Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda
KATILIYORUM EWT .... NEDEN BÖLYE BİR BÖLÜM YOK ... BİZİM SKYSTARLAR COUNTRY LER YANİ KISACA PİCKUPLAR DIŞ ÜLKELERDE NAVARA DİYE GEÇİYO .. ACABA ONDANMI DİYECEM AMA BURASI TÜRKİYE .. BURDA NİSSAN PİCK UP BAŞLIĞI AÇILSIN !!!
Ynt: bu arabayı bilen veya görüşünü bildirecek ...
kim aldı bu arabayı yaww .. biz alıcaktık haftaya gidipp ... alan kişi burdan gördüyse bari araç nasılmış onu desinn .... gitti gittti gittti gittti ...
herkese merhaba .. gecelek hafta bu gün ankaraya gideceğim ... internette biraz bakındım ve bu araba dikkatimi çekti .. nissan terrano 2. 97 model ...
forumda terranoyla ilgili yorumları okudum ve hem vergi avantajı hem de az tüketim yapmasından dolayı 2.4 benzinli daha iyi olacak gibi geldi...
Ynt: Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip
ölme eşeğim ölme .. sata sata toprak bırakmadılar şirket bırakmadılar ... biz kendi dağımızı işletemiyoz demek ki biz bundan bile aciziz ... ben nevşehirde yaşıyorum .. şu anda bir çok evler satıldı burda yabancılara ... millet cahil... satıyo evleri ...
Ynt: Nissan Skaysstar Camlı Kabin Arıyorum
kimsede 2. el camlı kabin yok sanırım ... bende ephey ekledim gittim sanayide demircide iskelet hazırlattım üzerine bi de çadır geçirttim camlı kabin bulana kadar idare edicez ... ama arıyoruzz daha yokmu bi 2. el camlı kabin ...
benim aracım 99 model .. skystarlar aşağı yukarı birbirine benzer ... iki ay önce antalya beleğe gittik nevşehirden ... o yüksek rakımlı yollara varana kadar herşey güzel .. allah ne verdiyse basıyoduk 150- 160- 170 .. hiç bir sorunumuz yoktu ama rakım yükseldikçe araba öle bi yığılıp kaldıki...
Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak?
elbette kullanılabilir ... kum çuvallarına gerek yok .. ben nissan skystar 4x2 kullanıyorum ... virajlarda felan gayet rahat hiç bir sorun çıkarmıyor ... araç ağırlığı ve geniş lastikler sayesinde şimdiğe kadar bi sorunm olmadı .. ağırlık şu iki şekilde...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
ismini çok sık duyduğum o meşhur barajı gördüm nihayet :) barajla beraber iklimi baya değişecek .. hayırlı olsun coğrafyamıza
Ynt: land cruiser 80 kasa renk seçenekleri (photoshop)
benim fikrim aşağıdaki linkteki rangerin renginden olması ... bakır kırmızısı yani ... aksesuarlarıda siyah veya gri renkte süper olur bence ... tabi bence :) ... bu arada yukardaki resimlerde hoş ... kırmızı vardı ama bu kırmızı böle...