoca Mehmet Yörükoğlu başka biri değilse benim teyzemin kızının oğlu benim akrabamdır kendisi tanıtmamış makine mühendisidir çoktandır görüşememiştik bu vesile oldu selamlar
  5. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) TV kurmayalım diye bizi avutma işlemi gibi olmuş seyrettim teşekkür ederim

6. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) TRT memur memurla iş yaparsan olacağı budur o kadar tv kanalı varken bunu bulursan böyle olur diyorum para meselesi trt'ye reklam geliri dışında her elektirik faturasında bizde para ödüyoruz yani mecbur ve mahkumuz...

7. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Demekki ne oluyor?bundan sonra düzenlenecek gezilere profesyonel fotoğrafçı götürmemek gerekiyor onlara güvenip resim çekmiyoruz havamızı alıyoruz selamlar
  8. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Ben beklemiyorum bunlar fotoğraf fukarası
  9. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) İstanbul'dan misafirlerim geliyor pazar-pazartesi onlarla ilgileneceğim şu an itibaı ile katılamıyorum.bir değişiklik olursa gelirim selamlar

10. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Hocam araçlarında ekipman sıkıntısı olan arkadaşlarımız bizlerden fazla olduğu için yapılacak etkinliğe katılımın sağlanması eksiklerin tespit edilmesi açısından bütün arkadaşların katılabileceği güzrgah ve rota belirlenmesi...

11. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Müftüler (09.12.2012) Menderes Hoca yine o semaver ile gelirse ben araba ile tepemezsem eh artık
  12. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Müftüler (09.12.2012) senin araç gider AVATARDA görülen çok rahat çıkar

13. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Müftüler (09.12.2012)
  14. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Barış dergide yayınlansın sonra bizimde istifade etmemiz bir şekilde sağlansın selamlar
  15. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Ben emekliyim bana herşey uyar bu gün annengile uğradım elektrikler kesikti saat 6ya kadar bekledim ozaliti çektirdim sana selam yolladım

16. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Sertaç o kadar makineden bu kadar fotoğrafmı doğar kısırmı bunlar ürün yok
  17. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Sizinle yolda ayak üstü bir görüştük pir görüştük kayboldun arkadaş
  18. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Evet Barış kardeş seninle savaşacağız gibi duruyor selamlar

19. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Hocam bu gezinin fotoğraflar yüklenmeden gezi düzenleme ceza kes sürünsünler
  20. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Terörü kendinize fazla dert etmeyin bu konudan fazla bahsetmeyin gitmek istediğiniz yere kafanıza göre takılıp gidin ben arkadan gelirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri